- Nekvalitní zbozi
- Nedoporučuji
Nedoporučuji nefunkční
Reakce obchodu Sexshop 51
Petře, omlouváme se, že vám dorazilo nefunkční zboží. Pro rychlé vyřešení prosím postupujte podle reklamačních pokynů na našich stránkách – https://www.sexshop51.cz/reklamace-a-vraceni-zbozi/. Děkujeme za pochopení a přejeme krásný den.
Michaela, Sexshop 51 -
Zboží nepasuje.
Reakce obchodu Sexshop 51
je nám líto, že vám zakoupený vibrátor nevyhovuje. Veškeré rozměry a fotografie najdete v popisku produktu a ve fotogalerii na našich stránkách. Pokud si nejste jistá s výběrem, neváhejte se obrátit na naše kolegy na podpoře nebo na live chatu. Rádi vám poradí a doporučí vhodnou hračku.
Přejeme vám krásný den.
Michaela, Sexshop 51 -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Jeden z produktů očividně poškozen.
Reakce obchodu Sexshop 51
velmi nás mrzí, pokud vám přišlo poškozené zboží. Čekali bychom, že nás místo negativní recenze spíše kontaktujete, abychom situaci mohli prověřit a dát do pořádku. Bohužel jsme od vás neobdrželi žádnou zprávu či reklamaci. Kontaktujte prosím naši zákaznickou linku a dejte nám vědět, které zboží z objednávky a jak přišlo poškozené, problém s vámi rádi vyřešíme.
Děkuji.
Adam, Sexshop 51 -
zbozi jsem uhradil a stale nedoslo. Tento obchod nedoporucuju neseriozni jednani
Reakce obchodu Sexshop 51
Dobrý den, velice nás mrzí, pokud došlo ke komplikaci se zásilkou nebo v průběhu doručování externím dopravcem. V případě jakéhokoli problému s doručením nebo zásilkou doporučuji nejdříve kontaktovat naši zákaznickou linku nebo zákaznickou linku dopravce.
Vaši objednávku jsem prověřil. Vybral jste si doručení na dobírku do AlzaBoxu s předpokládaným termínem doručení 6. 9. 2023. Česká pošta vaši zásilku 6. 9. 2023 uložila do AlzaBoxu, který jste si vybral, bohužel jste si balíček ve stanovené lhůtě nepřevzal a dopravce jej tedy 8. 9. 2023 vrací zpět odesílateli.
Nevidíme zde žádné pochybení z naší strany, ani jakýkoli náznak neseriózního jednání, ze kterého nás zde viníte. Jediné, co vidíme, je skutečnost, že jste si balíček zkrátka jen nevyzvedl z AlzaBoxu.
Přeji hezký den.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Prodávají nekompletní věc a očividně je to vůbec netrápí.
Reakce obchodu Sexshop 51
děkujeme za hodnocení. Ověřil jsem oba vámi objednané produkty a dodávaný obsah uvnitř balení odpovídá informacím uvedeným v popisu produktů na našich stránkách. Pokud vám v balení nějaká součást chyběla, obraťte se prosím na naši zákaznickou linku. Rádi věc prověříme a v případě pochybení dáme do pořádku.
Ondřej, Sexshop 51 -
K objednanému zboží byla zaplacena expresní doprava do 60min za 400 Kč, dodnes zboží nedorazilo, objednávka byla před 7 dny . Vzhledem tomu že zboží bylo zaplaceno bude věc řešena právní cestou , celá věc vykazuje známky klamání spotřebitele.
Reakce obchodu Sexshop 51
vaše objednávka byla expedována a doručována 11. 3. 2023 dle parametrů objednané přepravy. Po příjezdu na adresu doručení se řidiči nepodařilo dovolat – nezvedal jste telefon. V tu dobu se s vámi opakovaně pokoušeli spojit i kolegové ze zákaznické linky, bohužel se stejným výsledkem. Řidič nám nedoručenou zásilku vrátil na sklad a my jsme se s vámi i nadále pokoušeli spojit, telefon jste nám však nezvedal ani v následujících dnech.
