Obchod sliboval, že zásilka bude doručena do příštího dne (což byl důvod, proč jsem si produkt kupoval u tohoto obchodu), slib však nedodržel, což mi zásadně zkomplikovalo situaci
- Objednávka hloupého kapesního nože z 18.11.2024 má dorazit dnes 18.12. 2024. Měsíc po objednání, to je bída...
- TENTO OBCHOD NE!
- Objednal jsem 2věci.
- Jedna přišla špatně vyrobená, při reklamaci mi řekli že ji mám rozbít a poslat fotky jako důkaz, pak že vrátí peníze.
- Druhou věc špatně zabalili, takže přišla poškozená.
- Při reklamaci mi řekli, že ji mám pořádně zabalit ať se jim vrátí v pořádku.
- No prostě hulváti.
- Peníze vrací 14dní po reklamaci, takže čekám na svoje 4 tisíce těsně před Vánoci.Nádhera.
- Tento obchod nikdy více!
TENTO OBCHOD NE!
Objednal jsem 2věci.
Druhou věc špatně zabalili, takže přišla poškozená.
Při reklamaci mi řekli, že ji mám pořádně zabalit ať se jim vrátí v pořádku.
No prostě hulváti.
Tento obchod nikdy více! -
Klamavá fotografie
Od objednání zboží je komunikace s obchodem naprosto nulová - objednané zdoží vůbec nedorazilo.......žádná zpráva v jakém stavu a nebo kde se nachází zboží.......
Je absurdní, že se ptáte na spokojenost s nákupem, přestože jste zboží doposud nedodali
Ráda recenzi změním, ale zatím nemám co kladného napsat. V obchodě je psáno, odeslání do 6ti dnů. Objednávka 5.11., dnes je 17.11.a zboží stále nikde. Ani žádná informace, kdy přijde. Vše bylo ihned i zaplaceno předem.
- Dlouhé dodací lhůty - 16 dní až nekonečno
- Zvýhodněné, časově omezené, akce na zboží, které nemá na skladě ani obchod ani jeho dodavatel.
Po měsíci uhrazené objednávky byla obchodem objednávka zrušena s odůvodněním již nedostupného zboží u dodavatele?
- Po třech měsících zboží stále nodorazilo. Prodávají výrobek, který vůbec nemají na skladě, ani nasmouvaný u výrobce, ale platit předem.
Kdyby řekli předem, že na zboží se bude čekat 3 měsíce, uřčitě bych od nich nekoupila věc, kterou potřebuji okamžitě.
Velmi ráda hodnotím na e-shopech cokoli pozitivního. Tady žel musim udělat změnu.
Pokud mate jako my rozkopanou koupelnu a vyberete si zboží s uvedením dodaci lhůty "obvykla doba 2 týdny", určitě se na to nespoléhejte. Odtokový žlab za několik tisícovek nam byl dodán za více než 4 týdny a každá komunikace s e-shopem mě ubezpečovala, že zákazník tady rozhodně není na prvním místě.
S tak laxním ppřístupem jsem se dlouho nesetkala. Absolutní nezájem. -
Na zboží jsem čekala víc jak měsíc. Obchod nekomunikoval. Navíc bylo zboží doručeno úplně jinam než jsem žádala.
Udávaná doba doručení do 1-2 dnů překročena a zaplacené zboží nikde. Objednáno 11.10.24 a do 23.10.24 nic. Kdybych nezavolala a neurgovala dodání tak mne nikdo ani nekontaktuje.
- Zboží, označené jako "Skladem u dodavatele" s poznámkou "Expedice obvykle do 5 pracovních dnů", může dorazit i za měsíc a musíte kontaktovat obchod abyste to zjistili
Ani po týdnu objednané a zaplacené zboží nedorazilo, proto jsem musel kontaktovat obchod, kde mi následně sdělili, že zboží by mělo být naskladněno až za měsíc. Chápu, že některé zboží skladem má dodavatel, je ale velmi divné, že zákazník musí kontaktovat obchod aby zjistil stav zaplacené (!) objednávky.
- Slibují, neplní.
Reakce obchodu SANITINO
Dobrý den, velice nás mrzí, že vaše zkušenost s námi nebyla pozitivní. Objednal jste si však zboží, které nebylo skladem. Před plánovaným termínem doručení jsme vás informovali o drobném zpoždění, na což jste již bohužel nepřistoupil. Z tohoto důvodu jsme byli nuceni vaši objednávku stornovat. Děkujeme za pochopení.
Sprška má slabý proud vody!
Reakce obchodu SANITINO
Dobrý den, děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, že sprška nesplnila vaše očekávání ohledně tlaku vody. Slabší proud může být způsoben několika faktory, například nastavením regulátoru nebo případným usazením vodního kamene. Doporučujeme prověřit tato nastavení a případně spršku propláchnout. Pokud by problém přetrvával, neváhejte se na nás obrátit – rádi vám pomůžeme najít řešení.
- Došlo poškozené zboží, psala jsem reklamaci a zatím jen čekám.
Reakce obchodu SANITINO
Dobrý den, velice nás mrzí vzniklá situace a omlouváme se za nepříjemnosti. Snažíme se zákazníky informovat o stavu reklamace vždy v zákonem stanovených lhůtách a postupujeme dle platných předpisů. Uděláme maximum, aby vaše reklamace byla co nejdříve vyřízena, a v případě nových informací vás budeme neprodleně kontaktovat. Děkujeme za vaši trpělivost a pochopení.