• prislo mi jine zbozi nez jsem objednala

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

obednal jsem si bezpečnostní foliji na telefon DOODGE X5 MAX Pro , ale přišla uplně jiná nesouhlasí velikost a umístnění kamery uplne chybí výřez pro mikrofon. Naobale sice označení X5/X5Pro ale opravdu zcela na nic.

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Vaši recenzi. Celou situaci jsem právě ověřil v našem systému. Dne 14.01.2017 jsme od Vás obdrželi objednávku na ochranné sklo pro Doogee X5/X5 Pro. Toto ochranné sklo není vhodné pro Doogee X5 MAX / X5 MAX PRO. Jedná se rozměrově o naprosto jiný telefon.

V nabídce máme i ochranné sklo pro Váš přístroj. Rádi Vám ochranné sklo vyměníme. Pokud máte zájem o výměnu, prosím, kontaktujte nás na emailu [email protected]

Objednané sklo: https://shop.hule.cz/doogee/20-doogee-x5-ochranne-tvrzene-sklo-pro-doogee-x5-x5-pro.html

Pro Váš přístroj: https://shop.hule.cz/doogee/364-doogee-x5-max-ochranne-tvrzene-sklo-pro-doogee-x5-max-max-pro.html

Tým Hule-eshop

• nic
    • způsob doručení

Vážený pane,
    děkujeme za Vaši recenzi. Je nám líto, že jsme nedokázali najít společnou řeč. Objednávka z Vaší strany byla zrušena, neboť se Vám nelíbil příplatek za způsob platby "dobírka České pošty" - tento příplatek je nám účtován ze strany přepravce. Nabídli jsme Vám i levnější způsob dopravy, bohužel bez Vašeho zájmu. Zároveň jsme na Vaše dotazy odpovídali během víkendu v rámci několika minut.

Tým Hule-eshop

• Pokud nápíšů dorucovaci adresu jinou než fakturacni, dělám to proto, ze se na fakturacni nebudu nacházet :-(
    • Balíček mi bohužel dorazil jinam než mel...

Zboží jsem vůbec neobdržel.

Vážený pane,
    Vaše objednávka byla vyřízena dne 21.9.2016. Následující pracovní den (tj. 22.9.2016) byla zásilka dodána na Vámi zvolené adrese. Zároveň byla uhrazena dobírková částka. Následně jsem byl ujištěň Vaši kolegyní, která má zásilky na starosti, že Vám balíček předá. Více informací jsem Vám zaslal na mail.

Věřím, že se jedná o pouhé nedorozumění a vše dokážeme vyřešit k Vaši naprosté spokojenosti.

Hezký den přeje

JS
    Shop.hule.cz - Váš dodavatel mobilního příslušenství

Poprvé a naposledy :-(

Vážený pane,
    dne 31.8.2016 jsme od Vás přijali objednávku na zboží, které má dobu dodání "až 14 pracovních dnů". O této dodací lhůtě jste byl v průhěhu objednávky několikrát informován - vždy jste s touto skutečností souhlasil. Bohužel, téměř v polovině této lhůty jsme od Vás obdrželi negativní recenzi eshopu. Je nám to velmi líto.

Pokud máte nějaké dotazy, prosím, obraťte se na náš email [email protected]
    Velmi rádi pro Vás vymyslíme nejvhodnější řešení!

Hezký den přeje

JS