• dlouhá doba dodání

Zboží ,které mělo být skladem došlo po urgenci za více než týden.

V objednávce bylo ještě dámské pyžamo "cornette" za víc jak 700kč, objednala jsem velikost "S" - dárek pro snachu, která je drobná a byla mi bez upozornění zaslána velikost "M", horní díl vypadá spíš na jejího muže. Zkoušela jsem paní K. Nikiel kontaktovat telefonem - není dostupná, tak nevím...Dětská pyžamka zatím nevím, jak se budou líbit, je to pro vnučky.
    J.K.

• Ko
    • Ko

• Pokud nějaké zboží vrátíte, tak Vám ale nevrátí peníze. Proto opravdu nákup zde NEDOPORUČUJI. Poslední informace o mé vratce mám ze dne út 11. 9.2018 12:54, ze veci prijali. Jejich vrácení měli i avízované mailem vc. fotek a kopie odstoupení od smlouvy v příloze. A to je vše. Maily se mi vrací, asi si zablokovali moji adresu. Telefon nikdo nebere. Jdu to řešit oficiální cestou přes ČOI. Takto opravdu NE.

Nakupte pouze v pripade, ze mate jistotu, ze nebudete potrebovat nic vratit, protoze nevraci penize.

Zboží bylo zaplaceno 22.10.2018, dorazilo do výdejního místa až 26.10.
    Objednala jsem spodničku v černé barvě a přišla bílá. Takže z tohoto obchodu již nic neobjednám.

Komunikace ze strany obchodu neadekvátní

• pokud jde o výměnu zboží/reklamaci tak obchod absolutně nekomunikuje. doporučuji nenakupovat

Pro nevyhovující velikost jsem musela zboží vrátit, bohužel ani po měsíci jsem se ještě nedočkala vrácení peněz za zboží. Komunikace e-mailem nulová.

• 2 tydny a porad zbozi nedorazilo

peníze dopředu nechci platit až při převzetí děkuji

• Nelze platit kartou
    • Zboží doručeno až za více jak týden od platby

Vzhledem k dodací lhůtě a protože nelze platit kartou, není pro mne v současné době zajímavý, už nevyuziji.

Reakce obchodu SexyModa.EU

objednávku jsme poslali podle toho, co jsme napsali

- Způsoby platby: platba předem na bankovní účet nebo dobírku

Od 1. března 2018 nebude povinnost řešit EET u bezhotovostní plateb.
    Od tohoto měsíce budete moci zaplatit objednávku pomocí platební brány

- Termín realizacje

Termín odeslání zboží je uveden u každého produktu separátně na stránce
    detailního popisu produktu

Ve Vašem případě bylo zboží odesláno 3 pracovní den od přijetí platby

Děkujeme za recenzji
    SexyModa.eu

od zaplacení zboží obchod nekomunikuje

Reakce obchodu SexyModa.EU

Zboží mám celou dobu pro Vás rezervované

Zbozi bylo objednano k osobnimu vyzvednuti na Ulozenka.cz

Do dnešního dne nemám odpověď kam mám poslat balík

Prosím, napište na kterou pobočku úloženky mám poslat objednavku kde si balík vyzdvihnete.

Pobočky Uloženky najdete na našich stránkách : Výdejní místa

Více o službě Uloženka se můžete dozvědět zde https://www.ulozenka.cz

Pokud zvolíte dopravce Ulozenka.cz zvolte si sami způsob doručení tak, jak vám to nejlépe vyhovuje

SexyModa.eu

• Zboží jsem vrátila z důvodu špatně zvolené velikosti. Už jsou to téměř 2 měsíce a nemám zpět své peníze. Obchod nedoporučuji!!

zbozi jsem zaplatila a cast neprisla s tim, ze penize mi za nedodane zbozi vrati na ucet a jiz je to pres 2 tydny a nic mi neposlali:(

Cekam uz na zbozi 14 dni a furt nic pritom meli ze je zbozi skladem

Zupan je nastesti v poradku, ale balicek byl nedbale zabaleny a vypadal jako by mel nekdo potrebu se do nej kouknout,nez se dostal ke me..

• na první pohled docela široká nabídka zboží
    • po telefonické domluvě a následně písemně uveden požadavek na barvu - nebylo vyhověno

Reakce obchodu SexyModa.EU

V našem internetovém obchodě jste si objednala dva župany DKaren Diana,
    z toho jeden na Vaši žádost po telefonické dohodě a následně při objednávání
    v "dodatečných informacích" k objednávce jste si přála jeden župan "modrý".

V nabídce našeho obchodu na internetu máme u těchto županů mj. barvy "tmavě modrý" a "nebesko modrý".

Na Vaši žádost jsme u výrobce objednali župan modrý a v takové barvě jsme Vám zaslali.

Jestliže nejste spokojena s barvou tohoto županu, vždy ho můžete vrátit v souladu s obchodními podmínkami vrácení zboží.

SexyModa.eu

• zakoupené plavkové kalhotky neodpovídaly fografii, objednací kód jsem zkontrolovala několikrát, takže při objednání u mě nedošlo k záměně

obrázky bych nazvala spíš ilustrativní

Reakce obchodu SexyModa.EU

velmi nás mrzí možná záměna na skladě pří expedování zásilky.

Samozřejmě nás neváhejte kontaktovat a zboží Vám samozřejmě zdarma vyměníme za Vámi objednané.

Můžete také vrátit a vybrat si například jiný model kde je ještě Vámi požadovaná kombinace k dispozici na skladě.

Většinou všem zákazníkům vycházíme vstříc i nad rámec obchodních podmínek a zákona ke maximální spokojenosti obou stran.

Děkujeme.

• Nabízeli zboží, které jsem jinde nenašla
    • Objednala jsem si boty do vody, protože neměli velikost v typu, který jsem si vybrala, tak mi rovnou poslali boty o dvě čísla větší, co s nimi asi budu dělat netuším.
    • Potom požadovali klasické vrácení, což jsem odmítla, boty patřičné velikosti nakonec dorazily na jejich náklady. Boty velké kurýr odmítl převzít.

Takže už nikdy více

Reakce obchodu SexyModa.EU

Boty do vody, které si paní vybrala a objednala, jsme vyslali v tomto případě o
    jedno číslo větší, protože ze zkušeností víme, že u těchto bot nesedí velikosti u zákazníků.

Rozhodně to běžně neděláme.
    Zpětně nás paní oslovovale e-mailem 3x, na každý jsme odpověděli.
    Hned v úvodu naší e-malové korespondence jsme zaslali požadovanou obuv do vody a ještě jsme přidali jako dárek punčocháče - s velkou omluvou.

Ze strany našeho obchodu jsme žádali, aby zaslala nám zpětně kurýrem u dodávky
    správných bot tyhle první (velké) boty.

Ty do dnešního dne k nám nedorazily.

O tom, že kurýr odmítl převzít boty, jsme se dozvěděli až z negativního
    hodnocení na Heurece.

objednala jsem 14.12. a ještě nic nepřišlo.