- Rychlost doručení
- Komunikace
Skvělá komunikace, rychlé dodání
Hezké odpoledne,
děkujeme za Váš nákup a čas věnovaný vyplnění dotazníku spokojenosti. Těší nás, že jste s nákupem spokojená :-)
Přejeme krásné podzimní dny :-)
SiJa.cz -
Objednávka rychle přijata, krtek došel v pořádku pátý den po objednání
Hezký den,
děkujeme za Váš nákup a vyplnění dotazníku :-) Jen k termínu dodání si dovolujeme pro ostatní poznamenat, že objednávka byla vytvořena v pátek v den státního svátku, zpracována byla hned v pondělí, platba byla předem na účet- během pondělí byla platba připsána na účet a zboží jsme ještě tentýž den předali dopravci na podací místo. Délku doručení od převzetí dopravcem už bohužel nedokážeme ovlivnit.
Ještě jednou děkujeme za bezproblémový nákup a za Váš čas při vyplnění dotazníku přejeme krásné podzimní dny :-)
SiJa.cz -
Vše proběhlo bez problému, velká spokojenost.
Hezký den,
děkujeme za Váš čas, který jste věnovala našemu hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem spokojená :-)
Přejeme krásné dny
SiJa.cz -
- Dobrá cena,dobrá komunikace.
Reakce obchodu SiJa.cz
Hezký den, děkujeme za Váš čas, který jste věnoval vyplnění formuláře. Těší nás, že jste s nákupem spokojený.
Přejeme krásné slunečné dny a budeme se těšit třeba příště :-) SiJa.cz -
- Zboží mi bylo doručeno v pořádky a velice rychle. Spokojenost. Doporučuji využívattento obchod. Děkuji.
Reakce obchodu SiJa.cz
Hezký den, děkujeme za Váš nákup a čas při vyplnění dotazníku, jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Přejeme krásné letní dny a budeme rádi, když se k nám vrátíte :-) SiJa.cz
Vše podle popisu v nabídce. Určitě mohu doporučit
Reakce obchodu SiJa.cz
Hezký den, děkujeme za Váš nákup a čas při vyplnění dotazníku, jsme rádi, že jste s nákupem u nás spokojený. Přejeme krásné dny a budeme rádi, když se k nám vrátíte :-) SiJa.cz