Kontaktujte nás prosím telefonicky nebo e-mailem, abychom se mohli domluvit na náhradním termínu doručení nebo stornování objednávky a vrácení peněz.
Mrzí nás, že jste se za celou dobu s námi ohledně své objednávky nespojil, ani nereagoval na naše telefonáty. Pouze nařčení z klamání spotřebitele v očerňující recenzi.
Děkuji za pochopení.
Adam, Sexshop 51 -
- Zbozi bylo nefunkcni, obchod reagoval az po tel. upozorneni, nikoli na email poslany drive
Dobrý den, Jiří,
mrzí nás vaše negativní hodnocení, protože se nezakládá na skutečnosti. Váš e-mail s reklamací jsme přijali na zákaznické lince 27. 1. 2023 v 12:59. Protože jste reklamoval produkt v hodnotě 159 Kč, kde nedává smysl zboží zasílat zpět, kolega vám hned 27. 1. 2023 ve 13:41 odpovídal s uznáním reklamace, reakci jste tedy obdržel už cca za 40 minut.
***
děkujeme za popis problému a přiloženou fotografii. Mrzí nás, že byla u dodané smyčky vadná spona. Rádi vám pošleme nový výrobek, původní nebude třeba zasílat zpět.
Můžeme zaslat na tutéž pobočku Zásilkovny?
Děkuji vám za pochopení a omlouvám se za komplikace.
***
Na tuto naši zprávu jste bohužel už neodpověděl, místo toho jste nám zde nadělil své negativní hodnocení, přestože vás kolega včera na naší zákaznické lince už jednou informoval o zaslané odpovědi, na kterou jste jen neodpověděl, pravděpodobně jste e-mail ve své schránce jen přehlédl.
Přejeme pěkný den.
Ondřej, Sexshop 51 -
Nefunkčni zboží,podana reklamace,zatim čekam na vyřešeni
Reakce obchodu Sexshop 51
velmi nás mrzí, že dodané zboží nefungovalo. Vaši reklamaci jsme vyřídili a poslali vám nový kus.
Děkujeme za pochopení a omlouváme se za komplikace.
Adam, Sexshop 51 -
klamavá reklama, předražený výrobek a k ničemu,:(
Reakce obchodu Sexshop 51
velice nás mrzí, pokud došlo k problému s některým ze zakoupených produktů. V případě, že je některý z produktů nefunkční, kontaktujte prosíme naši zákaznickou linku nebo vytvořte na nefunkční či poškozený produkt reklamaci – https://www.sexshop51.cz/reklamace-a-vraceni-zbozi/.
Rádi bychom pomohli, ale neevidujeme k vaší objednávce dosud žádnou reklamaci.
Děkujeme a přejeme pěkný den.
Ondřej, Sexshop 51 -
zboží velmi nekvalitní. . rozhodně nedoporučuji.
Reakce obchodu Sexshop 51
Děkujeme a přejeme pěkný víkend.
Ondřej, Sexshop 51 -
Obchod velmi kvalitní a dobrý,jen s posledním produktem nejsem spokojen.prasknul
Ale jinak mohu jen doporučit tento obchodReakce obchodu Sexshop 51
děkujeme za doporučení a pozitivní hodnocení našeho e-shopu, i když jste vybral možnost, že jej nedoporučujete. :)
Ohledně prasklého produktu, prosím kontaktujte naši zákaznickou podporu, rádi vám pomůžeme vyřešit případnou reklamaci.
Adam, Sexshop 51 -
- Špatný výběr zásilkové služby.
Reakce obchodu Sexshop 51
vaše zásilka byla pozastavena na depu přepravce (Zásilkovny) z důvodu uzavření většiny výdejních míst v důsledku vládních karanténních opatření. Situace se již stabilizovala a řada výdejních míst obnovila provoz, takže jsme se společně telefonicky dohodli na přesměrování vaší zásilky na jinou otevřenou pobočku. Za komplikace se omlouváme.
