• Dá se objednat něco, co není na skladu.

Nejsem moc spokojená, na stránkách jsou produkty k zakoupení, ale nejsou vůbec na skladu. Tudíž se prodlužuje doba dodací.
    Kdybych to věděla, objednala bych si jinou variantu produktu (jinou barvu)!!!

Je to smutné ale nesplňují co nabízel obchod,bohužel

Došlo mi jiné zboží než jsem si objednala a za tu nízkou cenu si mi nechce platit poštovné na vrácení, tak s obchodem řešit nebudu

Po 3 týdnech stále nedoručeno, na daný termín kdy jsem potřeboval na dětskou akci tedy zbytečně na nakoupeno.

Reakce obchodu Rychlý Dárky.cz

objednávka byla vytvořena dne 1.7., uhrazena a odeslána dne 2.7. a doručena dne 3.7.2024. Nerozumíme tedy Vaší recenzi a považujeme ji za bezpředmětnou.

Rychlý dárky

Objednala jsem zboží za které jsem s poštovným a ostatními platbami
    zaplatila 303 Kč. Zásilka dorazila, ale přístroj nefungoval.
    Poslala jsem ho tedy dle instrukcí zpět a zaplatila další poštovné 100 Kč.
    Z obchodu mi vrátili celých 245 Kč a tímto považují reklamaci za vyřízenou.
    Myslím, že jsem v tomto obchodě nakupovala naposledy.
    Takový přístup se mi totiž ani trochu nelíbí.

Telefonní číslo v e-shopu neexistuje! Email nereaguje, divné! Ještě že jsem nic předem neplatil!

Reakce obchodu Rychlý Dárky.cz

telefonní číslo je zcela v pořádku a funkční. Přál jste si storno objednávky z důvodu špatného výběru zboží. Potvrzení storna Vám bylo zasláno na email.

24.5 jsem objenala,stále zboží nedorazilo

Reakce obchodu Rychlý Dárky.cz

u zboží, které máte v objednávce je zřetelně uvedena informace, že naskladnění proběhne v době 9-12 dnů na náš sklad a poté bude zásilka odeslána. Doporučujeme věnovat pozornost skladové dostupnosti u produktů.

Rychlý dárky

Tovar objednaný pred týždňom nielenže nedorazil, ale ani neviem v akom stave je moja objednávka, keďže obchod so mnou nekomunikuje.

Reakce obchodu Rychlý Dárky.cz

Vaše objednávka byla stornována, o čemž jste byla informována e-mailem. Dnes jsme spolu opět komunikovali ohledně vrácení platby. Toto hodnocení tedy považujeme za bezpředmětné.

Rychlý dárky

• Nevím jestli to byla chyba eshopu ale prkénka přišla popraskaná.

Reakce obchodu Rychlý Dárky.cz

v případě, že zboží přišlo poškozené, je nutno nás kontaktovat, abychom mohli situaci vyřešit k Vaší spokojenosti. Bohužel žádnou informaci od Vás nemáme a reklamaci taktéž neevidujeme.

Rychlý dárky

• Balení nekompletní. Chybí gumové spojky trubek v horní části stojanu. Nedostatek jsem nahlásila Heureka.

Nejsem první zákazník který měl tuto špatnou zkušenost. Je to snad moje chyba že jsem nedala na recenzi se stejným problémem. Pokud tento problém nevyřešíte. stojan vrátím a budu chtít náhradu včetně poštovného

Reakce obchodu Rychlý Dárky.cz

veškeré informace ohledně reklamace Vám byly zaslány, včetně kontaktů na reklamační oddělení. Věříme, že vzniklou situaci vyřešíme k Vaší spokojenosti.

Hezký den.
    Rychlý dárky

Obchod se staví k reklamaci zády...neférové jednání. Zboží velice špatné kvality

• Zboží přišlo evidentně použité opotřebené.

Reakce obchodu Rychlý Dárky.cz

v případě, že nejste spokojen se zbožím, vyplňte, prosím, formulář reklamace nebo odstoupení od kupní smlouvy, ať můžeme tuto situaci vyřešit. Použité zboží opravdu nezasíláme.

Rychlý dárky

• Poslali mi zboží co jsem si neobjednal a po emailu ani objednávku nezrušili(platba dobírkou).

Reakce obchodu Rychlý Dárky.cz

číslo objednávky, které jste nám zaslal s žádostí o zrušení, nebylo z našeho eshopu, tudíž jsme ani objednávku zrušit nemohli. O tomto jste byl informován emailem, bez odezvy z Vaší strany.

• velmi nepřesný laser na vodováze, na 1metru až 1cm úchylka
    • zabaleno pouze v igelitu

asi jen bazarová zboží

Reakce obchodu Rychlý Dárky.cz

pokud Vám zboží nevyhovuje, můžete jej vrátit do 14 dnů od převzetí či reklamovat.

Rychlý dárky

• dobrá cena, rychlé dodání.....
    • Bohužel produkt nefunguje a prodejce mi poslal kód na vrácení, který nefunguje a dál už nereaguje....

Reakce obchodu Rychlý Dárky.cz

kód pro vrácení je platný! Dostala jste jasné instrukce, že je nutno jej nahlásit přímo na výdejním místě zásilkovny, nikoli jej zadávat do aplikace apod. Z tohoto důvodu považujeme tuto recenzi za bezpředmětnou.

• Rychlost dodání.
    • Špatná kvalita produktů, cena tomu odpovídá.

Zakoupila jsem 3 produkty, 2 jsou na popelnici.

Reakce obchodu Rychlý Dárky.cz

pokud Vám zboží nevyhovuje, máte nárok na vrácení zboží, a to do 14 dnů od převzetí.

Hezký den.
    Rychlý dárky

• Zboží bylo prasklé, špatně zabaleno, neuznaná reklamace, že jsem jsi to měla vybalit hned v zásilkovne

Reakce obchodu Rychlý Dárky.cz

dle OP je nutno zkontrolovat zboží a případné poškození nahlásit bez zbytečného odkladu, a to do 48 hod. od převzetí. Ve Vašem případě nebylo toto dodrženo, jelikož jste nás informovala až po 19-ti dnech od převzetí.

Rychlý dárky

• Neuznali reklamaci, i když jsem dodržovala všechny zásady k používání a skladování. Svedli to na špatné zacházení

Obchod jako takový je rychlý ale měl by separovat šmejdy

Myslela jsem si že jsem zaplatila předem objednávku kterou jsem si objednala a mezi tím jsem si objednávala více objednávek a když se ozval prodejce tak byl pátek a já jsem neměla už možnost dát peníze na svůj učet tak jsem prosila jestli bych mohla to zaplatit v pondělí ale oni my hned ten pátek odpověděly že jestli to nezaplatim do 24 hodin tak my stornuji objednávku

Reakce obchodu Rychlý Dárky.cz

systém zasílá zprávu automaticky, co se platby převodem týká. Objednávka je aktivní a čeká stále na Vaši úhradu ze dne 14.5.2023.