- nachází se v obchodním centru Palladium, kam často chodím
Nejkvalitnější prostěradla, jaké jsem kdy měla.
Vše v naprostém pořádku. Spokojenost.
- Velký výběr krásných, kvalitních dekoračních povlaků na polštářky. Zboží možno rezervovat v obchodě a osobně vyzvednout. Velice ochotně reagovali na moje výjimečné požadavky. Velký díky celému kolektivu obchodů. Velká spokojenost. Zatím jsem nakupovala je dekorační povlaky na polštářky, ale budu kupovat i nádherné ručníky.
- Nic.
Reakce obchodu SCANquilt.cz
Milá paní Biancco,
velmi si vážíme Vašeho času, kdy jste nám napsala a svěřila se s nákupním zážitkem. Je to pro nás všechny odměnou a potvrzením, že má smysl tuto práci dělat.
Chceme, aby nákup v našich prodejnách byl pro všechny zákazníky opravdu příjemným zážitkem a navíc potěšení z nákupu si přinesli domů. S radostí Vaši pochvalu předáme na obě zmíněné prodejny.
Ještě jednou děkujeme a přejeme, ať jste s našimi výrobky i nadále spokojena.
S pozdravem,
Dagmar P., SCANquilt -
- Plus za funkčný a dobre navrhnutý e-shop
- krásné produkty
- velmi kvalitní produkty
Krásné a kvalitní zboží.
rychlé dodání, kvalita zboží
vždy v pořádku
- Velký výběr zboží
- Nic mě nenapadá
- Vyborna obsluha
Zboží v pořádku, příjemné pani prodavačky.
objednávku jsem chtěla uhradit poukázkami, ale protože cena dvou původně vybraných povlaků byla o pár korun levnější, musela jsem objednat ještě jeden kus a doplatit kartou.
jinak vše OK -
- Kvalita
- Design
- Rychlé vyřízení objednávky
- Často nemají vše dostupné v e-shopu, ale pouze na některé z prodejen
- * při osobním vyzvednutí na pobočce nefungoval terminál platebních karet, ačkoli v jiném obchodě platba prošla
- * prodavačka nebyla schopná podat doplňující informace, protože je měla kdesi v počítači, na webu, a ten nebyl s ohledem na víkend v provozu, technik nebyl s ohledem na víkend k dispozici
- celkově velmi pomalé odbavení
- Zboží předražené i s ohledem na kvalitu
Tentokrát za mě velmi špatné odbavení na pobočce, omezené množství doplňujících, rozšiřujících informací na webu, nutnost zjišťovat na pobočce, ale bohužel - s ohledem na víkend :D je ani tam neměli k dispozici.
Reakce obchodu SCANquilt.cz
děkujeme za Vaše hodnocení, které nás posouvá dál, přestože není příliš pozitivní. Rádi bychom reagovali na vložený komentář popisující vzniklou situaci na prodejně.
Důvodem komplikace při úhradě Vašeho nákupu byl momentální výpadek platebního terminálu na straně provozovatele platební služby, který znemožnil provedení platby použitím karty. Postup úhrady pomocí platebních, případně dárkových karet, je v našich prodejnách samozřejmý a měl by, za běžných provozních podmínek, proběhnout bez problému. Omlouváme se Vám za způsobenou časovou ztrátu.
Mrzí nás, pokud jste nebyla spokojena s obsluhou na prodejně, protože dáváme velký důraz na prodejní dovednosti našich asistentek. Snažíme se, abychom zákazníky obsluhovali vždy s úsměvem a s největší profesionalitou, tak jak bychom chtěli být obslouženi sami. Dle popisu soudíme, že Vás obsluhovala naše nová kolegyně. Vaši zprávu jsme předali manažerovi prodejny, aby si s ní zopakoval, jaký je postup v těchto nestandardních situacích. Za kolegyni se Vám omlouváme.
Značka SCANquilt se pohybuje na českém trhu již přes 30 let, nabízíme kvalitní zboží, bez kterého bychom nemohli patřit mezi nejlepší na trhu v oblasti bytového textilu. S kvalitou je spojená také cena, která je oproti nabídce některých konkurenčních firem pochopitelně vyšší.
Věříme, že budete se zakoupenými výrobky spokojena a tato zkušenost Vás neodradí od další návštěvy některé z našich prodejen.
S pozdravem,
Dagmar P., SCANquilt -
- Zboží možno doručit na prodejnu. Velký výběr , kvalita.
Naprostá spokojenost s produkty i dobou doručení.
velký výběr vysoce kvalitního bytového textilu
velký výběr zboží vysoké kvality
kvalitní služby a zboží,široká nabídka zboží,příjemná a ochotná obsluha