vše super
Ochota a hezké věcičky.;-)
- Zboží je jako nové.
- Rychle vyřízená objednávka - pěkné zboží
- Velký výběr věcí
- Pěkné ceny
Nic mě nenapadá
Zboží odpovídá popisu,drtivá většina zboží je v perfektním stavu.
Oblečení našim dvěma dětem kupuji převážně v Šatníčku. -
- Velmi pekne zbozi, siroky vyber
- Rychla expedice
vše super
- Vše super.Vždypřišlo rychle a odpovídalo fotografii.
- Velmi vstřícná komunikace
- Peníze za vrácené zboží okamžitě zpět
- Široký výběr
- Jakmile je zboží v košíku, nelze stránku s produktem znova otevřít
Rozhodně doporučuji, obchod je solidní.
Perfektni nakup, skvele jednani obchodu.
Kvalitní, přehledný, dobře zařízený e-shop s velkou spoustou levných oblečků na miminka i malé děti. Ačkoli se jedná o bazar, věci vypadají jako nové. Doporučuji.
- Rychlé vyřízení objednávky, milá paní
Rychlé vyřízení objednávky, zboží odpovídá fotkám, oblečení v perfektním stavu. Příště určitě objednám zase zde.
- Velky vyber
- Priznive ceny
- Prehledne filtrovani dle velikosti, pohlavi
- Rychle dodani
- Veci jsou ve velmi dobrem stavu velky vyber skvele ceny
- Rychle dodani
- Nádherné zboží
- Výhoda rezervace zboží po dobu 30dní
- Krásné ceny
- Velký výběr
- Možnost v Praze osobního odběru či vrácení zboží zdarma
- Personál příjemný a ochotný
- Někdy není jasno podle popisku, o jaký materiál se jedná: např. "směs" může být i kvalitní viskoza nebo také polyester, a to je rozdíl.
- V rekapitulaci objednávky mi chybí uvedená velikost zboží (pokud je toho více, zákazník si to nemusí pamatovat, což je někdy potřebné vědět)
- V popisku někdy nesedí označení pro chlapce či dívky (pozn. spisovně bych uváděla spíše termín chlapec - dívka, než kluk - holka, někdy bych to ani nerozdělovala)
Šatníček je můj oblíbený bazárek s dětskými věcmi, už jsem tam objednala řadu věcí, vždy jsem byla spokojená, výdejna ve Kbelích je mi milejší co do personálu oproti Holešovicím, vyhovuje mi možnost si případně rovnou na místě vybrat, pokud něco nechci. Věci byly vždy pěkné a odpovídaly popisům u fotek.
- Rýchle dodanie.Pekný tovar.
Doručené nám boli pekné vecičky,bola som príjemne prekvapená.Všetko zodpovedalo popisu a fotkám na webe.Sme spkojní.Určite tu ešte nakúpime.