- Pokusit se u nich koupil zimní boty na zimu!
- umí posílat emaily
- zboží objednáno před 14 dny s dodací lhůtou sedm dní zboží stále nemám ale už mám dotazník spokojenosti od nich
- Spoustu věci není skladem, dlouhá čekací doba
- Špatná komunikace před týdnem jsem psal email a ještě pořád neodpověděli to se mi ještě nestalo taková ignorace
- Velmi dlouhá doba dodání.
Nechápu jak může někdo chtít napsat recenzi na zboží které ještě ani neposlali.
Nemám co dodat!
- Umyslne jsem vybral boty skladem, ale za 6dni od vytvoreni objednavky mi stale nikdo nedal vedet
- Nebere telefony
- Neodpovidaji na emaily
- Od 18.12 boty nemam
- Doručení špatného zboží - jiná barva
Po objednání zboží, které bylo skladem mi přišla zpráva, že objednávka byla v pořádku přijata. Dalši den přišla zpráva, že zboží již není skladem a tak byla objednávka obchodem stornovaná!!!Nechápu proč nabízí něco, co už není na skladě!!V tomto obchodě se mi toto stalo už podruhé!!
Po vystavení objednávky přišlo potvrzení objednávky a po x dnech přišla informace, že zboží není dostupně a z toho důvodu byla objednávka stornována.
První dojem z obchodu byl velmi dobrý, ale po zkušenosti velké zklamání.
Při objednání zboží bylo u dostupnosti zboží poznámka dodání do 5 dnů. -
Doted pracovni boty neprisly. A ze pry jsou skladem...
A presne to je ten duvod, proc u podobnych e-shopu radeji objednavam na dobirku. -
- vrácen rozdíl ceny na účet
- nulová komunikace,dodáno pouze část objednávky
Objednavala jsem 12.prosince, vím, s tím, ze není vše na skladě, ale bylo psáno do týdne. Dnes je 28.12. zboží nemám. Na stránkách je psaná celozavodni dovolená do půlky ledna. :-( Tak jestli se dočkám.?
- objednávka byla odložena proti deklarované době dodání. Na dotaz,kdy bude doručeno po několika marných pokusech se telefonicky spojit, se ozval zástupce dodavatele s tím, že mi zjistí stav mé objednávky a bude mě informovat. Informaci jsem dodnes neobdržel a na moji další telefonickou urgenci nikdo nereagoval. Tohle jednání nepovažuji za seriozní. Takhle si přístup k zákazníkům nepředstavuji.
Dlouhá čekací doba,nekomunikace obchodu.
Za měsíc a pár dnů zboží nedorazilo.
- Žádná komunikace, ani zboží
- Široký sortiment
- Před týdnem jsem objednával zboží, které bylo skladem. Objednávku jsem platil předem a poslední informaci mám o přijaté platbě. Telefon ke zjištění stavu objednávky je vypnutý.