• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Bohužel obchod se mnou nekomunikuje ani telefonicky a e-mail není přijíman.Vrací se zpět jako : Mailer Demon.V případě,že mají dovolenou,pak by to mělo být v oznamování jak telefonicky,tak e-mailově.Nevím co si mám myslet u Softwarové Fy.

Již jsem uvedl v přidání nevýhodu.!!!

Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz

Za nedostupnost na telefonu se omlouváme, licence však byla expedována ihned do minuty a zapadla v poště, nyní vše máme již spolu vyřešeno přes email.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Objednávka byla přijata, platba byla přijata ALE zboží nebylo dodáno i když je na skladě. Hodně komunikace ale dodávka nic.

Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz

Dobrý den, licenci jsme Vám odeslali hned na druhý den do emailu, prosím zkontrolujte si složku spam, popř. vždy stačí napsat mail na [email protected] a licenci Vám přepošleme.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• cena
    • Firma je řízena z domácnosti a není možné se s nima domluvit po telefonu a neposkytne správné údaje o oinstelaci.

Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz

Dobrý den, o prázdninách jsme pravda nebyli na telefonu vždy, na emailu jsme však reagovali pokaždé v nejkratším možném čase, a to i na chatu. Údaje o licenci jsme vám však poskytli správné, přesvědčil jste se sám když jsme se na vás připojili pomocí vzdálené plochy, licenci musíte zadávat vždy tak jak ji zašleme přesně, zadáním jiného emailu než je v licenci uvedeno se licence neaktivuje a bude hlásit jako neplatná.

• žiadna
    • neschopný dodat objednany a zaplateny softver
    • neschopny dodat objednany a zaplateny softver

Uplne neseriozny dodavatel. Nie su mi schopny dodat zaplateny softver. Stale odo mna nieco pozaduju, ale peniaze uz davno maju. Pri vyjadreni spokojnosti dava automaticky polku hviezdicky, ale nezasluzia si ani tu. Maximalna nespokojnost. Asi sa obratim na prislusnu obchodnu inspekciu.

Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz

Dobrý den, bohužel stále jste nám nedodal potřebné podklady, které potřebuje výrobce aby vygeneroval licenční údaje. Bez nich program dodat nelze. Bohužel nedomluvili jsme se a tak jsme požádali výrobce programu o storno a peníze vám budou samozřejmě vráceny.

• Komunikace s obchodem je jen pro ty co mohou čekat déle.

Emailem dne 11.04.2019 jsem psal na email obchodu,odpověď emailem zpět až 20.04.2019. Pro mne jako běžného uživatele je odpověď obchodu nic neříkající.

Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz

Dobrý den, pane inženýre, odpovědi technického rázu se zasílají na výrobce a my neovlivníme čas jejich reakce, navíc uvedené datum odpovědi vám nesedí, odpověď jste od nás obdržel 18.4.2019 v čase 13:03, v emailu bylo vysvětleno že jde o problém hardware nikoli software, a máte zkusit vypálit data na nové prázdné médium, reakci jsme od vás pak žádnou už neobdrželi.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

dodane licence nefunkcni-obchod minimalně komunikuje-vyhozene penize
    zda bude nejaka naprava nevim

Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz

Dobrý den, jelikož byly svátky, tak výrobce si dává při reklamaci na čas, toto bohužel neovlivníme ač vše usilovně urgujeme. Kolegyně vám již nabízela i vrácení peněz, na toto jste nereagoval, proto licenci stále u výrobce reklamujeme.

Nepřehledné.

Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz

Dobrý den, mrzí nás že se Vám zdá náš Eshop nepřehledný, pokud máte návrh jak jej zlepšit, klidně napište.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Penze mi byli vráceny
    • Instalační kody na Windows 10 nefungovaly, 4x /každý den jeden/ mi poslali špatné, pirátské určené pro programátory a vývojáře které byli společností Microsoft z duvodu pirátství zablokovné. Ověřeno na infolince Microsoft.

