Kupoval jsem řemen na skůtra a nesedí

Reakce obchodu Scooter-tuning.cz

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Omlouváme se za vzniklé komplikace. Pokud řemen nesedí, můžete využít náš reklamační formulář na odkazu níže:

Pro příště doporučujeme uvést do poznámky objednávky model skútru. Řemen rádi zkontrolujeme před odesláním, aby vše sedělo.

Scooter Tuning

• Dostal jsem špatnou velikost.

Špatná velikost zboží. Jinak rychlé dodání zboží.

Reakce obchodu Scooter-tuning.cz

děkujeme za zpětnou vazbu. O tom, že jste obdržel špatnou velikost zboží, jsme se dozvěděli až nyní. Zboží můžete reklamovat prostřednictvím odkazu níže:

• Rychlé jednání
    • Seženou i obtížně sehnatelé věci
    • Profíci
    • Neberou zpět zboží objednané přes e-shop :(

Objednal jsem si zateplovací deku na Burgman 400 rv 2023 a přestože mi bylo řečeno, že deka bude pasovat, tak její instalace mi znemožňuje použít přední opěrky pro nohy a činí tak posez na motorce velmi nepohodlný. Správný model má mít zjevně širší přední větrolamy.
    I přes nevhodnost modelu ale e-shop odmítl vzít zboží zpět. :(

Reakce obchodu Scooter-tuning.cz

děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Deka, kterou jste zakoupil, je skutečně model určený pro Burgman 400 od roku 2017, což je ověřitelné i přímo na stránkách výrobce Tucano Urbano. Tento model byl navržen tak, aby co nejlépe kopíroval tvar skútru a poskytoval maximální ochranu.
    Vracení použitých produktů bohužel neumožňujeme, protože bychom je již nemohli nabídnout dalším zákazníkům jako nové.

Děkujeme za pochopení.

• Tovar nedorazil

Reakce obchodu Scooter-tuning.cz

omlouváme se za nedorozumění. Jak jsme se již domlouvali, zboží je "Na objednání" a bude dostupné zhruba do 3-4 týdnů. S čekací lhůtou jste souhlasil. Pracujeme na tom, aby vše bylo doručeno co nejdříve.

Scooter Tuning

po měsící zjišteno , že přišly úplně jiné trysky !

Reakce obchodu Scooter-tuning.cz

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a omlouváme se za nepříjemnosti s dodanými tryskami. Prosím, kontaktujte nás, abychom situaci mohli co nejrychleji vyřešit.

• Velký sortiment
    • Na objednávku sem čekal 3. Dny a stále to bylo u objednávky

Reakce obchodu Scooter-tuning.cz

děkujeme za vaši zpětnou vazbu týkající se vaší nedávné objednávky u nás na e-shopu. Je nám líto, že vaše zkušenost nebyla taková, jakou jsme si představovali. Rádi bychom vám poskytli více informací ohledně průběhu událostí spojených s vaší objednávkou.

Vaše objednávka byla provedena 24. dubna 2024 ve 22:22. Zboží co jste si objednal bylo ve stavu "skladem u dodavatele". To znamená, že i když nemáme zboží přímo na skladě, máme možnost ho objednat u našich dodavatelů. Vaše zboží bylo 25. dubna 2024 objednáno u dodavatele následující den, tedy 26. dubna 2024 jsme obdrželi zboží a bylo připraveno k odeslání.

Bohužel jste nás dne 26. dubna 2024 kontaktoval/a s informací, že zboží stále není doručeno, a vyjádřil/a jste zájem o zrušení objednávky. Nicméně naše zásilka by byla expedována v souladu s předem stanovenými termíny dodání a to již 36h po vašem objednání.

Je nám tedy nejasné, proč byla vaše zpětná vazba negativní a proč nedoporučujete náš e-shop.

8dní od objednávky zboží není dodáno

Reakce obchodu Scooter-tuning.cz

Dobrý den, tato situace nás velice mrzí. Zboží je napsáno a eshopu “Skladem do týdne” Zboží objednáváme každý pátek a trvá týden než dorazí k nám. Vaše objednávka byla vytvořena v sobotu. zboží se tedy objednalo další týden a tento týden má dorazit k nám. Omlouváme se za zdržení bohužel to nedokážeme urychlit. Doprava od tohoto dodavatele je bohužel pomalá.

