- Je v dobré lokalitě
Reakce obchodu Ryby-Rybky-Rybičky
Dobrý den Jaroslave, děkujeme za Váš nákup a za kladné hodnocení. Věříme, že Vám nové kaprové navijáky už věrně slouží :) . Nyní připravujeme slevovou akci na termín od 27.04. do 01.05. s názvem "Svátek práce" kdy bude možné nakoupit se slevou 10%. Neváhejte využít této zvýhodněné nabídky a doplňte si zásoby na sezónu.
Petru Zdar! RRR -
Vše proběhlo bez problémů a rychle.
Reakce obchodu Ryby-Rybky-Rybičky
Dobrý den Miroslave, děkujeme za Váš nákup i za kladnou recenzi, a přejeme Vám hodně úspěchů na rybách. Zde je odkaz na naše FB stránky, kde se dozvíte, co je u nás nového: https://www.facebook.com/rybyrybkyrybicky.cz/
Petru Zdar! Vaše RRR -
- Rychlé dodání, dobré ceny. Kvalitní zboží.
Reakce obchodu Ryby-Rybky-Rybičky
Dobrý den Petře, rádi bychom Vám tímto poděkovali za nákup i za kladnou recenzi zde na Heuréce. Pokud by Vám byla na rybách zima, máme pro Vás dobrou zprávu! Právě jsme dostali tyto velmi oblíbené rybářské komplety: https://www.rybyrybkyrybicky.cz/rrr/search-engine.htm?slovo=Prologic+Thermo&search_submit=&hledatjak=2. Skladem jsou velikosti M, L, XL a 2XL. Užijte si rybaření v suchu a teple, a pokud byste chtěl nakoupit levněji, stačí využít registrace a hesla HEUREKA a získáte tak až 10% na svůj další nákup!
Petru Zdar! Vaše RRR -
Velice dobrá komunikace obchodu.
Reakce obchodu Ryby-Rybky-Rybičky
Dobrý den Vlastislave, díky za nákup i za pěkné hodnocení. Snažíme se nyní o zrychlení dodání, aby se k našim zákazníkům dostávalo zboží dřív. Naní jsme naskladnili např.: https://www.rybyrybkyrybicky.cz/rrr/eshop/0/3/5/30199-Mivardi-Easy-podlozka-pod-kapry nebo https://www.rybyrybkyrybicky.cz/rrr/eshop/0/3/5/38869-NGT-Vrhaci-Tyc-Throwing-Stick-20mm. Dodání těchto produktů umíme do druhého dne, a je toho samozřejmě víc, co máme skladem :) Neváhejte se na nás znovu obrátit, a využijte slevu až 10%!
- Výborná komunikace
- Dobré ceny
Reakce obchodu Ryby-Rybky-Rybičky
Dobrý den Zdeňku, děkujeme za nákup i za pochvalu, a jsme rádi že jste s našimi službami spokojen. Využijte naplno možnosti slev a uplatněte 5% za registraci + 5% kupón HEUREKA na další nákup. Dnes jsme naskladnili např. tyto nové položky: https://www.rybyrybkyrybicky.cz/rrr/eshop/0/3/5/27602-JAF-Capture-Legendary-210T-2-5m-destnik nebo https://www.rybyrybkyrybicky.cz/rrr/eshop/0/3/5/72879-Shimano-Stradic-CI4-C3000-FB-navijak. Pokud si budete chtít udělat zase radost, neváhejte nás kontaktovat :)
Petru Zdar! Vaše RRR -
Nakupoval sem zde poprvni,ale su spokojene.
Reakce obchodu Ryby-Rybky-Rybičky
Dobrý den Kamile, děkujeme za Vaše hodnocení zde na Heuréce. Právě jsme naskladnili tyto nové položky: https://www.rybyrybkyrybicky.cz/rrr/eshop/0/3/5/70695-Mivardi-MX9-Wireless-3-1-sada-hlasicu nebo https://www.rybyrybkyrybicky.cz/rrr/eshop/0/3/5/80994-navijak-Mivardi-Omicron-FS. Pokud byste měl zájem o další nákup, využijte registrace a kupónu HEUREKA, který jsme Vám poslali a získáte tak slevu až 10% z celého nákupu.
Petru Zdar! Vaše RRR -
Široká nabídka zboží za příznivé ceny. Není co dodat, jsem spokojen.
