Přihlásit se a přidat recenzi

• Skvělé rychle dodání zboží doporučuji

První kontakt s tímto obchodem, zboží přišlo včas a v pořádku!

• 10 %

Objednávka nedošla kompletní. Na fakturu v balíku jen napsali, že se omlouvají ale že produkt nemají a že vrátí peníze. Nedali ani dopředu vědět, že jim zboží chybí (objednala bych jinde). Na dotaz, kdy mi pošlou peníze zpět mi odpověď nedošla. Za mě to není profesionální jednání a už rozhodně víckrát neobjednám.

• Cena, rychlost, komunikace

Měl jsem trochu obavu, ze sídla v Ostravě, provozovně v Bohumíně a zboží z Polska, ale zbytečně, všechno klaplo na jedničku, a dárek sedí dokonale. Takže doporučuji.

• velká ochota i když zboží neměli, tak mi ho objednali

krásné, levné, rychlé dodání, velikost odpovídá

• přehledná nabídka

můj první nákup; přehledná nabídka, vše proběhlo v pořádku

Rychle vše vyřízeno ,dobrá a rychlá komunikace

• vsechno
    • zadna

dobre

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Pokud nějaké zboží vrátíte, tak Vám ale nevrátí peníze. Proto opravdu nákup zde NEDOPORUČUJI. Poslední informace o mé vratce mám ze dne út 11. 9.2018 12:54, ze veci prijali. Jejich vrácení měli i avízované mailem vc. fotek a kopie odstoupení od smlouvy v příloze. A to je vše. Maily se mi vrací, asi si zablokovali moji adresu. Telefon nikdo nebere. Jdu to řešit oficiální cestou přes ČOI. Takto opravdu NE.

Nakupte pouze v pripade, ze mate jistotu, ze nebudete potrebovat nic vratit, protoze nevraci penize.

Zboží bylo zaplaceno 22.10.2018, dorazilo do výdejního místa až 26.10.
    Objednala jsem spodničku v černé barvě a přišla bílá. Takže z tohoto obchodu již nic neobjednám.

• Cena, rychlost doruceni

OK

kvalitní materiály

Komunikace ze strany obchodu neadekvátní