- dobrá cena
- Skvělá komunikace
- Rychlost dodání
- Skvělý design
- Dokonale zpracováni
S obchodem jsem moc spokojená ma krásně výrobky.Urcite doporučuji kdo ma rád nevšední šperky.
Prsten na zakázku, přiložený obrázek, cca rozměry s tím, že ale nejsem profesionál, tak ať mi dají vědět jestli prsten vůbec lze vyrobit. Odpovědí bylo že lze. No došlo mi něco, co s přimhouřeným okem připomíná obrázek, ale výkroj který tam má být, žádný, není. Čas na výrobu jsem nechala jak dlouho budou potřebovat a dojde špatně opracovaný kus něčeho. Jsem opravdu zklamaná
- Rychlá domluva, expres dodání, krásné prstýnky.
- Rychlé dodání prstýnky do týdne budou doma
- Možnost vyzkoušet na osobní schůzce
Vše v pořádku, doporučuji
Very friendly and responsive! I recommend anyone with any questions to contact the shop! They were very open to my questions and requests. Also helped me order and I received the goods very quickly!
- komunikacia na urovni, rychlost a ochota
- Rychlé
- Kvalitní
- Možnost připlatit si bezproblémovou výměnu
- Rychlé dodání, originální a jedinečné zboží, prima komunikace
Objednala sem zde poněkolikáté a vždy vše perfektní. Miluju originální a jedinečné věci a tady je originálem úplně vše. Vlastním čtyři prstýnky a teď náušnice a vše perfektní. Muž nosí prstýnek a také je moc spokojený. Doprava vždy na jedničku, dodací lhůty rychlé. Není co vytknout ❤️
- Dobrá komunikace
- Slušné ceny
- Kvalitní práce
Noo, 20.5. jsem objednal a kromě potvrzení objednávky žádná komunikace, ani na email a ani na tel. (hluche číslo). Pevně doufám, že se jedná o výjimku a vše se vyjasni. Ještě se mi nestalo, aby dotaz zda jsem spokojený, přišel dřív než objednané zboží. Takže zatím nedoporučuji.
Za tuto cenu bych čekala úplně jinou kvalitu, prsten je křivý, místy moc zbroušený. Jsem zklamaná.
Uzasny flexibilní přístup
- originální zboží
- kvalitní provedení
- dobře se mi vybírá podle fotek
- český produkt
- přijatelná cena