Přihlásit se a přidat recenzi

Celkově super

Jsem velmi spokojen s dodávkou zboží - potěšilo mně to. Rychle a bez problému. Rovně mně potěšilo, že jsem nemusel platit poštovné. S pozdravem Jiří Král.

• rychlost vyskladnění
    • zabalení zboží
    • komunikace

Výhoda nákupu ve Vašem obchode je výborná vše mi přišlo děkuji. S pozdravem Varga

• Dobrý výber
    • Dobré ceny
    • žiadne

S nákupom i ibchodom som spokojný. Odporúčam.

Vyhledání co potřebuji, objednám a obchod to doručí.

• Perfektní komunikace.

Kvalitni komunikace, serioznost

• nevyhoda je v tom , ze maju nedostatcny popis poloziek a nepozorny zakaznik sa lahko pomyli..
    • pisal som im a nekomunikuju

nechcel som vobec tento dotaznik vypisovat , ale ked mi chodi kazdy den do schranky tak nech sa paci..

Reakce obchodu Schulz ČR

ano, psal jste nám e-mail, že jste zakoupil "špatné mezilisty do alba". Bohužel jste všek obdržel přesně to, co jste objednával. A také jste měl možnost nám zboží vrátit nebo vyměnit za jiné. Dívali jsme se na popis mezilistu, který jste špatně objednal, ale nenalezli jsme žádnou chybu z naší strany. V popisu lze najít rozměr listu i do jakého alba patří (viz níže):

Mezilist do alba STANDARD, černý

Popis:
    Mezilisty STANDARD ochrání mince uložené v listu, především před možnými nárazy naplněných listů.

Oblíbenou variantou jsou černé mezlisty vložené do černého alba na mince

Rozměr mezilistu: 168 mm x 212 mm

Doplňkové parametry
    Kategorie: Alba a listy
    Hmotnost: 0.006 kg

Pokud si přejete mezilisty vyměnit, prosím, zašlete nám nesprávné mezilisty na naši pobočku a následně Vám odešleme Vámi nově zvolené.

• Velmi rychlé dodání
    • Ochotný personál
    • Skvělý customer service

Schulz ČR

Velmi dobrá komunikace, zaslané zboží mi bylo doručeno ve velmi krátké době.

Schulz ČR

• Kvalitní zboží, spokojenost.

Schulz ČR

• Pěkné zboží za super cenu

Schulz ČR

Velmi rychlé doručení, zboží odpovídá fotkám a popisu.

Spokojenost

Reakce obchodu Schulz ČR

Děkujeme za Váše hodnocení našeho e-shopu. I nadále se budeme snažit o co nejlepší služby. Těšíme se na další skvělou spolupráci.

800 01 02 03

Super komunikace, ochota a vstřícnost. Zboží došlo podle mých představ.

• 100 %

• Perfektní spolupráce, objednáno odlišné doplňkové zboží. Informovali a doporučili, co je vhodné. Rychlé dodání.
  • 80 %

• Rychlost dodání v době koranavirové
    • Cena zbožní
    • Zpočátku jsem obchodu nedůvěřoval, např. pochybné tel. číslo 800 010 203, a ž po objednání zboží a potvrzení objednávky se v emailu objevilo standartní tel. číslo a emailová adresa.

Při přečtení některých recenzí jsem zvolil platbu na dobírku ať zbytečně neriskuji. Zboží však dorazilo v pořádku a kvalitně zabalené . Zboží bylo objednáno v pátek večer a v ve středu ráno mi bylo doručeno. Před nákupem jste upozorněni, že za současné situace se může vaše zásilka oproti běžnému stavu opozdit.

• Rychlost.Zboží do 2 dnů doma.
    • nic

800 01 02 03

• rychlé a vstřícné jednání