Legíny jsou naprosto perfektní.Materiál je opravdu měkoučký a suoer sedí.
Ceny jsou sice vyšší ,ale materiál a neobvyklý potisk osloví lidi které zajímá jógové cvičení a vše okolo toho. Objednala jsem jako vánoční dárek, tak doufám že vše skvěle padne, podprsenka se mi zdá malá, ale materiál dobře pruží, tak snad vše dobře dopadne.
Vše v pořádku
- Kvalitní materiál
- Skvělá domluva
- Ochota poradit
- Velmi dobrá a příjemná komunikace
Tento obchůdek je pro mě terno na trhu. Originální oblečení. Jiné, než jinde. Mám od nich dva sety - podprsenka a legíny. Nešetřím je, ale známka nošení na nich není znát. Žádné žmolky, křivé švy,… pecka!
Skvělá komunikace, rychle doručení
- Originální zboží, které jinde nenajdete
Perfektní materiály, krásný design, komunikace s paní byla skvělá, poradila a byla velmi ochotná. Nenakupuji zde poprvé ani naposledy. Krásný nákup!
- Vše ok a rychle
- Ten nejpohodlnější materiál a nejkrásnější vzory široko daleko. Legíny jsou opravdu jako druhá kůže a miluju jejich tílka s holými zády. Perfektní stylový kousek. Paní byla velmi milá a poradila ohledně velikosti. Určitě zde nenakupuji naposled
Spolehlivost, výborný výběr
Rychlé dodání, výborná komunikace
- Výborná komunikace s obchodem
Komunikace s paní velmi rychlá. Odpovídala na všechny dotazy, které jsem měla ke zboží. Můžu všem doporučit
- Prostě super zboží.
- Sortiment zboží, který jsem nikdy jinde neviděla.
Málo dostupných velikostí, většinou jen ve velikosti S
vše super, krásné zboží, děkuji
Zboží přišlo vpořádku,krásně zabalené. Kvalitní materiál.Jsem spokojená.
Zboží bylo doručeno, rychle v perfektním stavu. Obchod doporučuji.
- Rychle doruceni
- Kvalitni vyrobky
- Super vyber
prosím,už žádné dotazníky spokojenosti-nebo přestanu objednávat!!!!!
rychla a pohotova komunikace s eshopem, poradi i s vyberem pokud si nevite rady, nabizi krasné jak vlastne šité produkty tak kvalitní produkty ze zahranicí