- Rychlé jednání, nízká cena.
- 0
Dálkový ovladač je velmi citlivý, okamžitě reagují veškeré funkce. Jsem velmi spokojen.
- týden trvalo než mi zboží přišlo (od zaplacení)
Reakce obchodu Satelity-ul
Objednávka přišla v pátek 26.8.2022 18.13 hod - U tohoto zboží bylo uvedena dostupnost: Skladem v Eshopu (expedice 1-3 dny). V obchodních podmínkách u dopravy je informace -Objednávky přijaté do 12,00 hodin s dostupností zboží - Skladem v Eshopu nebo na externím skladě - zboží bude během 1 až 3 pracovních dnů expedováno. Pokud požadované zboží momentálně není na skladě,nebo se vyprodalo, jeho expedice se posouvá o termín dodání distributorem, obvykle 2-4 dny. Zákazník tedy musí počítat s tím, že pokud odešle objednávku v pátek večer, bude vyřizována v pondělí ráno. Zboží bylo expedováno 1.9.2022 což je čtvrtý pracovní den od objednávky.
- Rychlost vyřízení objednávky.
- rychle doručeno
aniž by obchod jakkoli informoval zrušil uzavřenou a uhrazenou objednávku
Reakce obchodu Satelity-ul
Zákazník zde neuvádí pravdu. O stornování a důvodu byl informován a uhrazená částka byla okamžitě vrácena.
- Komunikace
- Spolehlivost
Původně bylo zboží dodáno bez českého návodu. Po kontaktování obchodu s výzvou k nápravě, do dvou dnů jsem obdržel návod v češtině. Myslím, že by český návod měli posílat již se zbožím, jak ostatně naše zákony nařizují, ne až po urgenci zákazníkem. Výrobek zatím nemám vyzkoušený, ale věřím, že vše bude již v pořádku.
- rychlost
vše v pořádku
- Velmi rychlé dodání.
- rychlé doručení, platba mallpay po obdržení zboží
zboží mi bylo doručeno do několika dnu. zesilovače anteni byly pro známého! bohužel ani jeden po montáži nefungoval- nemužu hodnotit protože jsem u toho nebyl, nevím co udělal známý špatně, anebo jestli byla chyba v zeslovačích! ale asi ne nebot nefungovaly všechny tři- anebo byly poslány všechny tři vadný ! nemužu určit , vzhledem k pár stovkám jsme to nechali být!
- Vratili peníze obratem.
- Na stránkách zboží skladem a po zaplacení přišlo info, že není k dispozici.
- Rychlé dodání zboží a za velmi dobrou cenu
- pohodový obchod, co slíbí, to dodrží
Zboží bylo doručeno, nefungovalo jak mělo, obchod úplně přestal komunikovat, zboží jsem zaslal zpět avšak zatím stále žádná reakce ze strany obchodu
Reakce obchodu Satelity-ul
Od zákazníka jsme obdrželi vrácené zboží 14.8. ve večerních hodinách. 15.8. 16.8. sobota a 17.8.neděle bylo zavřeno. Ihned v pondělí 18.8. byla tato záležitost vyřízena. Není pravda, že nekomunikujeme, ale mimo provozní dobu není nikdo na provozovně.
OK funguje Dobre
S dodáním a komunikací s obchodem jsem naprosto spokojen
- komunikace výborná, zboží splňuje popisované parametry
- bohatý sortiment dálkových ovladačů
- velmi příznivé ceny
- využívání balíkovny = nejnižší náklady na dopravu
- velmi rychlé vyřízení objednávky
- nejsem si žádné vědom
Příkladný e-shop
- Zakoupený General Gate je o polovinu levnější náhrada originálního ovladače Hörman a přitom česká výroba! Zdá se, že i "gumový" povrch bude odolnější než originální tvrdý plast, který nám u obou originálních ovladačů už praskl.