Nabízejí zboží které nemájí.
PENÍZE NA ÚČET.Reakce obchodu Šicí stroje
Dobrý den, paní Hanáková,
mrzí mě nespokojenost, omlouvám se, v době objednávky jsme neměli požadované zboží skladem, v tuto dobu je enormní zájem o šicí stroje a příslušenství a nestíháme my, ani dodavatele doplňovat sklady. Bezprostředně po objednávce jsme vám nabídli zboží ve vyšší kvalitě za původní cenu, s čímž jste souhlasili. Několikrát jsem telefonicky mluvil s vaším manželem, že se dodání o cca týden prodlouží, protože nám navíc stěhují sklad. Doufal jsem že to pochopíte. V době kdy píšete tuto recenzi má vaše zboží již přepravní služba a je na cestě k Vám.
Nejvíce mě mrzí , že v této nelehké době , kdy jsme od rána do večera v práci a vyexpedovali jsme tisíce zásilek, tak se nám termín dodání nepodařil u pár kusů, které bych na prstech jedné ruky spočítal, a ti zákazníci zde napíší negativní recenzi. A z těch tisíců spokojených tu pochvalou recenzi dalo za poslední měsíc pouze 12 :-(((
, -
Dva týdny po zaplacení ,zatím zboží nedošlo.
Reakce obchodu Šicí stroje
Vážený pane Melzochu, nevím proč zde píšete toto nepravdivé hodnocení, ale platba za Vaši objednávku nám doposud nepřišla, proto ani my jsme neodeslali zboží. Nejprve si zkontrolujte Vaše platby a poté můžeme něco řešit. Přijaté platby kontrolujeme 2x denně, takže nám nemůže žádná uniknout.
zboží objednáno na dobírku a zatím nedorazilo, ptal jsem se emailem a žádná odpověď od obchodníka
Reakce obchodu Šicí stroje
Dobrý den, je ním líto , že jste nespokojený s naším obchodem, ale objednal jste si zboží u kterého bylo uvedeno že je vyprodané. Čekáme na dodání a v této složité době, kdy celý národ šije roušky je zásobování náhradními díly na šicí stroje složité a zdlouhavé. O těchto problémech s dodávkami informujeme zákazníky přímo v Eshopu již před nákupem, tak prosíme o pochopení s delší dobou vyřízení objednávek.
- Rychlé jednání
- Šicí stroj mi přišel ve špatném stavu. Zadní strana byla na dvou místech dost špinavá. Kolem jehly chlupy od šití. Schránka na příslušenství na jedné straně nelícovala se strojem, kovová šicí destička byla na dvou místech okousaná, látka by se tak zatrhávala. Chyběl šroubováček.
Vážená paní Doudová,
je nám líto Vašeho negativního hodnocení. Stroj jsme převzali zpět a zkontrolovali Vámi uváděné závady . Schránka nelícovala, protože byl špatně utažený šroub na spodní straně krytu, za to se výrobce omlouvá. Chlupy od nití kolem jehly se objevily, protože každý stroj před prodejem zkoušíme, tam jsme měli stroj lépe očistit. Ostatní připomínky považujeme za neoprávněné, špinavá místa byla na stroji tam, kde je od výrobce nalepená izolepa, aby se při transportu předešlo otevření a poškození volných částí stroje, jako jsou kryt a pod. Šroubováček v balení byl mezi ostatním příslušenstvím, to jste nejspíše přehlédla.
Nicméně se za problémy omlouváme a vracíme za stroj peníze.
Zásilku jsme odeslali ihned po zaplacení v úterý 26.2. , doručena byla ve středu 27.2, nevíme proč je uvedeno dodání 5 dnů.