S obchodem jsem maximálně spokojen. Výborná a rychlá komunikace.
Děkuji. -
Vše OK.
Děkujeme Vám za hodnocení :) Martin - INSTALUJ.cz
Tento E-shop môžem doporučiť. Personál je rýchly a ochotný. Ten istý tovar doporučím aj priateľom cez neho.
Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz
Moc děkujeme za milé hodnocení a budeme se těšit na spolupráci někdy v budoucnu! Hezký den, Martin - INSTALUJ.cz -
- Rychlé dodání, pomoc s instalací
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Martin - INSTALUJ.cz
- Jako obrovskou výhodu beru možnost platit bankovním příkazem. Což není u čím dále většího množství obchodu samozřejmostí. Požadují pouze platby internetovou platební kartou
- V případě první objednávky cca před 2 roky mi velice ochotně poradili na dálku i s menším problémem
- nevím o žádné
Dobrá komunikace, dorazilo přesně to, co jsem si objednal. Má druhá velice kladná zkušenost s tímto obchodem. Pokud budu něco potřebovat dalšího, rozhodně se na obchod znovu obrátím.
Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz
Dobrý den, moc děkuji jménem celého týmu INSTALUJ.cz za Vaší kladnou recenzi. Moc nás těší Vaše kladná zkušenost s naším obchodem a budeme dělat vše pro to, aby tomu tak bylo i v budoucnu! :)
Hezký den, Martin, INSTALUJ.CZ -
- spokojenost
Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz
Dobrý den, moc děkujeme za Váš nákup a hodnocení. Hezký den! Martin - INSTALUJ.cz
- ja osobne som velmy spokojny
- maju,vynikajuci pristup,k zakaznikovy a ochotne,urobia,s koro aj nemožne,
- je to,vyborny elektronicky portal.
- Ja,osobne,nevyhodu nepoznam.
Ja možem,len za seba,hodnotiť,teda dobre,ja som,spokojny nemal som,žiadny zadrhel,a možem,len doporučiť,tento,internetovy ,server.Ďaakujem
Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a přejeme hezký den!
Martin, INSTALUJ.cz -
- rýchlosť, kvalita služby (servis)
Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz
Dobrý den Jozefe, děkujeme za hodnocení a budeme se těšit někdy v budoucnu! Hezký den!
Martin, INSTALUJ.cz -
- první zkušenost a jsem nadšený
Výborná komunikace s paní Jolanta Heczková.
Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a paní Heczkové jsme pochvalu vyřídili :)
Věříme, že budete spokojen i v případě dalších nákupů. S pozdravem a přáním hezkého dne
Rychlé jednání - Rychlé doručení
Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení a přejeme hezký den!
- existuje
Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení :)
Martin, INSTALUJ.cz -
- Software bez problémů dodaný a plně funkční
- Dodání zboží jen v pracovní dny, jsou eshopy, které vám elektronický software dodají ihned po zaplacení. Na druhou stranu v pracovní den mi bylo zboží dodáno hned v dopoledních hodinách.
Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz
Dobrý den, některé licence jsou objednávány na jméno zákazníka a proto je nelze vyřídit ihned. Software, který není na jméno a nemá omezenou časovou platnost bývá zpravidla vyřízen ihned po zaplacení a je označen jako "software do minuty". Snažíme se neustále zlepšovat naše služby, proto děkujeme za zpětnou vazbu. Hezký den!
Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a budeme se těšit někdy v budoucnu!
Hezký den přeje Martin, INSTALUJ.cz -
Perfektní
Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz
První nákup a bez problémů vše ok
Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz
Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení a budeme se na Vás těšit zase příště! Hezký den, Martin - INSTALUJ.cz
- Rychlost dodání, dobrá cena
Velmi dobrá spolupráce, komunikace při dotazu byla okamžitá.
DoporučujiReakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz
Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení. Hezký den přeje Martin - INSTALUJ.cz
- Rychlost, profesionalita, maximální vstřícnost
Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz
Dobrý den, moc děkujeme za Vaší recenzi a budeme rádi, když se na nás příště obrátíte zase :) Hezký den, Martin - INSTALUJ.cz
Nejlepší,,supr online obchod,,vše rychlé,,uplně spokojený,,:))
Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz
Dobrý den, moc Vám děkujeme za super hodnocení a budeme se těšit na Vás těšit někdy příště! Hezký den, Martin z INSTALUJ.cz
- Vše ok
- Poměrně drahé produkty, nezohledňují stálého zákazníka
Kvalitní, ale poměrně drahé produkty
Reakce obchodu SHOP.INSTALUJ.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Budeme rádi, když se nám příště ozvete. Vážíme si vrácejících se zákazníků, proto je-li to možné, snažíme se vymyslet individuální cenu. Bohužel ne pro všechny produkty je to možné, ale určitě se ozvěte ;)
Hezký den! Martin, INSTALUJ.cz -
Nakupuji několik let, vždy bez problémů.