• Dodáno celkem v rozumné době, dobře probaleno proti rozbití láhve.
    • Celkem zásadní věc: v nabídce Four Roses 1 litr za celkem rozumnou cenu. Ale ouha - přijde Vám nikoliv 1 l, ale 0,7 l! To už je pak ta cena trochu mimo. Bohužel jsem zásilku musel převzít protože jsem to měl jako dárek a objednávat tuto značku jinde by se už prostě nestihlo. Ale je to od prodejce pěkná lumpárna.

Nesolidní až podvodné jednání, něco objednáte a přijde menší balení. Sem už nakupovat nepůjdu.

• Absolutní neprofesionalita obchodu zabalili mi špatnou flašku alkoholu a to jsem měl jenom dvě malá objednávka ještě jsem to ani nerozbalil a už mi paní volala, že jsem obdržel špatnou řekla že pošlou správnou hnedka zítra byla u mě stačí když špatnou nechám v krabici a odnesu na zasilkovnu. Vůbec to tak ani nebylo zásilku jsem musel znovu zabalit a ještě tisknout kód abych to vůbec vrátil. Po té jsem psal email a čekal aspoň omluvu žádná nepřišla.

Nedoporučuji

Reakce obchodu JK Drinks

děkujeme Vám za zpětnou vazbu.

Pro uvedení situace na pravou míru jsme Vám ihned po zjištění volali a omlouvali se za vzniklou situaci a v nejbližší možné době odeslali náhradní láhev tak, abyste ji měl druhý den u sebe. Nejprve jsme Vás se situací obeznámili přes e-mail, kde jsme Vám vše popsali, poté jsme se s Vámi spojili i telefonicky, kde jste nám potvrdil, že vše chápete a souhlasíte s následujícím postupem. Samozřejmě nás celá situace velice mrzí.

JK Drinks Shop

Těžko hodnotit, ale 15.1.2023 objednáno a zaplaceno, zboží bylo skladem, přišel email, že objednávka byla přijata a také zaplacená, ale zboží dodnes nedorazilo ani email o tom, že by bylo zboží odesláno. Ve čtvrtek jsem psala dotaz, jestli je nějaký problém, bohužel nikdo neodpověděl. Třeba se stala jen nějaká chyba, netuším, ještě počkám.

Přišlo jiné zboží, více nekomunikovali

V současné době zjišťuji, že lahev 1l Fernet s mátou vyjde ve velkoobchodu o 35 Kč levněji.

Objednali jsme dvě různé položky. Jedna položka byla doručena, druhá položka nebyla doručena a obchod nás nekontaktoval, aby nás informoval

Nabízí zboží, které nemá a dodá něco jiného

• rychlost
    • objednával jsem lahev, kde ve vyhledavači heureka byl uveden i "karton", na obrázku v e-shopu byl karton také nakreslený (pravda nebyl v popisu). Přišla ale pouze lahev. Psal jsem s dotazem na eshop a (po deseti dnech) žádná reakce.

• Ani za týden mi objednané zboží nedorazilo.

• Výborná komunikace obchodu

Hrozná doprava PPL, zboží dodáno poškozené a to dvakrát vráceno pro poškození přímo PPL.Objednávka neúplná pravděpodobně rozbité při přepravě, už jsem nereklamoval.Cena dopravy cca 250 Kč. Nedoporučuji

Reakce obchodu JK Drinks

sdílíme Vaši nespokojenost s dopravou. Udělali jsme vše co bylo v našich silách a opravdu se snažili i napodruhé řádně zabezpečit Vaši objednávku. Těší nás, že jste byl alespoň spokojen s naší pohotovou komunikací. Problém ze strany dopravce a nedoporučení obchodu kvůli dopravě nás mrzí a ještě jednou bychom se Vám chtěli omluvit, ač chyba nebyla plně na naší straně. V případě, že byste měl zájem řešit reklamaci, jsme Vám plně k dispozici a připraveni Vám škodu vykompenzovat.

Jílková
    JK Drinks shop