- Profesionální osobní přístup
Naprostá spokojenost s přístupem, nabídkou, ochotou poradit.
Rychlé a vstřícné jednání, šaty dorazily za 2 dny, jak bylo uvedeno, velikost sedí podle popisu (velikost S), šaty moc hezké odpovídající fotografiím.
- maximálně vstřícné jednání
- Bezvadná komunikace
Rychlé doručení, velký výběr.
- Velmi rychlé dodání v krabičce s milým vzkazem. Krásné zboží.
Určitě doporučuji tento obchod.
- Rychlé dodání zboží (do 4 dnů od objednávky)
- chota a vstřícnost personálu řešit se mnou po chatu dotazy ohledně velikosti šatů
- Rychlé dodání, spolehlivost, milé jednání
- hezký výběr za rozumné ceny
- komunikace obchodu
rychlé, milé jednání - mohu jen doporučit
Byla jsem velmi spokojena s poradenstvim a moznosti si vyzkouset saty.
- Milá majitelka
Byla jsem moc spokojená. Paní majitelka mě kontaktovala pro ujasnění velikosti, dohodly jsme se na postupu. Šaty dorazily krásne. I když se z mé strany vyskytly komplikace, byla jsem neskutečně překvapená přístupem prodávajícího - velice mi paní majitelka pomohla jak po praktické tak po psychické stránce. Toto jsem u žádného eshopu nikdy nezaznamenala - takový osobity příštup.
Byla jsem velice spokojena , jak s nabídkou tak s přístupem , paní je velice ochotná , část zboží jsem si odvezla a ostatní mi bude doručeno , protože v tomto obchodě vám zboží upraví přímo na vaší míru . Opravdu mohu jen vřele doporučit. Obchod Šaty na jedničku si zaslouží svoji velkou jedničku.
- Šaty pěkné
- Vyberou vám jinou velikost, než jakou si objednáte
- Zboží po několika urgencích dorazilo až za 3 týdny
Šaty mi dorazili až den před svatbou a ještě menší (prý mi budou líp sedět, ale nedopla jsem je). Obrovské zklamání! Bohužel jsem neměla jinou možnost, kde narychlo sehnat svatební šaty v době lockdownu a výběru tohohle obchodu opravdu lituji.
- Pani majitelka je mila a jde se s ni na cemkoli domluvit
Týden se mi nikdo neozval
Reakce obchodu Šaty na jedničku
Paní Petra byla kontaktována na začátku naší spolupráce pro ověření velikosti, následně byly šaty objednány u výrobce. Svoje šaty obdržela s časovým zdržením z důvodů celosvětové situace v dopravě a potíží s clením. Vše vyřešeno.
Iva Vláčilová, Šatynajedničku.cz -
- Kvalita
- Ochota paní majitelky
O rychlosti se nedá hovořit, ale v nynější době covidove je clovek chápavý.
Reakce obchodu Šaty na jedničku
Děkujeme! Hlavně za tu trpělivost. Byla to příjemná spolupráce.
Iva Vláčilová, Šatynajedničku.cz