Přihlásit se a přidat recenzi

Rychlé a spolehlivé vyřízení.

• rychlé dodání

• Zavádění zakazníka: ve smyslu uvádění nepravdivých informací o produktu

Chtěla jsem podpořit českého výrobce: bohužel mají sle uvedené rozměry vaku, které neodpovídají naplnenému vaku, ale prej střihu. Takže se mi.produkt nehodí: počítala jsem s rozmerama jak jsou uvedeny na webu společnosti. Pak mi majitel přirovnal produkt ke svačinovému pytlíku!!!

Reakce obchodu Sedaci-vaky.eu

rozměr vaku je 180x144cm. Když vak položíte na podlahu na ležato a změříte jeho velikost, tak i naplněný má tyto rozměry. Bohužel paní Janě nešlo vysvětlit, že vak nemůže měřit položený na zem, nachystaný k sezení. Přirozeně si každý produkt takto sedne a jeho rozměry jsou jiné. Zkoušel jsem vám to, paní Jano, přirovnat k mikrotenovému sáčku, ten má svůj daný rozměr, no a když ho naplníte vodou a položíte na stůl, už nebude mít deklarované rozměry, ale budou se lišit. Stačí naše vaky naležato změřit a zjistíte, že vak má rozměr, který jste si objednala.

• Velmi rychlé dodání
    • Vaky bezpečně zabaleny
    • S vaky jsme opakovaně spokojeni.

Vak je super, splnil přesně očekávání a za dobrou cenu. Rozhodně doporučuji.

Prodejce důrazně upozorňuje na kontrolu zásilky při převzetí. Na poště jsem pochopil proč - pytel byl zabalený pouze do pevného igelitu. Chápu, ze posílání v krabici by bylo prostorově složité a nákladné. Ale určitě bezpečnější na převoz. Igelit byl na jednom místě protržený, takže jsem musel váhat, co s tím. Nakonec to byla jen 1 vrstva ze 2 a vak v pořádku.

• Objednávka opožděná vnějším vlivem, což bych pochopila, kdyby se obchod alespoň pokusil o nějaké avízo o zpoždění. Informace jsem si musela sama vyžádat, navíc chyběla jakákoliv proaktivní komunikace nebo alespoň náznak omluvy ze strany prodejce.

Reakce obchodu Sedaci-vaky.eu

velice se vám omlouváme za to, že jsme vám nebyli schopni dodat sedací vak do tří pracovních dnů, jak máme uvedeno na e-shopu, ale že jsme ho vyexpedovali až pátý pracovní den. Doufáme, že vám jinak dobře poslouží a že s ním budete spokojená. Zkusíme se polepšit a dodávat tyto nadměrné ručně vyráběné produkty v časech rekordních, jako například tomu je u ponožek.

• Zboží prislo spinave
    • Objednala jsem dva stejné kusy i barevne alá každá barve je uplne jina
    • Kontaktovala jsem eshopu včetne fotek, ale nikdo se neozval zatím zpet

Bohužel jsem zklamana - vybirala jsem dlouho vaky klukum do nového pokoje - kde objednám, ale to že prisel spinavy jsem chtela si dát dokupy sama, co me vsak vadi je rozdilny odstín šedé barvy, nevypadá to vedle sebe vubec hezky, eshop prozatím nekomunikuje, tak možná se začnou ozyvat po recenzi.

Velmi dobrá komunikace, rychlé dodání zboží

• Rychlé dodání

Nakupovala jsem před týdnem podruhé, a zboží dosud nebylo ani odesláno, přestože bylo z kategorie "ihned" a před týdnem jsem ho zaplatila kartou. Poprvé jsem dodání musela urgovat, a domnívala jsem se, že šlo o nějaké nedopatření, ale patrně dokud si zákazník nenapíše, obchod se nenamáhá dávno zaplacenou objednávku vyřídit. Je to naprostá neúcta k zákazníkovi...notabene, když je zboží týden zaplacené. Vak, který přišel minule po urgenci, byl v pořádku a kvalitní, s tím žádný problém nebyl, chování obchodu je ale, bohužel, jen stěží uvěřitelné.

• obchod komunikuje a dodržel, co slíbil

• Zboží dorazilo v pořádku
    • Rychlé dodání

• Rychlá komunikace

Sedací vak mám jako dárek, prozatím nebyl oslavenci předán.

• zboží je kvalitní a vypada dobre -spokojenost
    • dlouhá dodací lhůta -zboží bylo skladem a trvalo to týden
    • volal jsem ohledně terminu dodáni- nezvedají telefony

Reakce obchodu Sedaci-vaky.eu

za delší průběh zpracování objednávky se omlouváme, ale měli jsme až do 3.1.2024 dovolenou a poté jsme začali zpracovávat veškeré objednávky vytvořené přes vánoční svátky. Trvalo nám tedy tři pracovní dny, abychom zpracovali vaší objednávku.

• super, rychlý obchod, vak je bytelný, to ani skákající kluci neprotrhnou ;-)

• Skvělá komunikace s obchodem.
    • Aktivní pan majitel, má snahu řešit věci.
    • Rychlá expedice
    • Doprava přes Českou poštu "balík do ruky" - týden převáží k doručovací pobočce.

Situaci s doručovací službou obchod moc neovlivní obchod. Pan Ginter ihned začal reklamovat a věci se daly do pohybu.

• Rychlé doručení,zboží kvalitně zabaleno,velké díky

Rychlé dodání, vše v pořádku, barva odpovídá, vak opravdu velký, pohodlný.

• Rychlá a bezproblémová komunikace, dostačující výběr dopravce i způsob platby. Vak nám dorazil do třech pracovních dní
    • Žádná

Z vaku jsme naprosto nadšení, Dá se snadno polohovat i přenášet po místnostech. Veliký výběr barev. Rozhodně doporučuji.