Prodejce na telefonu se asi půl minuty představoval jako obchodní ředitel, vychvaloval se a já nevím co ještě, což už je vždy samo o sobě podezřelé. Nicméně nasliboval, že dojedná s dodavatelem obklady přesně podle mých požadavků (jeden tvar) a že to není problém. Obklady samozřejmě přišly v různých tvarech, takže je obkladač musel složitě rozřezávat, navíc jeden kus byl poškozen. Když jsem prodejci napsal, co to má znamenat, arogantně mi napsal, že moji výtku bere na vědomí a odkázal mě na jejich obchodní podmínky. Nikdy více tento obchod!
Reakce obchodu SIMPLEHOME
jsou věci, které prodejce ovlivnit může a které neovlivní. Komunikace je jedna z věcí, které ovlivnit může a proto si zakládáme na vstřícné komunikaci s našimi zákazníky, co je také vidět v ostatních recenzích. Vzhledem k tomu, že jsem byl vaší komunikace s kolegou přítomen a následně jsem četl zaslaný email, tak nevím, kde jste viděl arogantní jednání, tento email byl napsán slušnou formou. Také netuším, proč jste jedno balení neobjednal u firmy, kde jste měl celou zakázku, protože nám jste nedokázal vysvětlit jaký přesně kus Vám chybí. Jinak děkuji za recenzi, určitě se budu tím zabývat, aby se v budoucnu tyto věci neopakovali.
Radek Zápotočný
majitel obchodu -
- Ač mi bylo v úterý slíbeno, že zboží je na cestě, ještě nedorazilo.
V tomto obchodě jsem nakoupila jelikož toto zboží jsem nikde jinde nemohla sehnat.
Zaráží mě strašně dlouhé dodací doby, v ostatních obchodech mám zboží většinou do 2-3 dne.
Pokud chcete něco obratem, obraťte se raději na jiný obchod.