• Spokojenost

• Rychlost objednávky ....

• pokud je zboží dodané bez závad, spokojenost
    • Při problému, komunikace obchodu je na bodě mrazu
    • odpověď na email je automatem "ozveme se do 48 hodin" to se nestalo ani jednou
    • teprve po telefonické urgenci se věci rozhýbou

Kupoval jsem již druhý kufr. První dorazil v pořádku nepoškozený, jsem spokojený, proto jsem se rozhodl koupit druhý. Ten bohužel dorazil poškozený - jedno kolečko bylo zaražené (kufr stál na třech kolečkách, čtvrté bylo ve vzduchu), okolo kolečka odřeniny, uvnitř kufru na látce nějaké fleky. Kufr jsem odeslal zpět a napsal jsem email. Nějaký robot odpoví, že se ozvou do 48 hodin. Po týdnu čekání jsem se telefonicky spojil s firmou a ejhle, odpověď: "Zrovna nám to přistálo na stole a chtěli jsme Vám volat". Nikdo po mě nechtěl číslo objednávky a ihned věděli o co se jedná. Po domluvě mi měly být vráceny peníze. Poslal jsem emailem číslo účtu, opět automat: "Ozveme se do 48 hodin". Po týdnu čekání jsem volal do firmy. Po zvednutí telefenu odpověď: "Koukám na to, učetní měla peníze poslat,ale zjistíme proč se tak nestalo"...opět bez dotazu o co se jedná a jaké je číslo objednávky. Peníze do hodiny přistály na účtě. Shrnutí: pokud je zboží doručeno bez poškození, hodnocení 5 hvězd, pokud je problém musíte je urgovat, po té se vše rozhýbe. Reakce na toto hodnocení určitě bude, že se vše vyřešilo. Ale škoda, že vše neprobíhá automaticky ze strany obchodu. Chtěl jsem koupit jiný kufr, ale tato zkušenost mě odradila a kupuji jinde....

• Rychlost doručení, kvalita splnila očekávání, budu nakupovat i v budoucnosti

Kufry jsou moc krásné, jsem z nich nadšená.

Reakce obchodu Sapelo.cz

Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme velmi rádi, že se Vám naše kufry líbí a že jste s nimi spokojena.

Pokud budete mít jakékoli další dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte se na nás obrátit.

Solidní jednání

Reakce obchodu Sapelo.cz

Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byla spokojena s naším jednáním.

Martin z týmu sapelo.cz

Jsem velmi spokojená. Objednávala jsem už druhý kufr. Kvalitní zpracování. Komunikace byla na jedničku. Velmi rychlé dodání..

Reakce obchodu Sapelo.cz

Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme potěšeni, že jste byla spokojená s kvalitou zpracování i komunikací.

Těší nás, že jste se k nám vrátila pro druhý kufr a že vše probíhalo hladce. Pokud budete mít další dotazy, rádi Vám pomůžeme.

Martin z týmu sapelo.cz

Velmi rychlá komunikace. Webová stránka přehledná. Spokojenost a doporučuji!

Reakce obchodu Sapelo.cz

Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s komunikací i přehledností našich stránek.

Pokud budete potřebovat další pomoc nebo máte jakékoli dotazy, jsme tu pro Vás.

• Super

Reakce obchodu Sapelo.cz

Děkujeme! Jsme rádi, že jste spokojeni.

Pokud budete potřebovat jakoukoli další pomoc, neváhejte se na nás obrátit.

Martin z týmu sapelo.cz

Nebudu hodnotit nic jiného než kvalitu zboží, to přišlo poškozené a zajímá mě možnost vrácení, což jsem popsala v e-mailu včetně přiložených fotografií

Reakce obchodu Sapelo.cz

Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Omlouváme se, že zboží přišlo poškozené, to rozhodně není standard, který si přejeme. Váš e-mail jsme obdrželi a odpověděli jsme Vám ohledně možnosti vrácení nebo výměny zboží.

Vaše spokojenost je pro nás prioritou, takže vše vyřešíme co nejrychleji.

Rychlost skvělá cena

Reakce obchodu Sapelo.cz

Děkujeme za Vaši recenzi! Těší nás, že jste byli spokojeni s rychlostí a cenou.

Pokud budete potřebovat jakékoli další informace, neváhejte se na nás obrátit.

Vše zcela bez problémů

Reakce obchodu Sapelo.cz

Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že vše probíhalo bez problémů.

Pokud budete mít jakýkoli další dotaz, jsme tu pro Vás.

• Rychlost dodání

Reakce obchodu Sapelo.cz

Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s rychlostí dodání.

Pokud budete mít jakýkoli další dotaz, jsme tu pro Vás.

• Velmi rychlé doručení
    • Výhodná cena

Reakce obchodu Sapelo.cz

Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s rychlostí doručení a cenou.

Pokud budete mít jakékoli další dotazy nebo požadavky, neváhejte se na nás obrátit.

• Cena a rychlost dodání

Reakce obchodu Sapelo.cz

Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s cenou a rychlostí dodání.

Pokud budete potřebovat jakoukoli pomoc nebo máte další otázky, rádi Vám pomůžeme.

Martin z týmu sapelo.cz

• rychlé doručení a vyřízení objednávky

Reakce obchodu Sapelo.cz

Děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s rychlostí doručení a vyřízením objednávky.

Pokud budete mít další dotazy nebo přání, neváhejte se na nás obrátit.

• Poměr cena/kvalita
    • Rychlost dodávky zboží
    • Pěkné balení

Reakce obchodu Sapelo.cz

Děkujeme za Vaše hodnocení! Velmi si vážíme Vaší spokojenosti s poměrem ceny a kvality, rychlostí dodání i balením zboží.

Pokud budete mít jakékoli dotazy nebo potřebujete poradit, neváhejte nás kontaktovat.

Martin z týmu sapelo.cz

• Rychlé dodání ,kvalitní výrobek.

Reakce obchodu Sapelo.cz

Děkujeme za Vaše hodnocení! Těší nás, že jste spokojeni s rychlostí doručení i kvalitou výrobku.

Pokud budete mít jakékoli další dotazy, jsme Vám k dispozici.

Martin z týmu sapelo.cz

• Přehlednost obchod má tabulky velikostí

Reakce obchodu Sapelo.cz

Děkujeme za zpětnou vazbu! Jsme rádi, že oceňujete přehlednost obchodu a tabulky velikostí, které usnadňují výběr.

Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, neváhejte se na nás obrátit.

Vše OK

Reakce obchodu Sapelo.cz

Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že všechno proběhlo v pořádku a dodání bylo rychlé.

Pokud máte další dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte se na nás obrátit.