Vše, co jsem objednal bylo skladem a po týdnu stále žádná informace o odeslání zboží.

Reakce obchodu Rozsvítíme svět - LED osvětlení

na e-shopu je uvedený text o podnikové dovolené v období od 04.07. do 15.07. Proto nebyla vaše objednávka expedována.

Všechny objednávky budou postupně expedované od 16.07.2024.

Děkuji Vám.

• Objednávka vytvořena a zaplacena 17.3.2024, zboží ke 27.3. nedorazilo, informace o datu dodání také ne.

Reakce obchodu Rozsvítíme svět - LED osvětlení

omlouváme se za zpoždění, na situaci pracujeme, objednaný produkt je v obchodě s informací, že není skladem k okamžitému odeslání, tudíž je zde delší doba dodání. Ale u vaší objednávky se nám dodací doba ještě prodloužila, kvůli problému u dopravce.

Omlouvám se za nepříjemnosti, snažíme se objednávku urychlit.

Rozsvítíme svět

Doporučil bych změnu přepravce a způsob balení zboží.O balíku nikdo několik dní nevěděl a až se našel, přišel obal v pořádku,ale jednotlivé kusy uvnitř byli ohnuté.

Reakce obchodu Rozsvítíme svět - LED osvětlení

na balení produktů si dáváme záležet, problém u dopravce nemůžeme ovlivnit. V případě problému jsme mohli pomoct, ale nekontaktoval jste nás s tímto problémem. 99% doručení pomocí PPL proběhne v pořádku a řádně.

Omlouvám se za komplikace.

Zatím objednané zboží nedorazilo..

Reakce obchodu Rozsvítíme svět - LED osvětlení

zkontrolujte si potvrzení platební metody. Máte zvolenou platbu - PlatímPak, ale je třeba pomocí platební brány kroky dokončit, abychom mohli objednávku zrealizovat. U Vaší objednávky se nám ukazuje informace, že jste proces nedokončil. Posílali jsme Vám i email další k dokončení. Zítra Vás kolega kontaktuje.

Omlouvám se, ale chyba není na naší straně.

• Objednávka už trvá 12 dní a nic mi nepřišlo

nikdo nenapsal, nezavolal, zbozi stale nedorazilo ... toto melo byt na zkousku, 30ks dalsich jdu objednat jinam

• levní
    • zboží,které uváděli na webu, že mají na skladě, skladem nebylo.

9.11. obejdnáno
    11.11. objednávka rozdělena na dvě, 1. část doručena a čekají až naskladní 2.část
    21.11. mám stále jen info z 11.11., že čekají na naskladnění

Reakce obchodu Rozsvítíme svět - LED osvětlení

máte pravdu, že jsme požadované zboží již neměli na skladě, ale bylo by fér uvést situaci na pravou míru. Volali jsme Vám, že na zboží čekáme a naskladnění bude do cca 14 dnů, že pokud nemůžete čekat objednávku stornujeme. Vaše přání bylo počkat na zboží.

Zboží skladem, dva dny nic a třetí den přijde, že se to o několik dní zpozdí. Kdybych to věděl, objednám jinde. Tak příště.

Reakce obchodu Rozsvítíme svět - LED osvětlení

omlouváme se za vzniklé potíže.
    Problém vznikl kvůli technické chybě na skladu, nyní je situace vyřešena a objednávka je na cestě k Vám.

Patrik Schiller
    Rozsvítíme svět

• inzerují zboží skladem a následně je nedostupné, aniž by o této skutečnosti alespoň informovali.
    • další krok byl nabídka svítidel s horšími parametry za téměř stejnou cenu a jelikož mne tlačil termín, tak jsem nabídku akceptoval, a .......
    • následně ono v parametrech horší zboží za téměř stejnou cenu sice dorazilo, ale při montáži jsem zjistil, že nejméně polovina z jednadvaceti kusů již byla použita....tedy výsledek - už nikdy !!!!

