- po dohodě s prodejcem,vše proběhlo k mé velké spokojenosti
Perfektní komunikace a vstřícnost . V ničem nevidí problém.
- Od objednání velice rychle doručeno (tj. do tří pracovních dnů)
Obchod zrušen z mé strany, ale ne vinou obchodníka Bohužel na zboží jsem nemohl čekat, nebylo skladem, nebylo jisté termín dodání Oceňuji rychlé vrácení peněz
- Po objednávce rychlé dodání zboží.
- O žádné nevýhodě nemám tuení.l
Byl jsem poprvé zakazníkem a byl jsem spokojen.
- Výborná osobní komunikace po telefonu pro doplnění informací o produktu.
- ochota,rychlost
Nízké ceny, spolehlivost, rychlost, výborná komunikace a reakce na problém! Mohu jen doporučit!
Neposílat přes poštu,zvolit jinou přepravní službou.
- Nakupovala jsem poprvé a vše v naprostém pořádku. Spokojenost.
- Solidnost
Rychlost dodání, a přestože zboží dorazilo vinou přepravce poškozené, obchod ihned vrátil peníze...velice solidní jednání, děkuji
- Rychlé a vtricne jednání.
praktický výrobek
Jsem velmi spokojen se službami i zbožím.
Václav Masařík