• Dlouhá doba dodání zboží

Zhruba týden po zaslani objednávky obchod zrusil objednávku.

Drazí oproti konkurenci

• zboží při výběru jak doručit nešlo dodat do zásilkovny jak jsem si vybral a museli ho pak poslat přes PPL ,které mi to stejně dodali do parcel shopu, takže výsledek o100kč dražší doprava :-(

• Rychle zaslání, komunikace
    • Nad 5000,- neplatíte poštovné, avšak pri vrácení zboží Vám strhnout 120,- za dopravu za nesplnění obchodních podmínek. V obchodních podmínkách mají uvedeno, že při vrácení zboží vrací i náklady na dopravu které zákazník uhradil.

Několikrát objednáno zboží, nikdy nic nebylo skladem. Komunikace obchodní nic moc.

Dobrý den, na e shopu jsem objednával 2x bohužel ani jednou zboží na skladě nebylo. Když jsem přijel tak mi řekli, že zřejmě došlo k chybě při inventuře. Jednou jsem objednával brzdy a jednou vosk. Podruhé mi napsali, takže jsem nepřijel zbytečně. Jelikož v obchodě kupuji i mimo eshop a jsou ochotní nechci dát špatné hodnocení.

Reakce obchodu Sachasport.cz

velice nás mrzí, že nás nedoporučujete jako obchod. Bohužel, občas se nám stane, že zboží na e-shopu figuruje a reálně ho už skladem nemáme, snažíme se však co nejčastěji upravovat dostupnost. Objednávku na brzdy u nás na Vaše jméno neevidujeme, pouze na skialpový batoh, kde vše proběhlo v pořádku. Snažím se vždy co nejdříve informovat o nedostupnosti zboží, pokud máme zboží skladem, připravím ho a odesílám email, kde se zákazník dozví, že je zboží připraveno k výdeji na prodejně, takže se nestává, že by k nám zákazník jel zbytečně.

Omlouvám se Vám za způsobené komplikace.

Andrea Sachová
    Sachasport - Zákaznický servis

Důrazně tento obchod nedoporučuji. Kdybych se nepřipoměl tak se ani neobtěžovali informovat že objednávka je neplatná a nejspíš bych na ni čekal ještě teď.

Zboží jsem chtěl jako dárek k určitému datu, proto jsem objednával v tomto obchodě, kde uváděli, že zboží mají skladem na prodejně. Protože se však po dobu 5 dnů nic nedělo a nereagovali ani na e-mailový dotaz, musel jsem tam zatelefonovat, aby mi sdělili, že zboží skladem není, je objednáno, ale dobu dodání mi nejsou schopni sdělit. Objednávku jsem tedy zrušil a zboží objednal u serióznějšího prodejce.

Reakce obchodu Sachasport.cz

Je pravda, že u zboží jsme měli informaci, že je skladem. Bohužel v době zadání Vaší objednávky se prodalo tohle konkrétní zboží na prodejně. Tím pádem jsme čekali na další dodávku tohoto zboží (mělo přijít každým dnem, avšak nemohli jsme sdělit konkrétní datum). Omlouváme se, že jsme Vám nedali hned vědět.

Obchod zrusil objednavku a nic mi neoznamil.

Zboží deklarované skladem, toto však není pravdivá skutečnost.

Reakce obchodu Sachasport.cz

Dobrý den, když je položka "na skladě", tak to znamená že nemusí být 100% skladem u dodavatele.
    Když je položka "na skladě" a po rozkliknutí položky se zobrazí " v prodejně" tak je téměř jisté že ji máme k dispozici ihned.
    děkuji za pochopení
    Sacha Jiří

Nabizeny sortimnet nejsou schopni zajistit.

Po zaplacení obchod přestal komunikovat!

• rychlé vyřízení objednávky
    • nulová osobní komunikace

Zboží nevyhovovalo, vráceno ve 14 denní lhůtě. Obchodník vrátil jen částku za samotné zboží, nikoliv poštovné. Na dvě urgence nulová reakce a poštovné nikde. Nedoporučuji.

