- Okamzita dodavka zbozi, kvalitne zabalene.
- Ochota prodavaček prohlédnout si zboží, vstřícnost k zákazníkům
- Rychlost vyřízení objednávky
- Vyšší ceny
Vše bylo v pořádku, rychlé dodání.
- spokojenost
- super
Velký sortiment zboží - koupě povlaků na polštář - velmi rychlá transakce od objednání až po dodání.
- rychlé doručení objednaného zboží , které je kvalitní
- slevu podmiňují minimální částkou objednávky
Rychlé dodání, dobře zabaleno.
Nakupuji zde, protože zboží je kvalitní.
- +++
Kvalitní zboží a velký výběr.
Rychlost, kvalita a dlouhodobá výdrž výrobků
- Zboží je velmi drahé a vyplatí se sledovat poskytování slev např. při Dnech Marianne apod., pak se nákup vyplatí a jenom mohu DOPORUČIT.
Výrobky Scanquilt jsou velmi kvalitní a krásné. Můžete ho nakoupit ve všech možných barvách. Osušky nabízí i ve velkém rozměru 90 x 160cm, což není běžný rozměr.
Dobrý den, paní Kadlecová,
děkujeme Vám za milé hodnocení. Těší nás, že jste s kvalitou i vzhledem našich výrobků spokojena.
Během roku pro Vás pravidelně připravujeme různé akce a zvýhodněné nabídky, díky kterým můžete výrobky SCANquilt pořídit za příznivější cenu. Doporučujeme proto sledovat naše webové stránky, kde o aktuálních akcích vždy informujeme.
Výhody můžete získat také registrací do svého SCANquilt účtu. Členům věrnostního programu zasíláme například slevy k narozeninám a svátku a další výhody za nákupy v podobě slev.
Velmi si vážíme Vaší důvěry a přejeme Vám, ať Vám výrobky SCANquilt dělají radost po dlouhou dobu.
- kvalita
- parádní flanelové vzory a loňské podzimní
- málo slevových akcí pro věrné zákazníky
- málo flanelového povlečení v prodloužené délce 220cm
- žádné froté prostěradla pro postel 200 x 200
Reakce obchodu SCANquilt.cz
děkujeme za vložené hodnocení, těší nás, že jste s povlečením spokojena.
Nabídku slevových akcí pro naše věrné zákazníky jsme rozšířili o možnost registrace do Věrnostního programu, který přináší slevy k narozeninám i svátku, slevy na další nákupy, přehled o Vašich nákupech a informace o novinkách a akcích.
Je pravda, že froté prostěradla pro matrace o rozměru 200 × 200 cm v současné době nenabízíme. Vaši připomínku však ráda předám kolegům, kteří se podílejí na rozšiřování našeho sortimentu.
Pokud jde o flanelové povlečení v prodloužené délce 220 cm, rádi Vám ho ušijeme na zakázku, pokud máme požadovanou metráž skladem. Neváhejte nás proto s konkrétním dotazem kontaktovat na e-mailu [email protected].
Vážíme si Vaší přízně a věříme, že Vám bude naše povlečení dělat radost po mnoho let.
Dagmar P., SCANquilt -
- Několikaleté výborné zkušenosti, maximální spokojenost s vybraným zbožím.
- Velký výběr kvalitního zboží.
Jsem naprosto spokojený s velkým výběrem velmi kvalitního zboží.
- online prodejna je místo, na které jsem se obrátila díky VELKÉ a opakované nespokojenosti na kamenné prodejně. Kdybych neměla dárkem několik voucherů od kolegů, koupila bych povlečení jinde
Reakce obchodu SCANquilt.cz
děkujeme Vám za vložený komentář. Zpětné vazby, ať už negativní nebo pozitivní si vážíme a je pro nás důležitá. Pozitivní předáváme dále kolegyním na prodejnách, z negativních se snažíme poučit.
Mrzí nás, že jste se rozhodla v našich prodejnách již nenakupovat. Pokud se v budoucnu rozhodnete nám dát další šanci, rádi Vás přivítáme v kterékoli jiné prodejně a věříme, že Vaše další zkušenost s naší značkou bude příjemnější.
Pokud byste se s námi chtěla podělit o podrobnější informace o své návštěvě prodejny a uvést, o kterou prodejnu se jednalo, budeme rádi, když nás kontaktujete na e-mailu [email protected].
- Spolehlivost
Rychlé dodání, kvalitní zboží