- Výhodné ceny
- Přímo od zdroje
Vše v pořádku, od objednávky až po dopručení.
Děkujeme. Snažíme se.
- kurýrní služba převážela po Praze zásilku 5 dní a to jsem se musel ještě opětovně ozvat, aby se věc dala do pohybu
Obchod je OK, ale měl by si najít jiného kurýra. dnes je přitom přepravců přetlak.....
Reakce obchodu MDT - Shop
Děkujeme za info. Bohužel jsme již vystřídali tři přepravce a u každého něco bylo. GLS je "zatím" v mezích.
dostala jsem, co jsem si objednala, dosti brzy .. jsem spokojená..
Děkujeme.
- ryhlost
Rychlé a spolehlivé dodání
- vše ok - rychlé vyřízení
Uvést přímo k objednávce na web nebo poslat mailem odhad doby dodání, aby si člověk mohl plánovat převzetí.
Dobrý den.
Na stránkách máme informaci o odesílání objednávek (vždy v Po, St a Pá v dopoledním čase) . Z toho jde odvodit, kdy budeme objednávku expedovat.
Vaše objednávka byla přijata v pondělí v 15:14. Tímto je termín odeslání nastaven na středu. O předání přepravní firmě Vás informujeme mailem (středa v 10:15). U přepravní firmy máme zaplacenou službu s kontaktem na zákazníka. Takže o dodání by Vás měla přepravní firma informovat buď SMSkou nebo přímo a je možné se s ní dohodnout předání nebo uskladnění.
Podle Vašeho dotazu předpokládám, že to takto neproběhlo.......
Mail může být vyhodnocen jako SPAM a u přepravní firmy zjistíme, zda dělá to co má ve smlouvě.
Děkuji.
Vše bez problému
- Vše proběhlo rychle
Přehledné stránky, rychlé vyřízení objednávky
Rychlé jednáni....naprostá spokojenost.
- Kvalitní produkty
- Včasné vyřízení objednávky i reklamace bude
- Perfektní zboží, které je málo dostupné.
Reakce obchodu MDT - Shop
Moc děkujeme a jsme rádi, že jste spokojená.
Jan Novák st. -
- Nakupuji již po několikáte a vždy spokojenost.
- Nejlepší cena
- Když se mi konečně podařilo po několika dnech se s firmou zkontaktovat,potom seriozní jednání
- Nelze se dovolat na uvedené tel.číslo,
- Pozdní reakce na mail
V mém případě jsem spěchal a měl dotaz před objednáním a tak mi
nemožnost se s firmou zkontaktovat velmi ztížila objednávku.Reakce obchodu MDT - Shop
Dobrý den.
Nechceme se vymlouvat … a zároveň se omlouváme, ale objednávku jste vytvořil v pátek 25.10.2019 v 12:52. Jak píšeme na stránkách – zásilky odesíláme Po, St a Pá dopoledne. Bohužel objednávky z uvedeného dne byly již expedovány. Následně v pondělí byl svátek (volno), tím jsme Vaši objednávku odeslali v nejbližším termínu, co to šlo (středa 30.10.2019). Co se týká telefonu, máte pravdu, nešlo se na něj dovolat (zapomněli jsme ho v kanceláři). Za to se omlouváme, byla to naše chyba. Uděláme opatření, aby se to již nestalo.
Za Shop MDT Jan Novák st. -
- rychlé a bezproblémové vyřízení objednávky
Děkujeme.
Za Shop MDT Jan Novák st. -
Naprostá spokojenost.
- Při objednání do 24 hodin, objednávka doma. Naprosto úžasný e-shop.
Jsem naprosto spokojená se zbožím i způsobem dodáním.