Vlastně všechno špatně.....

Reakce obchodu Rozsvítíme svět - LED osvětlení

omlouváme se za vzniklé potíže.
    Abychom si vyjasnili situaci. Svítidla téměř za stejnou cenu to byla, protože ty staré, které jste původně kupoval byly za staré ceny. Bohužel nové zboží již je dražší to nemůžeme ovlivnit, proto jsme Vám psali o nynější situaci a sám jste svítidla chtěl. Je to každého rozhodnutí.
    Zboží nemohlo být nikdy použité, všechny produkty jsou nové. Pokud jste měl nějaké nesrovnalosti mohl jste svítidla vrátit.

Patrik Schiller
    Rozsvítíme svět

• Zboží v pořádku,špatná komunikace s prodejcem,dlouhá dodací lhůta

• Obchod nabízí zboží, které nemá na skladě i když na svých stránkách vytváří dojem, že má. Dodací lhůta min 10 dní!!

Reakce obchodu Rozsvítíme svět - LED osvětlení

omlouváme se za prodlevu, bohužel jsme produkt měli v centrálním skladu a po cestě na expediční depo jsme měli prodlevu. Vaše zásilka již byla odeslána.

Velmi nás mrzí vaše nespokojenost.

• při nižším odběru se vypne
    • odezva na dálkové ovládání několik sekund!!!!!!!!!
    • dodáno bez českého návodu!

Při objednávání bylo zboží skladem, po zaplacení obchod napsal, že zboží nemá. Od té doby se nikdo neozval a nyní chcete ohodnit zboží??? Žádné nemáme!!

Reakce obchodu Rozsvítíme svět - LED osvětlení

bohužel u zboží se prodlužila doba dodání. Problémy na straně dodavatele. očekáváme doskladnění do 14 dnů. Pokud je to problém, objednávku stornujeme a vrátíme Vám peníze. Hodnocení chodí automaticky.

Omlouváme se za nepříjemnosti.

Slibují termín dodání zboží a nic!!!

• nízká kvalita zboží - lepší si připlatit a objednat jinde kvalitnější materiál
    • otřesná komunikace při vyřizování reklamací
    • dlouhé vyřízení objednávky než ji pošlou (zboží bylo skladem)

Je to jen malý obchůdek který přeprodává nekvalitní zboží, nenechte se zlákat cenou a objednejte zboží raději jinde s lepší kvalitou a lepším přístupem kde bude jistě spokojeni

Reakce obchodu Rozsvítíme svět - LED osvětlení

prosím nepiště nepravdivé informace, zboží je od evropských dodavatelů například značka V-TAC a český dodavatel T-LED, kteří dodávají kvalitní produkty. Objednávku jste vytvořil 28.06.2021 a bylo odesláno 29.06.2021. Vám byl balík doručen o něco později, protože se dopravce zdržel, za to bohužel nemůžeme my. Stalo se, že Vám přišel jeden LED panel promáčklý, na stránce reklamace jste měl uvedené body kam zboží poslat aby byla reklamace vyřízena. Jen jste udělat fotku a poslal vyplněný reklamační formulář, ale nezaslal zboží a po týdnu jste se divil, jak je možné, že reklamace nebyla vyřízena. Když není zboží zaslané na reklamační adresu bohužel není možné reklamaci vyřídit u elektroniky. Máte pravdu jsme malý e-shop, ale proto můžeme nabídnout lepší ceny za kvalitní produkty, které vydrží. Omlouváme se za nepříjemnost s poškozeným LED panelem, ale takto se reklamace neřeší.

Přejeme pěkný den.

Zboží zatím nedorazilo, není co hodnotit

Reakce obchodu Rozsvítíme svět - LED osvětlení

Zdravím, omlouváme se, dotazník se posílá automaticky. Zboží nebylo na skladě, dnes už bylo odesláno k Vám. Děkujeme za pochopení.