- Krásné motivy, široký výběr.
- Kvalita.
Body pro miminko mi nevyhovuje kvalitou zpracování. Gumička u rukávů nepružná, obrázek asi též nebude mít dlouhou životnost po vyprání. Nutno brát pouze jako takový dáreček "na památku", ne na velké nošení.
Reakce obchodu RockBaby
Děkujeme za recenzi. Veškerý kojenecký sortiment šijeme sami z kvalitních látek s důrazem na to, aby bylo oblečení pro děti co nejpohodlnější. Potisk je prováděn přímým digitálním tiskem, což je nejkvalitnější druh potisku současnosti. Pokud budete výrobky prát podle instrukcí na štítku, tak se nemusíte mít vůbec obavy, že by se mohlo něco stát s bodyčkem natož s potiskem. Vše vydrží jako nové hodně dlouho.
za tým Rock Baby
Michal -
- Ziadna komunikacia so zakaznikom
Objednal som si tovar. Neprisla mi ziadna spatna vazba, len na stranke bolo potvrdenie. Ziadne instrukcie k platbe. Napisal som mail priamo do firmy, opat bez odpovede.
Reakce obchodu RockBaby
Dobrý den, mrzí nás tato situace, ale zřejmě nebude chyba na naší straně.
15.2. jste vytvořil objednávku - byl vám zaslán automaticky potvrzující e-mail
17.2. jste nám poslal mail, který jsme obdrželi. Na tento mail jsme následující den (v neděli 18.2.) odpověděli.
22.2. jsme vám psali znovu.
Bohužel ani jednou nepřišla od vás žádná odpověď. Můžete se prosím podívat, jestli vám naše e-maily nespadly někam do spamu? Tohle je jediné vysvětlení, které nás napadá.
Vaši objednávku stále máme v evidenci, tak se prosím ozvěte na e-mail, ať můžeme vše napravit k vaší spokojenosti.
Děkuji
za tým Rock Baby
Michal
1.3. aktualizace - se zákazníkem jsme se nakonec úspěšně spojili a domluvili na vyřízení objednávky -
Doba dodání i přehled o stavu objednávky je super. Zklamala mě však kvalita zboží. Objednala jsem si dámské triko s textovým potiskem. Na fotce vypadalo skvěle. Ale kvalita potisku byla slabší (prosvítá látka trička), za stejnou cenu (cca 400) jsem objednala triko od konkurence a potisk byl krásně výrazný a hustý. Výrobce triček byl stejný, takže byl rozdíl v kvalitě tisku. Znovu už neobjednam.
Reakce obchodu RockBaby
děkujeme za zpětnou vazbu. Zřejmě došlo k chybě ve výrobě, což nás mrzí. Pokud máte zájem, tak se nám ozvěte a zboží vám zašleme znovu ve 100% kvalitě. Spokojení zákazníci jsou pro nás to nejdůležitější, takže je v našem zájmu vše napravit.
Díky,
tým Rock Baby -
Objednávala jsem na dárkový poukaz. Poté co jsem vše objednala mi ten den večer bylo oznámeno, že 2 šátky, které jsem si objednala (byly v 50% slevě) už k dispozici nejsou i přesto, že objednávka prošla v pořádku a vše bylo skladem. Bylo mi nabídnuto buďto koupit za plnou cenu nebo odstranit z objednávky tyto šátky. Rozhodla jsem se tedy odstranit z objednávky tyto šátky s tím, že mi bylo řečeno, že mi do objednávky ještě něco přihodí jako omluvu.Takže závěr, nevyčerpání celého poukazu a jako omluva 2 malé samolepky.
Reakce obchodu RockBaby
pouze pro upřesnění zboží bylo ve výprodeji a bohužel byly jen poslední dva kusy a tyto šátky nebylo možné ani koupit za plnou cenu. Proto jsme vám také volali. Ale nikdy nemohou být spokojeni všichni, chápu to.
Každopádně děkujeme i za tuto negativní recenzi. Jednou přijít musela:-)
Pěkný den
Martina