Objednala jsem nabízené zboží, objednávka byla potvrzena do emailu, ale po dvou dnech přišlo info, že zboží je vyprodané a mám si vybrat jiné. Jiné ale nebylo hezké.

Špatná komunikace pro neodborníka , na požadavek sdělení čísla produktu aby mohla být objednávka uskutečněna , byla odpověď m á m e, což na objednávku nestačí . Takže předmětný pedál byl objednán jen na základě pocitu .....

• Sliboval že pošlou stroj ale nebyl vůbec na skladě !!
    • Nepravdivé 2 e-maily !

Obchodník mi neuznal reklamaci, protože prý výrobce inovoval náhradní díl, přitom v nabídce má fotku původního dílu, který jsem potřeboval. E-shopy mají uznat reklameci bez udání důvodu vrácení zboží.

• Zboží mi bylo doručeno v pořádku a rychle
    • Bohužel kráčející patka Brother byla v krabičce neoriginální
    • Originál byla jen krabička
    • Nicméně patka funguje měnit nebudu ale už si tam nikdy nic nekoupím

• peníze vráceny do 3 dnů

po zaplacení objednávky nepřišlo žádné potvrzení, po snaze třikrát kontaktovat obchod mi bylo nakonec sděleno, že stroj vlastně ani není skladem.

Zboží do 9. 3. nezaslali (14 dnů)

• pomalosť vybavenia zákazky, komunikácia až na nakopnutie.

na piaty deň od nákupu a zaplatenia mi na moju otázku obchod odpovedal, že som nakúpil tovar skladom a zaplatil. To som ale už vedel 5 dní. Na šiesty deň mi oznámili, že tovar bol odoslaný. Zatiaľ nedorazil. Super!

• Špatná komunikace.Při objednávce jste měli vše na skladě ele pak jste podepsaly že kolo rozběhu není a chtěli jste typ stroje což jsem poslala.Odpoveď žádná.

Zboží uvedené jako skladem a dodání při okamžité platbě až za týden?
    Dotazník dříve než zboží ? Opravdu jsem nadšený.

• Rychlost
    • Byl mi zaslán výrobek, který jiný zákazník vrátil!!

žádná reakce na objednávku dokud jsem se neozval tak uvidíme.

• Koupila jsem řezací podložku na patchwork větší velikosti a nebyla to levná záležitost. U zboží v popisu píší nerolujte, podložka dorazila v krabici srolovaná, netuším, zda se vyrovná (zatím to nevypadá). Prodejce mi před doručením napsal e-mail, kde mne poučil, že mám dát pozor na poškození krabice při dopravě, hlavně v rozích. Bohužel sám krabici zabalil tak, že byla v rozích děravá. Jsem velice nespokojená. Podložka dorazila v pátek, v pondělí se pokusím problém řešit telefonicky. Absolutně nechápu, jak mohou prodávat takovou věc a nemít adekvátní obal.
    • Nemyslím si, že je dobře chtít hodnocení obchodu ve chvíli, kdy vám pošťák předá balíček...

Obchod je dobře zásobený.

• obtížná komunikace ohledně dodávky
    • obchod neakceptoval mnou zvoleno formu odeslání

• nevím
    • nabízí zboží, které nemají skladem

• neozývají se

• 12.11.2020 jsem udělala objednávku, zboží měli skladem a zatím nic nepřišlo. Tak čekám a čekám. Jak mám něco hodnotit když nic nepřišlo.

Zboží jsem objednala před 3 měsíci a stále nedorazilo!

• Strašně dlouhá doba k dodání i přes to, že je zboží skladem

Reakce obchodu šicí stroje Radovský

Dobrý den, musím bohužel reagovat za Vaše záporné hodnocení. Objednávku jsem Vám vyřídit a odeslal včas. Dle čísla balíčku Vám zásilka již týden leží na Vaší poště. Měla byste se tedy spíše zlobit na českou poštu. Číslo balíčku máte v expedičním e-mailu, kde si můžete jednoduše dohledat, kde se zásilka nachází. Příště tedy prosím nejdříve lépe čtěte emaily a zjistěte si situaci ohledně dodání. S pozdravem T. Radovský

Proč mi posíláte hodnocení produktu, když mi nebyl doručen (objednávka stornována obchodem) . Prostě automatický robot. Nejdřív si zjistěte co a jak.