- Nekomunikují, žádná informace o dodací lhůtě zboží. Pokud nedojde informace do konce týdne, nákuo zruším.
Zásadně nedoporučuji!!!!!
Reakce obchodu rovex-nabytek
Dobrý den ,u každého zboží je uvedená dodací doba,v daném případě 4 týdny. Zákazníka informujeme až zboží máme skladem a potom zboží odešleme.
předvrtané otvory u komody Malk 16 u některých částí neodpovídají průměru dodaných vrutů a při montáži se vruty volně protáčí
- Nabízí zboží, které není schopen sehnat.
- Docela široká nabídka
- komunikace na email k dotazu neodpovězeno, dodací lhůta v dnešní době docela nepřípustná, zboží skladem a po 10ti dnech stále nedorazilo, na telefonát "ano, kouknu na to, dám vědět" a světe div se, nic...
Velmi si to rozmyslete ani zboží skladem neznamená že se ho dočkáte v dohledné době...
- komunikace
Objednala jsem si tu zboží, hned mi přišel potvrzovací email a druhý den mi volala paní,že zboží mi dodají během týdne. Jenže týden uběhl a zboží nikde,takže jsem tam volala. Zvedl mi to pán,který mi řekl,že zjistí stav mé objednávky, předá to kolegyni a ta mi zavolá. Nezavolal nikdo. Takže opět jsem volala a zase ta samá "básnička", že se mi kolegyně ozve. Nakonec to dopadlo tak,že po třech nezdařilých telefonátech, jsem objednávku zrušila a už nikdy víc,nechci s tímto obchodem mít nic společného. Naprostý kolaps v komunikaci!!!!!
- Komunikace
Obchod v poradku, ale zbozi je priserne. Stul ma jednoznacne chyby jako treba uzsi suplik nez vymezeny prostor - musel jsem podkladat pojezdy, abych prostor zuzil na sirku supliku. Nasly se i dalsi drobne chyby. Neni to problem obchodu jako takoveho, komunikace vyborna, dodani drive, nez slibili. Problem je v dodavanem zbozi.
- opravu termínu dodání telefonoval zástupce obchodu
- v nabídce jiný termín dodání než je ve skutečnosti-nabídka týden-skutečnost 4-5 týdnů.Oprava po zaplacení.