Bezproblémové vyřízení objednávky
- Nulová komunikace, neexistující telefonní spojení
Tento eshop na mne působí jako velkej podvod. Odezva na objednávku cca 8 dní abych se dozvěděl, že nabízejí zboží, které nemají. Telefonní číslo v kontaktech obchodu nenajdete, a když se k němu propracujete tak zjistíte, že neexistuje. V každém případě, pokud si zde budete chtít něco objednat, určitě na dobírku a doufejte, že něco přijde.
- Žádná
- Nulová komunikace
Z tohoto eshopu mám pocit podvodu. Pokus o první a určitě poslední objednávku dopadl smutně. Po objednání zboží přišel pouze automatem vygenerovaný email o potvrzení objednávky a tím to skončilo. Ani po sedmi dnech nebyl nikdo schopen mne informovat, zda se s objednávkou něco děje. Navíc jediné telefonní číslo, které si musíte pracně dohledat, protože u informací o obchodu je prázdná kolonka se hlásí jako neexistující. Na mne osobně tento eshop působí jako podvodný, nebo nefunkční. V každém případě majitele p. Hegara, který se prezentuje jako outdoorový nadšenec nechápu a nerozumím jeho počínání. Za mne palec dolů !!!
Veľmi ochotný personál, ihneď mi odpovedali na dotazy a objednávku vybavili do jedného dňa, tovar mi bol na Slovensko doručený do troch dní. Nemám čo vytknúť.
- rychlé vyřízení a dodání zboží
dobry
- cena,spolehlivost,...
Jdi do toho...
- - flexibilně reaguje na potřeby zákazníků
- - jinde v Praze moje zboží nebylo k sehnání
- Dostupné ceny,výborná komunikace a celková spokojenost.
- Nenašla jsem.
Spkojena.
S obchodem jsem spokojen,komunikace,dodací lhůty apod.Objednával jsem si kompas s teploměrem.Ale kompas je OK,ovšem teploměr ukazuje o 20 °C víc,než má,takže je k ničemu.Asi to není vina obchodu,ale stalo se.
Reakce obchodu Rip-sport.cz
Velice mě mrzí, že zboží nedorazilo v pořádku. Samozřejmě mi jej můžete zaslat zpět na reklamaci. Z povahy poškození však usuzuji, že došlo jen k odlepení stupnice a mělo by tedy stačit ji lehce odlepit a následně nalepit správně podle hodnoty na jiném teploměru.
- Má blatník na Fatbike, který se nedá běžně sehnat.
Super
Vše.OK-Komunikace,doprava,zboží.
- Velký výběr zboží,přijatelné ceny,rychlá dodací lhůta.
Všem vřele a rád doporučuji navštívit tento obchod.
Obchod proběhl velmi rychle a byla jsem nadmíru spokojená. Pán byl velice milý a ochotný. Se zbožím jsem taky velmi spokojema. Vřele doporučuji!
- Široký sortiment zboží
Dobrá komunikace a spolehlivost
jsem spokojena,
doporucuji -
Prehledny stránky. Doručení rýchle.
- zajímavý sortiment
překvapení: cena-rychlost-sortiment
- Přehlednost nabídky
- Nemá
Doporučují
- našla jsem, co jsem hledala