Koupě softwaru objednejte raději jinde.

Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz

Je nám líto že situace takto dopadla, kódy ale nebyli pirátské jak tvrdíte, bylo to jinak, snažili jsme se pro vás udělat maximum, dodavatel nám licence již vyměnil za funkční, rozhodl jste se ale objednávku stornovat dříve než jsme mohli situaci vyřešit, peníze jsme vám tak samozřejmě ihned vrátili.

• Bohužel je to moje vina. přešel jsem z 10. na 20. a stále spoustu funkcí nechápu.
    • Asi se vrátím k 15?

Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz

Dobrý den, tady se zasílají recenze obchodu nikoli produktu, toto hodnocení je tak irelevantní. Bohužel pokud jde o produkt, tak nová verze Pinnacle Studio 20 má mnoho novinek a přechod tak z verze 10 může být opravdu komplikovanější pokud jde o zvyk.

• není
    • nebyla vůbec možna telefon. komunikace
    • za zásylku CD které váží 10g a stojí 4000Kč
    • musíl jsem platit 80Kč za dodávku což povážují za nehorazdné.
    • Kvalita služby PPL stoji za nic, musíl jsem osobně vyzvedat zásylku. Za co v tomto případě platil 80Kč???

Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz

Je nám líto že společnost PPL u vás měla problémy s doručením a komunikací, předali jsme toto k řešení na společnost PPL, cena 80 Kč bohužel za dodání je vždy pevná, tu jste ale viděl při objednání, tolik platíme i společnosti PPL za zásilku my, na tomto nemáme žádný profit.

Za dvanáct let co jsou na trhu, bych čekal, že budou mít vyřizování objednávek elektronických licencí automatizované (obzvlášť když platíte kartou). Příště objednám přímo u výrobce, kde budu mít licenci hned po dokončení platby.

Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz

Bohužel pokud jde o licence na jméno nejde je držet skladem a tak se musí vždy objednávat přímo u výrobce. Abychom mohli licence vyřizovat okamžitě museli bychom být napojeni přímo na výrobce a toto není jen tak jednoduše realizovatelné s ohledem na množství produktů a výrobců které nabízíme. Koukal jsem na detail objednávky a ani Filmora nebyla dodaná okamžitě ale až po nějakém čase, zřejmě po ověření platby.

• nic

Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz

Dobrý den, u vaší objednávky nemáme žádný email o komunikaci, žádnou poznámku s problémem u objednávky, program Advanced SystemCare byl zdá se dodán v pořádku a žádný problém nenastal, předpokládám tak, že jste se překlikl s tím že obchod nedoporučujete.

• Nevím

Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz

Dobrý den, program Windows 8 Start Menu byl zdá se dodán v pořádku a žádný problém s dodáním licence nebo registrací nenastal, předpokládám tak, že jste se překlikl s tím že obchod nedoporučujete. Pokud ovšem hodnotíte produkt, tak toto hodnocení sem nepatří.

• Dobré i špatné

Prověřovat produkt

Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz

Nejsme si jisti co je ve vašem případě špatné, pokud hodnotíte produkt, nejsme jeho autory a nemá s naším internetovým obchodem nic společného, produkty se hodnotí na jiné stránce heureky. Dodání a vše ostatní bylo u Vás pokud víme bez problémů.

• Nepřesné informace o objednávaném zboží. Dodaná verze softwaru nebyla totožná s nejnovější verzí, o kterou měl spotřebitel zájem a o které obchod spotřebitele před odesláním objednávky informoval.

Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz

Na Váš dotaz jsme kontrolovali verzi a jednalo se o verzi 15 build 2211 a tuto verzi 15 build 2211 jsme Vám také doručili společně s licencí. Datum instalátoru nesouvisí s verzí programu. Z naši strany je tak vše v pořádku. O pochybení nevíme.