Bezvadná komunikace a rychlé dodání, vše proběhlo v pořádku a tričko je fantastické.
- Vše bylo velmi rychlé.Zboží jsem obdržela do dvou dnů.Krásně zabalené.
- rychlé dodání, kvalitni materiál. Proste radost.
Velmi přehledné a na pohled příjemné webové stránky, rychlé doručení zboží. Baleno viditelně velmi pečlivě. Tílko je proste dokonalé...neskutečně jemné, v horkém létě osvěžující na pokožku, sofistikované, cítím se v něm velmi žensky...opravdu jako bohyně,jak obchod deklaruje. Takové tílko nejen na jógu jsem dlouho hledala a konečně našla! Moc děkuji Šarali:-) <3
Reakce obchodu Šaralí
Moc děkujeme!
- Rychlost, spolehlivost
- přehledný e-shop
- české výrobky
Nakoupila jsem zde, protože se mi líbily meditační polštáře, které se ukázaly být dobře šité a kvalitní, český výrobek. Prozatím spokojenost.
- Rychlost odeslání
- Moc hezká komunikace pomocí oznamovacích emailů
- Dobře zabalené
Jsem moc spokojená a určitě zde nenakupuji naposledy! Kvalitní zboží a k tomu perfektní služby! Takhle to má vypadat :-)
Krásně zabaleno, maximální vstřícnost ohledně požadavků, krásné legíny, prijemny material, max spokojenost!
Jsou boží!
- Neokoukané kousky. Skvělá kvalita materiálu i zpracování.
- neuvěřitelná rychlost !
- Příjemná komunikace
Prstové ponožky jsem si od firmy Šaralí koupila předem na Jaro a Léto, protože jsem zjistila, že se mi osvědčily jiné takovéto ponožky, které již nějakou dobu nosím a chrání mi prsty před bolestivými otlaky. Ponožky od Šaralí jsem ještě zatím nenosila, takže nevím, jaká je kvalita, ale vypadají hezky, a materiál je celkem příjemný. Komunikace s obchodem velmi dobrá, dodání rychlé, výběr celkem bohatý.
Jednoznačně doporučuji! Vše perfektní!
- Skvělá komunikace, rychlé dodání a neuvěřitelně příjemné oblečení. Legíny, které nebudete chtít sundat, tričko ve kterém se budete cítit skvěle a navíc pohodlně. A jako bonus boží taška na jógu. Z té mám velikou radost, dlouho jsem takovou sháněla. Určitě to nebyl můj poslední nákup.
- Rychlé dodání , dobře zabaleno
- Vstřícné jednání, dobrá komunikace.
Doporučuji! Zboží i rychlost dodání perfektní!
- Perfektní legíny, které jinde neseženete! Skvělá komunikace s obchodem.
- Rychlé jednání, kvalitní výrobky, odpovídají popisu.
- Nemohla jsem zaplatit hotově při vyzvednutí.
Byla jsem velmi spokojena s objednáním a doručením zboží, přišlo krásně zabalené. Jediné mínus je, že jsem nenašla postup při platbě hotovostí.