Super
- Vše proběhlo naprosto jednodušše a intuitivně. Jak bych od nákupu vstupenek čekal.
- A jako bonus jsme ušetřili kousek stromu na výrobu papíru.
Vstřícné jednání.
- Cena, rychlost dodání, komunikace.
Jednalo se o online vstupenku
- Rychlý a bezproblémový obchod
- Snadno se montuje
Bohužel mě vstupenky nebyli doručeny.
Dobré a rychlé vyřízení !!!
Reakce obchodu shopex.cz
děkujeme za takovouto recenzi. Velice nás Vaše zkušenost s námi těší a věříme, že i při následujících objednávkách budete velmi spokojeni.
Přeji krásný den.
- rychlost dodání...
Přeji krásný den.
Michal, Tým shopex.cz -
- Objednávku vstupenek na veletrh obchod zrušil a nešlo získat lístky za nižší cenu zpět
Reakce obchodu shopex.cz
mrzí nás takovéto hodnocení. Jelikož objednávka nebyla zaplacena systém automaticky objednávku zruší. Kdyby byla možnost o výstřižek, co přesně nefungovalo, či jak se platební brána chovala určitě nás neváhejte kontaktovat.
Děkujeme a přejeme krásný zbytek dne. -
- Vše OK....
- ....
Reakce obchodu shopex.cz
moc děkujeme za pozitivní recenzi. Budeme dělat maximum, aby jsme byli rychlý a bezpečný i do budoucna.
Přejeme krásný zbytek dne. -
Dvakrát jsem objednávala vstupenky a vždy mi spadla platební brána,obratem přišel mail, objednavka zrušena.
Děkujeme a přejeme krásný zbytek dne. -
Rychlý a bezpečný
Přejeme krásný zbytek dne. -
- Vše v pořádku
Reakce obchodu shopex.cz
moc děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme nadšeni, že jste s námi měli pozitivní zkušenost, a pevně věříme, že Vás potěšíme i při dalších nákupech.
Přejeme Vám krásný den!
Michal, Tým shopex.cz -
I wanted to buy a ticket to the construction exhibition, but both times the purchase was cancelled. I couldn't decipher the reason for the error and I couldn't use the webshop page in English.
Reakce obchodu shopex.cz
Thank you for reaching out to us, and we sincerely apologize for the inconvenience you experienced while trying to purchase a ticket for the construction exhibition. We understand how frustrating this must have been, especially with the repeated cancellations and the language issue on our webshop.
Once again, we apologize for any trouble this has caused.
Best regards. -
vše v pořádku
Reakce obchodu shopex.cz
děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme nadšeni, že jste měla pozitivní zkušenost s našimi službami, a těšíme se, že Vás i při dalších objednávkách znovu potěšíme.
Přejeme Vám krásný den.
Michal
Tým shopex.cz -
- zboží nedorazilo
5.9. 24 zaslána a prodejcem přijatá objednávka.K 12.9. 24 nemám zboží ani jakoukoliv zprávu ohledně termínu dodání.Objednávku jsem proto zrušil.
Reakce obchodu shopex.cz
velice se omlouváme za komplikace spojené s nedodáním Vaší objednávky. Uvědomujeme si, jak důležité je pro Vás zboží obdržet včas, a mrzí nás, že jsme Vaše očekávání nenaplnili.
Ještě jednou se omlouváme za způsobené nepříjemnosti.
S přátelským pozdravem,
Tým shopex.cz -
Komunikace s obchodem výborná zboží dobré bez připomínek doporučuji
Reakce obchodu shopex.cz
moc děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme nadšeni, že jste s námi měli pozitivní zkušenost, a pevně věříme, že Vás potěšíme i při dalších objednávkách.
Přejeme Vám krásný den!
Michal, Tým shopex.cz -
- zboží přišlo hned druhý den
Reakce obchodu shopex.cz
děkujeme za Vaši fantastickou recenzi! Jsme nadšení, že jste s nákupem u nás spokojeni. Věříme, že i při dalších objednávkách Vás čeká jen skvělý zážitek!
Přejeme Vám krásný den plný pohody!
Michal
Tým shopex.cz