- Profesionální jednání ,rychlé dodání ,velmi dobrá kominikace
Reakce obchodu autodíly rychle s.r.o.
Děkujeme za Vaši recenzi, moc si toho vážíme!!
- Objednávka zrušena bez udání důvodu
Reakce obchodu autodíly rychle s.r.o.
Dobrý den, nikdy jsme nerušili objednávku bez udání důvodu. Ohledně Vaši objednávky jsem Vás kontaktoval telefonicky a omluvil se Vám, že bohužel byl na skladě jen jediný kus, který se prodal v ten den před Vámi. Tato skutečnost nás samozřejmě mrzí a věříme že se již opakovat nebude. Ještě jednou se omlouvám.
Jirka, Autodíly rychle -
- Výběr
Vše OK, doporučuji.
Reakce obchodu autodíly rychle s.r.o.
Děkujeme za Vaši recenzi, moc si toho vážíme! Věříme, že budete s námi nadále spokojen, uděláme pro to maximum :)
- Cena/kvalita zboží/ochota personálu.
Reakce obchodu autodíly rychle s.r.o.
Děkujeme za Vaši recenzi !!
- Velmi rychlé odeslání zboží
- Skvělá komunikace obchodu
- Nejlepší cena na trhu
- Přehledně zpracovaný e-shop
Reakce obchodu autodíly rychle s.r.o.
Děkujeme Vám za recenzi, uděláme vše pro to aby to tak zůstalo :)
- Rychlé dodání zakoupeného zboží
- výborný přístup
- rychle a bez problému
- Komunikace
- Ochotnost
Za mě tento Eshop doporučuji. Objednal jsem si autobaterii, bohužel při dopravě došlo k poškození baterie. Nicméně jsme se domluvili na výměně baterie a vše proběhlo v pořádku.
- Komunikace
Dobrá komunikace obchodu
- Vše dorazilo třetí den od objednávky spokojenost, určitě doporučuji.
- Rychlá dodávka a nízká cena.
- Nic.
Ok.
Zpracovani obchodu 3 dny dorucovani 3 dny takze dorucit to celkem trvalo 6 dni…nikoho se nechci dotknout, ale takhle by to vypadat nemelo.
Reakce obchodu autodíly rychle s.r.o.
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Je nám líto, že jste na zboží čekal tak dlouho, nicméně Vaše objednávka byla vytvořena v pátek v 19:34 hodin. Jak máme uvedeno na webu v záhlaví, naše pracovní doba je pondělí až pátek od 8 do 17 hodin. V pondělí 7.8. jsme Vaši objednávku zpracovali a v úterý 8.8. ji převzala přepravní společnost.
Nicméně se určitě zamyslíme, co bychom příště mohli udělat lépe.
S přáním hezkého dne kolektiv společnosti Autodíly rychle s.r.o. -
Vše proběhlo jak jsme byli domluveni takže obchod mohu všem doporučit.
- Kromě automatického potvrzení objednávky obchod nekomunikoval. Neodpověděl ani na můj e-mail s dotazem zda a kdy bude objednávka vyřízena. Baterii jsem tedy zakoupil jinde.
Reakce obchodu autodíly rychle s.r.o.
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. K Vaši objednávce ze dne 25.7.2023 15.52 hod. bych rád uvedl, že z Vaši strany jsme dostali mail dne 27.7.2023 v 9.20 hod, kde se dotazujete jak to vypadá s Vaši objednávkou. 27.7.2023 ve 14.00 hod jsme odpovídali
Dobrý den.
Vaše objednávka je připravena k expedici a čeká se jen na kurýrní službu.
S pozdravem.
Autodíly rychle s.r.o.
Ještě ten den tedy 27.7.2023 ji vyzvedla společnost 123kurýr.
S přáním hezkého dne kolektiv společnosti Autodíly rychle s.r.o. -
vše ok
- Rychlost, cena
Rychlost, bezvadná komunikace, dobré ceny, doporučuji ostatním
Pohodové jednání, upřesnění objednávky po telefonu.