• šílená komunikace se slečnou/paní Evou Dohnalovou

komunikace je pod úroveň

• HODNĚ MALÉ VELIKOSTI!!!!!!!!!!!!!A NEJSEM SÁM KDO TO ŘÍKÁ!!!MUSELY JSME ODJET KE KONKURENCI (STYX)TAM MAJÍ PODSTATNĚ VĚTŠÍ A BAREVNĚJŠÍ ATD.

• Asi jedinou výhodou je velký výběr zboží
    • Když mi dorazilo zboží domů a rozbalila jsem balík a vyndala zboží tak bych si toto zboží v obchodě NIKDY nekoupila, jsem zvyklá na značku Andrie a tyto výrobky se s tím nedají srovnat.
    • Kvalita některých výrobků.

• Převzetí zboží na skladu mi nevyhovuje, je to daleko, nic tam nejezdí a nedá se to vůbec najít. Je to v nějakém zapadlém dvoře kde vůbec nesvítí lampy.

• dobra cena
    • nezvlada velky napor objednavek pres slevomat, trenky, co jsem si objednala nebyly pripraveny a nebyly ani na krame po te, co jsem byla vyzvana k jejich odberu. Vybrala jsem si tedy jine, abych tam uz nemusela jezdit

nic moc

Obchod dobrý - zboží mě už tolik nepotěšilo.
    Nevyhovuje mi materiál boxerek.

• žádnou výhodu jsem nenašla
    • Objednala jsem si zboží přes jejich eshop, přišlo mi potvrzení objednávky s výpisem objednaného zboží. Za 2 dny mi přišel mail, že objednávka k vyzvednutí a jestli si ji nevyzvednu do 5 dnů, zruší mi ji. 4. den jsem si byla osobně v obchodě vyzvednout objednávku, ne jen, že ji neměli připravenou, že pán asi půl hodiny hledal po různých krabicích, ale některé objednané věci vůbec neměli (a do Vánoc mít nebudou, peníze mi nevrátí za vouchery), u jiné mi řekli, že mi ji přiúčtují mimo voucher, ačkoliv na jejich potvrzení objednávky mi potvrdili slevu i na toto zboží. Koupila jsem si 4 vouchery po 600Kč do této firmy a už mikdy nechci s touto firmou mít nic společného!

Nikdy zde nekupujte nic. Hrůza. Objednala jsem si zboží přes jejich eshop, přišlo mi potvrzení objednávky s výpisem objednaného zboží. Za 2 dny mi přišel mail, že objednávka k vyzvednutí a jestli si ji nevyzvednu do 5 dnů, zruší mi ji. 4. den jsem si byla osobně v obchodě vyzvednout objednávku, ne jen, že ji neměli připravenou, že pán asi půl hodiny hledal po různých krabicích, ale některé objednané věci vůbec neměli (a do Vánoc mít nebudou, peníze mi nevrátí za vouchery), u jiné mi řekli, že mi ji přiúčtují mimo voucher, ačkoliv na jejich potvrzení objednávky mi potvrdili slevu i na toto zboží. Koupila jsem si 4 vouchery po 600Kč do této firmy a už mikdy nechci s touto firmou mít nic společného!

• Obrazky barevne neodpovidaji skutecnym barvam vyrobku

• Zadne!!!!
    • Komunikace

Ja uz bych nezakoupil nic!!!!!

• zajímavé produkty

• samolepky
    • neparvděpodobnostsk8

nenakupujte v obchodu pokud b´jste neukončily (základní vzdělání které vás povede si na to poctivě nevidělaly prací přidělenou dle výučného listu.)

• komunikace přes e-mail

• sleva
    • nevim

• hezké oblečení za přijatelné ceny, navíc si můžu vybrat v pohodlí domova přes internet
    • -na druhou stranu komunikace ze strany obchodu naprosto nulová!!!! z téhož emailu jsem vám posílala již před týdnem dotaz na který jsem se odpovědi nedočkala ovšem o vyplnění dotazníku to mě požádáte. Rovněž na uvedené telefonní číslo se nebylo možné dovolat a ani zpětné odezvy jsem se nedočkala..
    • -a když jsem si objednala přes PPL podruhé, do 2 dnů mi rozhodne nic nepřišlo... asi po 6 dnech mi přišel email, že zboží je připraveno k vyzvednutí v Hostivaři....