Adam, Sexshop 51 -
Recenze byla odstraněna - nejedná se o hodnocení nákupu, ale produktu.
- Zbozi bylo jine nez jsem objednal.
Reakce obchodu Sexshop 51
v návaznosti na vaše negativní hodnocení jsme vás kontaktovali a prověřili vámi objednané zboží. Skutečně se potvrdilo, že u vámi objednané varianty výrobce bez oznámení pozměnil rozměry, tudíž informace námi uváděné v popisu zboží nebyly zcela přesné. Věc jsme již na našich stránkách dali do pořádku.
Mrzí nás, že jste nás po převzetí zboží nekontaktoval. Pokud byste o zakoupený produkt neměl zájem, dohodli bychom se na výměně nebo vrácení zboží a peněz.
Jestliže se stane, že je s vaší objednávkou cokoli v nepořádku, jsme připraveni problém ihned řešit na naší zákaznické lince, e-mailu nebo chatu.
Děkujeme za pochopení.
Adam, Sexshop 51 -
- místo zaplaceného balíku do ruky mi došel balík na poštu. Když jsem vznesl reklamaci odesílateli, bylo mi odpovězeno, že si to mám vyřešit sám. Když jsem vznesl dotaz na poštu, bylo mi řečeno, že toto může reklamovat odesílatel, protože ten si tuto službo objednal a zaplatil...
Dobrý den, Robe,
Vaši objednávku jsme obdrželi v sobotu 18. 5., v pondělí 20. 5. byla předána České poště (odesláno jako Balík Do ruky, jak jste si v objednávce zvolil) a Česká pošta vám balíček hned druhý den 21. 5. uložila na poště.
Na základě vaší rozhořčené reakce na uložení balíčku na pobočce České pošty jsme situaci přezkoumali a informovali vás, že k uložení pravděpodobně došlo kvůli chybné adrese (uvedl jste název ulice, jaksi jste už zapomněl na číslo domu) nebo kvůli sjednanému speciálnímu zacházení se zásilkami ve firmě, do níž jste si nechával balíček zaslat (vaše firma má pravděpodobně sjednané ukládání a odnášku zásilek přímo z pobočky pošty svým zaměstnancem).
Ani jeden z uvedených důvodů není způsoben na naší straně a nejsme si vědomi žádného pochybení. Udělali jsme maximum, mrzí nás, že si to vykládáte jako naši vinu, ale chápeme, že každému se není možné zavděčit.
Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den.
Ondřej Bělohlávek
Sexshop 51 -
- Nema uz 3 týdny zboží na skladě
Dobrý den danny,
mrzí nás, že nejste s průběhem nákupu spokojený. Objednal jste si však zboží, které není skladem, k dispozici jej bohužel nemá ani evropský distributor a termín dodání dosud není znám. O této skutečnosti jsme vás informovali a domluvili jsme se, že na naskladnění produktu počkáte. Současně vás 2x týdně e-mailem informujeme o aktuálním stavu vaší objednávky a dostupnosti objednaného zboží.
Pokud byste chtěl objednávku upravit či dát přednost nějaké alternativě, kterou máme skladem, kontaktujte nás prosím.
Adam, Sexshop 51 -
- Dá se sehnat nedostupné zboží
- Zatím stále nedodali
zatím negativně
Vážený zákazníku,
mrzí nás, že svou první zkušenost s naším obchodem hodnotíte negativně. Objednal jste si zboží, které nebylo skladem a bylo dlouhodobě nedostupné, což bylo uvedeno na stránce zboží. Produkt se vám snažíme zajistit v co nejkratším možném termínu. Podle aktuálních informací bude naskladněn na konci tohoto týdne, počítám, že jej dostanete začátkem týdne příštího.
Děkujeme za pochopení.
Adam, Sexshop 51