Reakce obchodu Ryby-Rybky-Rybičky
Dobrý den Petře, díky za nákup a za objednávku. Od 1.3. do 6.3.2018 jsme připravili AKCI na nákup přes eshop za velmi výhodných podmínek, viz.: https://www.rybyrybkyrybicky.cz/rrr/eshop/81-1-AKCE-10 , takže pokud uvažujete o nákupu do sezóny, je nyní ta pravá chvíle a můžete využít těchto zvýhodněných podmínek.
maximálně spokojení
Reakce obchodu Ryby-Rybky-Rybičky
Dobrý den Marie, děkujeme za Váš nákup i za kladnou recenzi a věříme, že Vám bude navijáček věrně sloužit. Nyní jsme naskladnili spoustu rybářské bižuterie a háčků, můžete se přijet osobně přesvědčit a dokoupit si zásobu na sezónu i v naší kamenné prodejně na adrese Stará Osada 15 v Brně, v nákupním centru Albert.
Petru Zdar! RRR -
- příjemná a znalá obsluha
- velký výběr zboží
Rychlé dodání, vwlký výběr, prodejna stojí za navštívení
Reakce obchodu Ryby-Rybky-Rybičky
Dobrý den Luboši, děkujeme za Vaši objednávku a kladnou recenzi zde na Heuréce. Dózy v pouzdru na dipy https://www.rybyrybkyrybicky.cz/rrr/eshop/0/3/5/53076-NGT-Pouzdro-na-Dipy-Glug-Bag-Green jsme úspěšně testovali proti průsaku, takže věříme, že budete spokojený. Další výběr zajímavých a užitečných pouzder a obalů naleznete např. zde: https://www.rybyrybkyrybicky.cz/rrr/eshop/74-1-Pouzdra-obaly-tasky-batohy.
Petru Zdar! RRR -
- Pružnost, super cena ...
Reakce obchodu Ryby-Rybky-Rybičky
Dobrý den Jaromíre, díky za Vaši pochvalu, kromě prutu https://www.rybyrybkyrybicky.cz/rrr/eshop/0/0/5/80832-Prologic-prut-C1-SPOD-360cm-4-5lbs-3-dilny máme v akci taky např.: https://www.rybyrybkyrybicky.cz/rrr/eshop/0/0/5/74937-podvodni-kamera-WaterWolf-UW-Camera-1-1-Kit nebo parádní rychlostavitelný přístřešek na krátké vycházky : https://www.rybyrybkyrybicky.cz/rrr/eshop/0/0/5/70483-Mivardi-Premium-XL-pristresek. Pokud budete mít zájem o další akční nákupy, neváhejte nás kontaktovat.
Petru Zdar! RRR -
- Rychlé jednání, vstřícný přístup.
Reakce obchodu Ryby-Rybky-Rybičky
Dobrý den Zdeňku, děkujeme za Váš předvánoční nákup a za kladné hodnocení. Nový rok jsme zahájili zajímavou akcí na krmení Starbaits. Zde se můžete podívat na naši novou nabídku a kdyby Vás cokoliv zaujalo, tak neváhejte objednat: https://www.rybyrybkyrybicky.cz/rrr/eshop/81-1-AKCE-Starbaits-3-1.
Petru Zdar! RRR -
Dobrá komunikácia, rýchle doručenie, prijateľná cena a široká ponuka
Reakce obchodu Ryby-Rybky-Rybičky
Dobrý den pane Ján, děkujeme za Vaše ohodnocení a rovněž za nákup vezírku, a přejeme Vám i Vašim blízkým pěkné prožití vánočních svátků a vše nej do nového roku.
- Ochota vstřícnost profesionalita
Reakce obchodu Ryby-Rybky-Rybičky
Dobrý den Josefe, děkujeme Vám za nákup i za vynikající hodnocení. Věříme, že si sadu https://www.rybyrybkyrybicky.cz/rrr/eshop/0/0/5/70695-Mivardi-MX9-Wireless-3-1-sada-hlasicu užijete a že Vám pomůže ulovit nějakého kapitálního kouska :) Přejeme Vám pěkné Vánoce a vše nej do nového roku!
