• rychlost

Naprosto bezproblémový obchod.

Rychlé vyřízení a dodání zboží.

Rád bych ohodnotil na jedničku, ale do teď nebyla vyřízená moje reklamace.

Reakce obchodu SIKO KOUPELNY a.s.

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaše hodnocení na základě, kterého můžeme do budoucna naše služby zlepšovat.
    Prověřila jsem vaši reklamaci kterou jste zadal 30.10. v 6:45. Kolega vás informoval v 10:15 že se reklamace vyřizuje a posílá jí na posouzení k výrobci. Jen co se nám výrobce k situaci vyjádří, budeme vás neprodleně kontaktovat o způsobu vyřízení vaší reklamace.

Děkujeme za pochopení

S přáním hezkého dne Lucie Vobořilová

Rychlé jednání.

• sehnal jsem přesně co jsem potřeboval a to ještě v akci za skvělou cenu

moje objednávka byla bleskurychle vyřízena

• Rychlost dodání, výborná komunikace.

ZBOŽI OBRATEM DORUČENO JSOU MOC MOC KRÁSNÉ.

• Snadný nákup, rozumné ceny

Spokojenost

+ super komunikace a jasné a přehledné
    - nevím

• Velká nabídka, rychlé dodání, snadné osobní vyzvednutí v obchodě.

Objednávka z e-shopu proběhla rychle a v pořádku.Spokojenost.

o měsíc prodloužený termín dodání...

Super.

• Přehledný e-shop
    • Rychlé dodání
    • Dobrá komunikace
    • Rychlost vyřešení reklamace rozbitého zboží přepravní službou
    • Nevim

Obchod SIKO nás příjemně překvapil rychlostí se kterou vyřídil naši reklamaci. Přepravce rozbil doručované WC. Reklamace byla vyřízena během 24.hodin. Děkujeme

umývadlo bylo reklamováno a dnes mi bylo doručeno "nové". Doufám, že nebude opět rozbito, tak jako minule. Bohužel, řidič nápomocný a velmi ochotný, ale zásilku jsem na příkaz dle telefonického hovoru s dispečerem od SIKA musel převzít bez toho, abych ji mohl rozbalit a překontrolovat její neporušenost. Prý jestli je neporušen obal, tak je vše v pořádku. Ale když je něco přibaleného na paletě, tak spodní část přes paletu nevidíte a tudíž nejste schopen poznat možné poškození. Proto až zítra při rozbalování reklamované zásilky budu vědět, jestli je v pořádku a nebo opět poškozena. S takovými pokyny, nemožnost při převzetí zásilky překontrolovat její obsah a jestli je v pořádku, jsem se ještě nesetkal. Ano vše je jednou poprvé, ale kupovat reklamovaného zajíce v pytli, to je pro vaši firmu velmi nežádaná reklama. Nebyly mi zaslány přepravní podmínky, tudíž nevím, jestli měl dispečer pravdu a nebo je to jen jeho výmysl? V dokladu o převzetí jsem uvedené uvedl a doufám, že se mi k této situaci vyjádříte.
    Za odpověď předem děkuji.
    Polách Zbyněk
    LINDAUR STAVBY s.r.o
    Dvorská 15
    785 01 Šternberk

Reakce obchodu SIKO KOUPELNY a.s.

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, díky níž můžeme své služby nadále zkvalitňovat.
    V našich podmínkách dopravy postup při převzetí zásilky je popsán. Pokud balení
    vykazuje známky poškození, je třeba si potvrdit tuto skutečnost na formuláři přepravce.
    Zásilku můžete kdykoliv odmítnout převzít, vracela by se zpět k nám na centrálu. Dopravce u zásilky,
    která nejeví známky poškození nečeká na její rozbalení. Případné poškození je třeba nafotit
    a vyreklamovat u nás. S reklamacemi poškození během dopravy většinou nebývá problém
    a jsou vyřizovány jak nejrychleji to jde. https://www.siko.cz/doprava-a-platba

S pozdravem, Helena Koubová

• rychlost

• Skvělé ceny, super dodávací lhůty, vše funguje!

Poměr cena/výkon/kvalita je na poměry českých e.shopů nadstandartní!

rychlost

Znovu mám velmi dobrou zkušenost s pobočkou Siko České Budějovice, můžu jmenovat
    paní Jiŕičkovou a pana Janouška. Vstřícnost, snaha vyhovět, kvalifikovaná konzultace k výběru. Znalost produktů.
    Ochota pomoct i při změně objednávky, v mojí prosbě o co nejrychlejší dodávku, organizaci
    společné dopravy pro více nákupů.
    Děkuju.