- Rychlost doručení
Reakce obchodu Sapelo.cz
Děkujeme za Váš komentář! Jsme potěšeni, že jste byli spokojeni s rychlostí doručení. Doufáme, že Vám zboží přinese radost a užitek.
Pokud máte další dotazy nebo potřebujete s něčím pomoci, neváhejte se na nás obrátit.
Martin z týmu sapelo.cz -
- Poměrně velmi rychlé dodání zboží
- Bunda vypadá velmi příjemně a teple (těším se, až ji vyzkouším v praxi).
I když vím, že je to i individuální subjektivní záležitost, bylo by možná vhodné alespoň přibližně napsat rozsah, do jakých mrazů je bunda vhodná.
Reakce obchodu Sapelo.cz
Děkujeme za Váš komentář i za skvělý podnět ohledně specifikace bundy! Jsme rádi, že jste s rychlostí doručení i prvními dojmy z bundy spokojen a doufáme, že Vás v praxi zahřeje přesně podle Vašich představ.
Ohledně rozsahu teplot se na tuto informaci podíváme blíže a zjistíme, zda bychom mohli poskytnout podrobnější doporučení – přece jen je pohodlí v mrazu klíčové!
Martin z týmu sapelo.cz -
Opakovane se vracim, vzdy naprosta spokojenost
Reakce obchodu Sapelo.cz
Děkujeme za Vaši věrnost a pozitivní hodnocení! Velmi nás těší, že jste opakovaně spokojená a vracíte se k nám s důvěrou.
Kdybyste potřebovala poradit nebo měla další otázky, neváhejte se na nás obrátit.
Reakce obchodu Sapelo.cz
Děkujeme za zpětnou vazbu! Máme radost, že Vás rychlé dodání potěšilo.
Pokud budete mít jakýkoli dotaz nebo připomínku, jsme tu pro Vás.
Výborná
Reakce obchodu Sapelo.cz
Děkujeme za zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste spokojeni.
Pokud budete potřebovat s čímkoli poradit, jsme Vám k dispozici.
Martin z týmu sapelo.cz -
Celý obchod, včetně rychlé výměny zboží za větší, proběhl ke vší spokojenosti!
Reakce obchodu Sapelo.cz
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Máme radost, že jste s nákupem i výměnou velikosti spokojen. Rychlé a bezproblémové vyřízení objednávek je pro nás prioritou.
Pokud budete mít další dotazy či přání, neváhejte se na nás obrátit.
- Kvalita výrobků
- Rychlost dodání
- Komunikace obchodu
Reakce obchodu Sapelo.cz
Děkujeme za skvělé hodnocení! Moc nás těší, že jste spokojen s kvalitou produktů, rychlým doručením a komunikací našeho týmu.
Pokud budete mít jakékoli další dotazy, jsme Vám kdykoli k dispozici.
Martin z týmu sapelo.cz -
- Rychlé doručení a skvělá cena
Reakce obchodu Sapelo.cz
Děkujeme za Vaši pochvalu! Jsme rádi, že Vás potěšila jak rychlost doručení, tak i cena.
Kdykoli budete potřebovat další informace nebo radu, jsme Vám k dispozici.
Martin z týmu sapelo.cz -
Dokonalé zboží, dokonalá spolupráce. Za sebe naprostá spokojenost a paleček nahoru !
Reakce obchodu Sapelo.cz
Děkujeme za Vaše skvělé hodnocení! Těší nás, že jste byli spokojeni se zbožím i naší spoluprací – Vašeho palce nahoru si moc vážíme.
Kdybyste měli jakýkoli dotaz nebo potřebovali pomoc, jsme tu pro Vás.
- Rychlost doručení
Maximální spokojenost
Reakce obchodu Sapelo.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme potěšeni, že jste byla maximálně spokojená s rychlostí doručení.
Vaše spokojenost je pro nás prioritou a těší nás, že jsme splnili Vaše očekávání.
Pokud budete mít jakékoli další dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte se na nás obrátit.
Martin z týmu sapelo.cz -
- Rychle a precizní jednání až na poštu
Reakce obchodu Sapelo.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byla spokojená s rychlým a precizním jednáním.
Omlouváme se za jakékoli potíže s poštou. Snažíme se zajišťovat co nejlepší služby a Vaše zpětná vazba nám pomáhá se neustále zlepšovat.
- Luxusnější zboží
Reakce obchodu Sapelo.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste si všimla luxusního charakteru našeho zboží.
Naší snahou je nabízet produkty, které nejen splňují vysoké standardy kvality, ale také přinášejí pocit elegance a stylu.
Pokud budete mít jakékoli dotazy nebo potřebujete další informace, neváhejte se na nás obrátit.
- Rychlost dodání, kvalita výrobku
- Při popisu tohoto výrobku bylo uvedeno doprava zdarma, což nebyla pravda.
Reakce obchodu Sapelo.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Omlouváme se za nedorozumění ohledně dopravy zdarma. Je nám líto, že to nebylo splněno tak, jak bylo uvedeno.
Jsme rádi, že jste byla spokojená s rychlostí dodání a kvalitou výrobku. Vaše zpětná vazba je pro nás cenná a pomůže nám zlepšit naše služby.
Pokud máte další dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte se na nás obrátit.
- Výborná komunikace
Obchod výborně komunikuje, doručení super rychlé.
Kufry jsou krásné, vypadají kvalitně.Reakce obchodu Sapelo.cz
Děkujeme za Vaši milou recenzi! Jsme rádi, že jste byla spokojená s rychlostí dodání a komunikací.
Je skvělé slyšet, že se Vám kufry líbí a jsou kvalitní. Pokud budete mít jakékoli další otázky nebo potřebujete další pomoc, neváhejte se na nás obrátit.
Martin z týmu sapelo.cz -
Rychlé, profesionální a seriozní jednání. Jsem příjemně překvapen kolekcí Höhenhorn. Neobvyklá kvalita a provedení za velmi rozumnou cenu.
Reakce obchodu Sapelo.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme potěšeni, že jste byl spokojen s naším rychlým, profesionálním a seriozním jednáním. Je skvělé slyšet, že Vás kolekce Höhenhorn zaujala a že oceňujete kvalitu a provedení našich produktů.
Pokud máte jakékoli dotazy nebo potřebujete další informace, neváhejte se na nás obrátit!
- Jednoduchá komunikace.
Reakce obchodu Sapelo.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste ocenili jednoduchost naší komunikace. Věříme, že rychlá a efektivní výměna informací dělá nakupování příjemnějším.
Pokud budete potřebovat další informace nebo pomoc, neváhejte se na nás obrátit!
++++
Reakce obchodu Sapelo.cz
Děkujeme za pozitivní hodnocení! Jsme rádi, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti.
Pokud budete mít jakékoliv další dotazy, neváhejte nás kontaktovat.
super rychlé dodání
Reakce obchodu Sapelo.cz
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Moc nás těší, že jste ocenil rychlost doručení.
Kdybyste potřeboval další pomoc nebo měl dotazy, jsme tu pro Vás.
- rychlé dodání
Příjemné jednání
Reakce obchodu Sapelo.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlým dodáním a naším jednáním.
Pokud budete mít jakékoliv další dotazy nebo potřebujete poradit, neváhejte se na nás obrátit.
Martin z týmu sapelo.cz -
- rychlost dodání, kvalita, cena
Reakce obchodu Sapelo.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení! Těší nás, že oceňujete rychlost dodání i kvalitu našich výrobků za příznivé ceny.
Pokud budete potřebovat další informace nebo máte dotazy, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro Vás.
Martin z týmu sapelo.cz