Scooter Tuning

Píšou toto: Tato iridiová svíčka byla vyvinuta speciálně pro starší stroje jako je Simson a MZ, ale lze použít pro jakýkoliv stroj se stejným typem svíčky. Kvalitní iridiovou svíčku doporučujeme pro všechny závodní válce a vysokovýkonné skútry. Díky lepší jiskře jsou zápaly intenzivnější a je cítit lepší pružnost motoru. Běžný interval pro výměnu svíček u 2T motoru je 3000 až 5000 km. Iridové svíčky mají také delší životnost a snižují lehce spotřebu.
    Pravda je ale přesně opačně. Tato svíčka dává malou jiskru, a mně simson ani nenastartuje. Do simsona doporučuji svíčku Brisk N14C. Nehledat už žádnou lepší iridiovou.

Reakce obchodu Scooter-tuning.cz

současná situace nás velmi mrzí, avšak během procesu reklamace a následné komunikace jsme zjistili, že problém není ve svíčce, ale bohužel ve vašem stroji. Doufáme, že naše rady přinesou úspěch a váš stroj začne fungovat tak, jak má.

Scooter Tuning

Nedošli mi díly na značku motorky kterou jsem si objednal

Reakce obchodu Scooter-tuning.cz

všechny díly co jste si objednal, jsou podle katalogu výrobce na váš stroj. Zatím jsme od vás nedostali žádnou informaci o nesedícím dílu, nebo reklamaci až na tuto recenzi. Níže vám zasílám odkaz na vrácení / reklamaci dílů.

Scooter Tuning

Nikdy vice , prislo pouzite zbozi

Reakce obchodu Scooter-tuning.cz

Situace nás mrzí, zboží jde od dodavatele přímo k nám následně je ještě ten den expedováno k zákazníkovi. Pokud vám přišlo použité zboží není problém vyřešit reklamaci. Níže vám zasílám odkaz na vrácení zboží. Nedostala se k nám žádná informace k řešení až tato recenze.
    Přeji hezký den.

Scooter Tuning

• Zboží na internetu nabízí ,ale když si objednáte,tak napíšou ,že namají a konec

Kecy ,kecy,kecy a nabídka stojí za prd.

ZBOŽÍ BYLO V NABÍDCE ,ALE PO OBJEDNÁNÍ MI BYLO SEDĚLENO,ŽE NENÍ KOMPLETNÍ-TO NECHÁPU .VARIÁTOR SE KOMPLETNÍ DODÁVÁ,NEJDE JEJ PŘECE ROZBALIT A NĚCO PRODAT SAMOSTATNĚ,TO JE ŠPATNĚ.

• Dlouhé doručení.

U zboží bylo skladem ale asi někde v Číně , po 10dnech baterii stále nemám. Psal sem kde zboží je odpověď vypadala spíše že o teziji a ptám se. Žádná omluva nic. Zde nakupovat už nikdy !!!

• Rychlost
    • Mylné informace

Přišli mi spojkové čelisti rozlepene

• Nevím, co se stalo, vždy reagují rychle. U této objednávky se týden nic neděje, ale přišel již dotazník o spokojenosti s nákupem.

• Dlouhé dodání, dodáno až po urgenci, zboží bylo skladem.

Reakce obchodu Scooter-tuning.cz

Dobrý den, zboží bylo ve stavu Skladem u dodavatele, objednávka z 11.7. odeslána 13.7. urgence na to neměla žádný vliv.

• Objednal jsem a tím to skončilo. Žádná další reakce obchodu. Jako kdybych nic neobjednal.

Reakce obchodu Scooter-tuning.cz

Od 20.6. tu zboží čeká pro Vás připravené na osobní odběr. Koukněte do mailu, určitě tam najdete informační mail.

Scooter-tuning.cz team

Potřech dnech od objednání a zaplacení mě bylo oznámeno že zboží není skladem a bude dodáno za 4-6týdnů.

Filtr úplně nepasuje (asi zmetek)