rychlost dodání

Důkladně zabalené zboží, velice rychlé dodání, nejlepší cena.
    Nenechte se odradit menším množstvím recenzí, vše proběhlo tak, jak mělo.

• Rychlé kvalitní a bezpečné dodání, zásilka pečlivě zabalená

• Dodání bylo velmi rychlé. Zboží kvalitně zabalené bez rozbití.

Výhodné ceny, kvalitně zabalené, odesláno v den objednání - za mně super

• Dobré ceny tovaru a dopravy
    • Fľaše boli dobre zabalené

Pôvodne som bol skeptický či ide o reálny obchod, vzhľadom k nízkemu počtu recenzií a absencii možnosti platby na dobierku. Ich slovenská alternatíva (rochester-napoje.sk) má však hodnotení viac čo ma presvedčilo. Tovar však prišiel kompletný a bez problémov, takže určite môžem odporučiť.
    V minulosti sa mi produkty rochester zháňali ťažko, resp. za pomerne drahé ceny, tak som rád, že je tu konečne eshop, ktorý ponúka širokú ponuku ich sortimentu a ešte k tomu aj za veľmi priaznivé ceny produktov a dopravy. Určite u nich nakúpim znova.

Reakce obchodu rochester-napoje.cz

Děkujeme vám za vaši skvělou recenzi a důvěru, kterou jste nám projevili. Těší nás, že jste měli pozitivní zkušenost s nákupem v našem obchodě a že jste spokojeni s naší nabídkou a cenami. Vaše zpětná vazba je pro nás nesmírně cenná a motivuje nás i nadále poskytovat kvalitní služby a široký sortiment produktů. Budeme se těšit na vaši příští návštěvu a věříme, že i příští nákup splní vaše očekávání. Děkujeme ještě jednou a přejeme příjemný den!

• Rychlé vyřízení objednávky

Zboží bylo expedováno velmi rychle po zaplacení, zboží dorazilo za dva dny.

Reakce obchodu rochester-napoje.cz

Děkujeme Vám za Vaši pozitivní recenzi na Heureka.cz. Jsme rádi, že jste byli spokojeni s rychlostí naší expedice a že Vaše zboží dorazilo včas. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a těšíme se, že jsme naplnili Vaše očekávání.

Pokud budete mít v budoucnu jakékoli dotazy nebo požadavky, neváhejte nás kontaktovat. Budeme se těšit na Vaše další nákupy u nás.

S úctou,

Tým Rochester-napoje.cz

Velice vstřícné jednání, nakoupila jsem omylem jiný druh nápoje,, nebyl problém vrátit a nakoupit znovu.

Reakce obchodu rochester-napoje.cz

Ďěkujeme Vám za Vaše milé hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu na Heureka.cz. Jsme rádi, že jste byla spokojena s naším zákaznickým servisem a že jsme mohli vyřešit Váš problém s nákupem rychle a bez komplikací. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě.

Těšíme se na Vaše další nákupy a přejeme Vám krásný den!

S pozdravem tým zákaznické podpory rochester-napoje.cz

• Dobré ceny za zboží a ještě lepší za dopravu zásilka dobře zabalená, nic se nerozbilo.

Nejdříve jsem si nebyla jistá, jestli můžu bezpečně objednat z tohoto eshopu, jelikož jsem na internetu nenašla moc recenzí, ale nakonec jsem to riskla a vyplatilo se. Patří pod Rochester-napoje.sk

Reakce obchodu rochester-napoje.cz

Velmi si vážíme Vaší pozitivní recenze našeho eshopu Rochester-napoje.cz. Jsme rádi, že jste byla spokojená s našimi službami a že jsme Vás přesvědčili svou kvalitou.

Vaše důvěra nám znamená hodně, a těší nás, že jsme ji nezklamali. Budeme se snažit udržovat vysoký standard jak v cenách, tak i v kvalitě dodávky.

Děkujeme Vám ještě jednou za Vaši recenzi a těšíme se na Vaši příští návštěvu našeho eshopu.

S pozdravem,
    Tým Rochester-napoje.cz

• Úplná spokojenost.

Nakupovala jsem poprvé a jsem moc spokojená. Zboží rychle doručeno, kvalitně zabaleno a za příznivou cenu.

Reakce obchodu rochester-napoje.cz

děkujeme Vám za vaši recenzi a zpětnou vazbu! Jsme nadšeni, že jste byli s naším obchodem spokojeni a že doručení zboží proběhlo rychle a bez problémů. Vaše spokojenost s kvalitou balení a příznivou cenou nás velmi těší.

Doufáme, že nás opět brzy navštívíte a budeme mít příležitost Vás znovu obsloužit.

Tým Vašeho obchodu
    rochester-napoje.cz

Super cena, rychlé dodání, perfektně zabaleno.

Reakce obchodu rochester-napoje.cz

Velice vám děkujeme za Vaši pozitivní recenzi našeho e-shopu na Heureka.cz. Nesmírně si vážíme Vaší zpětné vazby a těší nás, že jste byla spokojena s našimi cenami, rychlostí dodání objednávky i s pečlivým zabalením zboží.

Je pro nás prioritou poskytovat našim zákazníkům prvotřídní servis a kvalitní produkty za výhodné ceny. Vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší odměnou a motivací k další práci.

Budeme rádi, pokud nám zachováte svou přízeň a opět nás poctíte svojí návštěvou a objednávkou.

Ještě jednou Vám upřímně děkujeme a přejeme příjemné chvíle strávené s našimi nápoji Rochester Ginger

S úctou, Team rochester-napoje.cz