• Rychlost dodání.

• Milí, vstřícní

• ceny, výběr

Kupoval jsem on-line vstupenku na veletrh For Kids. Na moji mailovou adresu byla doručena faktura a oznámení o doručení zboží, ale vstupenka (s čárovým nebo QR kódem) doručena nebyla. Při vstupu do areálu výstaviště pořadatel u turniketů vyžadoval vstupenku, kterou jsem neměl. Nakonec se dal obměkčit ukázanou fakturou a na veletrh mne pustil.

Kupovali jsme listky na veletrh. Obratem dorazili elektronicky. Vše v pořádku.

Kupovala som vstupenky na výstavu. Všetko bolo veľmi rýchlo zrealizované k spokojnosti. Určite to nebol posledný nákup

Nakolko som si objednaval 1. krat, tak som im pisal na e-mail kde odpovedaju v ramci dna a vsetko dobre dopadlo.

Spokojen

• Rychlé vyřízení
    • Velký výběr zboží
    • Výhodné ceny

Doporučuji! Od koupě po doručení naprostá spokojenost, stále nakupuji. Vyplatí se to, než v obchodech.

vše ok

• Nabídka zboží a rychlost dodání

Super nákup.

• Velmi kvalitní zboží.

zakoupil jsem zde vstupenky na akci do PVA Letňany - vše OK

Nakupoval jsem zde vstupenky na For Bikes 2024 a vše proběhlo rychle a v pořádku.

• Levnější cena vstupenky při nákupu online
    • Rychlé doručení

vše ok

Objednal jsem si vstupenku, takže dopravcem mi nic nebylo doručováno. Měl jsem ji v elektronické podobě.

• ok

• Nepřipravené parkoviště,pro hosty PVT nebylo se možné s nikým dohodnout na místě stání