• Skvělá kvalita produktu
    • Krátký čas dodání

Super

• rychlost, balení

• dárek

Vše naprosto skvělé, od produktu přes doručení

• Rychlé dodání.

rychlost dodání, bezproblémová komunikace

Zbytečně moc papíru v zabalení. Velký balík

Rychlost, kvalita, moc krásné věci

Dlouhodobě ověřený, spolehlivý obchod .

Tento produkt měl být dárek pro snoubenku k našemu výročí... Byl mi doručen dnes a zároveň i dnes jsme ho rozbalili..

Bohužel jsme zjistili, že je všechno absolutně a totálně mokré a poničené (místy i zabarvené). Když jsme hledali z čeho to je (takže opravdu kouzelné adventní otvíraní) zjistli jsme, že plastovy rozprašovač Tulip and Japanes Yuzu byl hodně povolený a byl úplně prázdný , tudíž celý vytekl! (Přepokládám, že to byl tedy jediný problém)

Celá krabice i ostatní krabičky pro sestavení vesničky jsou mokré a zničené / či zabarvené a víc k tomu snad asi nemám ani slov.. Čekal bych, že za ty peníze to bude víc "ohlídané"...

Toliko k tomu co se stalo - reklamace zadána v pondělí...je středa večer a ani pismenko ci telefon z Rituals... jen automaticke potvrzeni, ze vyzvednout reklamovane zbozi.. odepsali akorat u prispevku na FB ale pak dal ignorace..

Neni to nejlevnejsi obchod, polozka taky byla skoro za 4 tisice a ticho po pesine..

• Rychlost dodání, zboží dobře zabalené, spokojenost.

• Kdyz víte, co potřebujete, je to super

Rychlost

• rychlé jednání

S Rituals jsem nadmíru spokojená!!!Rychlé doručení, zboží krásné, hodnotný dárek k nákupu navíc!!Info k objednávce rychlé, stručné, přehledné .Moc děkuji a přeji jen tak nadšené zákazníky, jako jsem já!!!

• přehledný výběr, skvělé popisy přípravků
    • dobrá spolupráce s obchodem

Rychlé dodání, kvalitní výrobky, dárek za nákup

• Mam moc rada výrobky od Rituals

• Vybráno v pohodlí domova,a vždy doručen při splnění požadavků i dárek k objednávce,vždy doručeno rychle
    • Několikrát se mi stalo, že i při nákupu nad požadovanou částku nebyl poskytnut dárek.