Nedoporučuji.Chtěla jsem vrátit sukni,v podmínkách mají,že se musí prvně napsat email o vrácení a poté pošlou instrukce.Už jsem psala 2 emaily a telefonovala.Bez reakce.Předražené čínské zboží bez možnosti výměny.Podvodníci.
- Zvonkohra přišla rozbitá. Zabalená, ale rozbitá. Dopravou to jistě nebylo.
- orientální sukně hezká, ale přišla v hrozně pomačkaném stavu, nevím, jestli vůbec půjde vyžehlit!!
Šátek strašně smrdí a jsou na něm malé bílé skvrny od něčeho. Asi ležel ve skladu hoooodne dlouho.
- Nekunokuji, tlf.cislo je stále obsazene, neseriozni obchod, podvodny
Nekomunikuji, neberou tlf
set čaj.konvičky a kvetoucí čaj nejsou dárkově zabalené,jsou bez návodu,takže neznalý zákazník se připraví o radost z rozvíjení čajové kuličky
Bohužel nemohu obchod doporučit. Lapač dorazil včas ale v hrozném stavu. Když jsem zásilku otevřel vysypalo se staré vypelíchané peří všude kolem. Lapač šel rovnou do koše. Moc mě to mrzí, velmi nerad dávám negativní recenze ale tady bohužel musím. Kvalita je opravdu mizerná.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Uvádějí klamné údaje o produktu
- Poslali to úplně jinám, než jsem požadoval.
Foto nabízeného zboží neodpovídá realitě.
Vodní dýmku co jsem si objednala po dvou dnech slezla barva z vázy na vodni dymku. Za ty penize, nekvalitni zbozi.
Reakce obchodu Safiris.cz
vážíme si našich zákazníků a záleží nám na tom, abyste byla spokojená. Vodní dýmka Top Mark Eset 46 cm /2 černá, patří na trhu mezi populární. Zákazníci ji hodnotí kladně zejména s ohledem na poměr cena/výkon.
Pravděpodobně se jedná o výrobní vadu. Ozvěte se nám prosím na zákaznickou linku nebo na e-mail a vázu vám vyměníme.
Kristýna