- Komunikace
- Profesionalita
- Dostupnost
- Ochota
Určítě doporučuji
Reakce obchodu Ryby-Rybky-Rybičky
Dobrý den Jirko, děkujeme za nákup i za vaši recenzi. Pokud byste si chtěl nadělit pod stromek ještě něco z přívlače, pak bychom Vám určitě doporučili tohle: https://www.rybyrybkyrybicky.cz/rrr/search-engine.htm?slovo=savage+gear&search_submit=&hledatjak=2. Přejeme vám i vašim blízkým krásné Vánoce!
osobní vyzvednutí zdarma
Reakce obchodu Ryby-Rybky-Rybičky
Dobrý den Radko, děkujeme za pochvalu. Osobní vyzvednutí zdarma je u nás samozřejmostí. Pokud byste si nevěděla rady s dárkem, můžete taky využít možnosti Dárkového poukazu. Nabízíme je v hodnotách 500,- a 1.000,-kč, viz.: https://www.rybyrybkyrybicky.cz/rrr/eshop/6-1-Darkove-poukazy-a-predmety.
Vynikajíí průběžné informace
Reakce obchodu Ryby-Rybky-Rybičky
Dobrý den Jiří, děkujeme za Váš nákup i za kladné hodnocení. Právě jsme dostali velkou zásilku krmení na novou sezónu 2018, tak Vám zde v odkazu zasíláme náhled toho, co přišlo. https://www.rybyrybkyrybicky.cz/rrr/search-engine.htm?slovo=sensas&search_submit=&hledatjak=2.
a https://www.rybyrybkyrybicky.cz/rrr/eshop/0/0/52/9/0/?hledatjak=2&slovo=starbaits. Kdybyste si chtěl doplnit vybavení nebo si jen udělat radost nejakou maličkostí, neváhejte nás kontaktovat.
Petru Zdar! RRR -
- Ochota prodavače vyměnit křeslo za jiný typ
Reakce obchodu Ryby-Rybky-Rybičky
Dobrý den Ladislave, děkujeme za kladnou recenzi i za nákup. Jsme prozákaznicky orientovaný obchod, takže domluva u nás je možná. Některé zboží nabízené na internetu je lepší vidět reálně. Pokud byste chtěl zakoupit ještě nějakou maličkost z rybařiny pod stromek, tak máme otevřeno v Sobotu i Neděli od 8 - 12h. a v Sobotu 23.12. od 9 do 16h. Takže si můžete přijít nakoupit i v tyto dny.
Petru Zdar! RRR -
Přehledné stránky, výborná komunikace, nakupuji zde opakovaně a vždy jsem spokojená. Rozhodně doporučuji všem
Reakce obchodu Ryby-Rybky-Rybičky
Dobrý den Andreo, děkujeme Vám za skvělou pochvalu, vážíme si toho, že jste naší věrnou zákaznicí. I my se snažíme, a na začátek příštího roku leden/únor připravujeme několik zajímavých akcí, o kterých budeme informovat na našich stránkách. Přejeme Vám pěkné vánoce!
Petru Zdar! RRR -
- Bezbarierový přístup, dobrá dostupnost. Mhd nebo auto.
Reakce obchodu Ryby-Rybky-Rybičky
Dobrý den Martine, děkujeme za Vaše hodnocení. Máme pro Vás malý tip na dárek pod vánoční stromek, a to https://www.rybyrybkyrybicky.cz/rrr/eshop/0/0/5/70483-Mivardi-Premium-XL-pristresek. Jistě by se Vám mohl hodit pro Vaše toulky s feederem. Máte-li zájem, neváhejte nás kontaktovat, skladem je pár posledních kousků.
- Ochota
Dobrý přístup, vřele doporučuji
Reakce obchodu Ryby-Rybky-Rybičky
Dobrý den Lumíre, děkujeme za pochvalu a za nákup. Věříme, že jste byl na vašich rybářských závodech úspěšný, a přejeme Vám hodně velkých úlovků. Právě jsme naskladnili zajímavou novinku, rybářský vozík https://www.rybyrybkyrybicky.cz/rrr/eshop/49-1-Voziky-rybarske/0/5/8894-rybarsky-vozik-Sona-Elan-Maximus který vyniká svojí skladností, a usnadňuje dopravení velkého množství vybavení na lovné místo. Pokud byste měl zájem, vánoce se blíží, neváhejte nás kontaktovat.
Petru Zdar! RRR