- Rychlost vyřízení
Reakce obchodu simek.eu
děkujeme za kladné hodnocení. Rychlost a kvalita expedice k vám, zákazníkům, je jednou ze stálých priorit našeho eshopu.
- nohy jsou pěkné
- nepřišel spojovací materiál - šrouby
Super
Reakce obchodu simek.eu
děkujeme za super hodnocení a jsme rádi, že nám přibyl další spokojený zákazník.
I. Blažková, podpora eshopu -
- Zboži dorazilo hned druhý den.
I. Blažková, podpora eshopu -
Rychlé doručení, sortiment skladem, spokojenost.
I. Blažková, podpora eshopu -
Dodání bylo super rychlé a překvapilo mě že do Z- boxu dorazilo v sobotu. Takže za mě velká spokojenost
I. Blažková, podpora eshopu -
potřebovala jsem poradit a na základě telefonického hovoru mi bylo vše podobně vysvětleno - skvělá komunikace a znalosti odborníka
Reakce obchodu simek.eu
děkujeme za kladné hodnocení . Dobrá komunikace se zákazníky je pro nás vždy důležitá. Hladký a rychlý průběh objednávek zajišťuje náš dobře sehraný Šimek tým.
- Rozsah sortimentu-cena
- Není co vytknout
Reakce obchodu simek.eu
děkujeme za kladné hodnocení. Dbáme na kvalitu zboží, rychlost dodání i dobrou komunikaci a velice nás těší , že máme dalšího spokojeného zákazníka.
- rychlost vyřízení objednávky
- Široká nabídka
- kvalitní výrobek
- pouze doprava na adresu
- +++
I. Blažková, podpora eshopu -
- Poměr cena a výkon je naprosto skvělý
Reakce obchodu simek.eu
děkujeme za skvělé hodnocení a budeme se těšit na další objednávky.
- Výborná komunikace
- Rychlost dodání
- Žádná
I. Blažková, podpora eshopu -
rychlé x bez problémů x vše o.k.
Reakce obchodu simek.eu
děkujeme za skvělé hodnocení a budeme se těšit na další objednávky.
I. Blažková, podpora eshopu -
- Rychlost, ceny zboží, cena dopravy.
Žádná.
I. Blažková, podpora eshopu -
- Blesková odezva i doručení!!!
I. Blažková, podpora eshopu -
- Velmi dobrá komunikace a informovanost o dodávce zboží
Firma velic pružně a konkrétně informuje o možnosti dodacího termínu/to záležízřejmě na tom je li zboží na skladě a nebo ještě u subdodavatele. V perfektní komunikaci a dodržen slova vidí velku výhodu tohoto obchodu Žádné plané sliby.
cena a kvalita doručení
Reakce obchodu simek.eu
děkujeme za skvělé hodnocení a máme radost z dalšího spokojeného zákazníka. Budeme se těšit na vaše objednávky.
I. Blažková, podpora eshopu