Přihlásit se a přidat recenzi

Vše OK

Rychle, přesně , jednoduše

nikdo nenapsal, nezavolal, zbozi stale nedorazilo ... toto melo byt na zkousku, 30ks dalsich jdu objednat jinam

• 100 %

Rychlé dodání, velký výběr za dobrou cenu.

Bez problému

• 100 %

• Cena
    • Rychlost
    • Kvalitní balení
    • Vstřícná komunikace
    • Žádná

Oceňuji nejen dobré ceny zboží, ale hlavně rychlost dodávky a velmi dobré balení. Obchod byl velmi vstřícmý při řešení reklamace a po upřesnění informací vše rychle vyřešil. Celkově velmi dobrá zkušenost a mohu jen doporučit všem zákazníkům.

Znoží bylo skladem a doručeno bylo docela rychle.
    Bohužel u jedné položky bylo nekompletní balení, sice to pro mě problém není, ale na upozornění zatím nikdo nereagoval.

• Zboží pečlivě zabaleno
    • Ucelený sortiment

• levní
    • zboží,které uváděli na webu, že mají na skladě, skladem nebylo.

9.11. obejdnáno
    11.11. objednávka rozdělena na dvě, 1. část doručena a čekají až naskladní 2.část
    21.11. mám stále jen info z 11.11., že čekají na naskladnění

Reakce obchodu Rozsvítíme svět - LED osvětlení

máte pravdu, že jsme požadované zboží již neměli na skladě, ale bylo by fér uvést situaci na pravou míru. Volali jsme Vám, že na zboží čekáme a naskladnění bude do cca 14 dnů, že pokud nemůžete čekat objednávku stornujeme. Vaše přání bylo počkat na zboží.

Vše v naprostém pořádku, Doporučuji.

Svítidla přišla ale zatím jsem je nepoužila.

Zboží skladem, dva dny nic a třetí den přijde, že se to o několik dní zpozdí. Kdybych to věděl, objednám jinde. Tak příště.

Reakce obchodu Rozsvítíme svět - LED osvětlení

omlouváme se za vzniklé potíže.
    Problém vznikl kvůli technické chybě na skladu, nyní je situace vyřešena a objednávka je na cestě k Vám.

S pozdravem,

Patrik Schiller
    Rozsvítíme svět

spolehlivost, rychlost dodání, oceňuji kvalitní odborné poradenství před nákupem.

• Rychlost dodávky

• inzerují zboží skladem a následně je nedostupné, aniž by o této skutečnosti alespoň informovali.
    • další krok byl nabídka svítidel s horšími parametry za téměř stejnou cenu a jelikož mne tlačil termín, tak jsem nabídku akceptoval, a .......
    • následně ono v parametrech horší zboží za téměř stejnou cenu sice dorazilo, ale při montáži jsem zjistil, že nejméně polovina z jednadvaceti kusů již byla použita....tedy výsledek - už nikdy !!!!

Vlastně všechno špatně.....

Reakce obchodu Rozsvítíme svět - LED osvětlení

omlouváme se za vzniklé potíže.
    Abychom si vyjasnili situaci. Svítidla téměř za stejnou cenu to byla, protože ty staré, které jste původně kupoval byly za staré ceny. Bohužel nové zboží již je dražší to nemůžeme ovlivnit, proto jsme Vám psali o nynější situaci a sám jste svítidla chtěl. Je to každého rozhodnutí.
    Zboží nemohlo být nikdy použité, všechny produkty jsou nové. Pokud jste měl nějaké nesrovnalosti mohl jste svítidla vrátit.

S pozdravem,

Patrik Schiller
    Rozsvítíme svět

Velký výběr za rozumné ceny

• příjemné ceny
    • velký výběr
    • přehlednost
    • ocenil bych možnost filtrování produktů v dané kategorii

• Rychlost vyrizeni
    • Komunikace

Spokojenost rychla doprava

• rychlost, spolehlivost, velký výběr zboží, skvělé ceny

Moc doporučuji