Reakce obchodu Sachasport.cz

Na běžný, standartní košík na láhev Specialized zlevněný o 20% paní napsala " Bohužel, láhev na vodu, kterou používám, se do košíku nevejde " I tak ale paní posílám na účet po necelém roce částku za dopravu 65,- Kč

Objednány brzdové a řadící páky Shimano Ultegra. Dodáno: pravá páka nová, zabalená včetně příslušenství na vymezení vzádlenosti od řídítek atd. Levá páka použitá (zřejmě demontovaná z kola) osahaná, na jednom místě odřená a bez příslušenství.

Něco podobného se mi stalo v eshopu poprvé. Opravdu bych nečekal, že si může někdo dovolit prodávat použité zboží a nikde to na webu ani nezmínit.

E-shop rozhodně nedoporučuji.

Reakce obchodu Sachasport.cz

Zákazník neměl zájem zboží vrátit, takže něco nehraje...

• Slušný sortiment
    • U některých výrobků výhodné ceny
    • Zboží (obuv) dorazilo bez originální krabice a visaček, aniž by o tom byla zmínka na stránkách

Obchod s rozumnými cenami a slušným poštovným, nicméně z nákupu mám smíšené pocity. Konkrétně v mém případě byly boty za lákavou cenu, překvapivě ale dorazily v obyčejné kartonové krabici od úplně jiného zboží a nebyla na nich žádná visačka z výroby; nehodlám spekulovat, jaký byl důvod - boty nevypadají opotřebovaně a na kvalitu si zatím nemohu stěžovat. Nicméně zmínka o tom, že zboží nedostanu ve standardním stavu, by podle mě měla být přítomna v samotném popisu zboží. Proto jsem se rozhodl obchod nedoporučit.

Reakce obchodu Sachasport.cz

Dobrý den pane, omlouvám se, že jsem se dopředu nezmínil o tom, že u bot chybí visačka a nejsou v orig. krabici, stejně si ale myslím, že toto nejsou tak zásadní důvody k tomu, aby jste mě nedoporučil jako obchodníka.

• zboží dorazilo evidentně použité. U redukce na SPD mě to příliš netrápí, ale je to smutné.

Reakce obchodu Sachasport.cz

Dobrý den, redukce na SPD nebyla použita, jen demontována z nových pedálů, tímto mohlo dojít k menšímu otlačení, které zajisté nemá žádný vliv na funkci, ale i tak se omlouvám za toto otlačení.

• Široký sortiment
    • Nenabízí zaslání českou poštou.

Reakce obchodu Sachasport.cz

Dobrý den, preferuji zaslání zboží přepravní službou PPL, jestliže ale zákazník požaduje zaslání zboží Českou poštou tak pak není problém vyhovět. Ceny je stejné. Sacha Jiří

• příjemné ceny, prodejce byl ochotný
    • osobní převzetí pouze v Ostravě - zboží jsem si jela vyzvednout do Ostravy až z Prahy a byla mi poskytnuta sleva 150,-, prodejce mi nevykompenzoval servisní prohlídku po 50 km, kterou není možné provést, pán byl trochu zmatený a nesprávně vypsal záruční list

Doporučuji obchod pouze zájemcům z blízkého okolí, jinak bylo vše v pořádku

Reakce obchodu Sachasport.cz

paní jsem opakovaně upozorňoval, že bohužel kola firmy Specialized (pouze tato a jen kola - mám to v obchodních podmínkách)) nelze zasílat žádnou přepravní společností, i tak paní souhlasila s nákupem, přijela, byla spokojená, proto nechápu tuto reakci, Sacha Jiří

• Vzhledem k tomu, že obchod se neuskutečnil, žádnou výhodu neshledávám.
    • Prodejce nekomunikuje.

V tomto obchodě jsem si objednal náhradní díl vázání u kterého byla poznámka skladem. Prodejce mě odepsal, že se musí podívat v obchodě jestli tam ještě něco má. Dále neodepsal a zboží nepřišlo.