- Dáreček navíc
Spatne se srdíčko ovládá , hlasitost především
- Rychlé dodání zboží.
Profesionální přístup a rychlé vyřízení mého požadavku.
- Absolutni rychlost
- Dokonalá komunikace, rychlé dodání
Velká spokojenost, vše klaplo jak jsme očekávali
- Přehlednost e-shopu
- Velmi kvalitní zboží
- Designově krásní medvídci
vše proběhlo velmi rychle, bez problémů
Obchod doporučuji. Rychlost, dobrá komunikace
- Super, krásně zabalené
Za mě největší spokojenost.
vše ok
Balíček do dvou dnů doma. Usinacek je krasny.
- otevřeno do 20,00 h. :-)
- Krásný medvidek z příjemného materiálu
- Krásní plyšáci, díky kterým miminko spinká, někdy pouštíme šum večer před usnutím a hlavně do kočárku, malá už ani nechce dudlíky
Obchod reaguje rychle a seriozně.
S výrobkem však nejsem vůbec spokojena - šumění je dost slabé a kvalita zvuků je velice špatná. Připomíná spíš rozbité radio než déšť na parapet. S porovnáním s mobilními aplikacemi na spaní jsou medvídkovo zvuky opravdu ubohé. Cena absolutně neodpovídá kvalitě a v balení nejsou baterie - což by za tu cenu mohly být..Reakce obchodu MyHummy
dovolujeme si reagovat na Vaši připomínku a mrzí nás, že s myHummy šumícím medvídkem nejste spokojena. Hlasitost šumu je nastavena tak, aby byla bezpečná pro dětské ucho. Hlasitost šumu je na srdíčku regulovatelná ovládacím tlačítkem. Pět druhů bílého šumu, které srdíčko obsahuje jsou nejčastěji používané nahrané syntetické zvuky. Baterie nejsou součástí výrobku z bezpečnostních důvodů. Navíc jako každý jiný e-shop poskytujeme vrácení zboží do 14-ti dnů pokud s ním zákazník není spokojen. -
- Medvídek krásný, jako na obrázku.
- Strašně dlouhá doba dodání, cca 10 dní, i když dle informací bylo zboží skladem.
Zatím jsem nakupovala pouze jednou, vše dobře dopadlo.
Doruceni bylo rychle , vse probehlo na jednicku.
- Medvídek jako takový je moc krásný..hezké barevné provedení a moc příjemný na dotek.
- Ovšem za ty peníze jsem čekala něco jiného. Produkt jsem vrátila, neboť jsem byla velice zklamaná ze šumícího srdce. Nejen, že nešly rozeznat od sebe nepěkné bílé šumy, ale navíc to šumělo strašně potichu. Raději sem si do telefonu stáhla z youtube šum moře, kde krásně slyšíte narážející vlny.
Produkt jsem vrátila zpět, peníze mi byly obratem vráceny.
Reakce obchodu MyHummy
mrzí nás Vaše nespokojenost. U šumícího srdíčka je hlasitost regulovatelná a její maximální
hodnota je nastavena tak, aby byla bezpečná pro dětský sluch. Jedná se o syntetické zvuky, ne skutečný záznam např. mořských vln.
Přikládáme odkaz na video kde jsou jednotlivé bílé šumy a ukázka hlasitosti: