• Při objednání knihy byla cena nižší, než jakou jsem zaplatil převodem, a to více než dvojnásobně

• Ponicene a nikde neuvedeno

vím,že to nebude asi vaší vinou,ale zásilka skončila v Lysé nad Labem

• Po zakoupení 2 knih jsem se po 5ti dnech dozvěděl, že už je skladem jen jedna. A to až po telefonátu z mé strany

• Občas se zde objeví zajímavá kniha
    • Už podruhé mi napsali, že objednaná a zaplacená kniha není k dispozici, což zpomalí dodání celé zásilky, a navíc je potřeba hledat vrácenou platbu, která ale stále nedorazila.

nepředáno přepravci, nelze se dovolat

Balíček dorazil. Knihy jsou v hrozném stavu!!! Špinavý, roztrhaný, podepsaný propiskou. V popisech knih píšete lži o výborném stavu!

• špatné popisky u zboží - lživé

Koupil jsem si zde DLC do hry ETS2, popis byl že jsou funkční, bohužel kódy jsou zaregistrované a tudíž nepoužitelné. Takže jsou to pro mne zcela bezcenné CD v krabičce. Obchod stále nereaguje na můj dotaz jak to chce řešit. Kdyby tam měl v popisu, že to jsou jen sběratelské kousky, určitě bych to nekoupil, pracholapek mám dost. Za mně to byl z jejich strany podvod. Je jejich problém, že si neověří co prodávají, pak k tomu dají chybné popisy, nebo je to schválně?

• Odesílání knih v jiném jazyce než ve které byly objednány.

Objednané zboží mělo být v češtině ale titul byl ve slovenštině. Pokud něco prodáváte, prosím, kontrolujte jazyk a odesílejte správné tituly. Bohužel se to nestalo jen mě ale i dalším členům rodiny i známým.

Reakce obchodu Restorio online antikvariát

mrzí nás, že zásilka nebyla podle Vašich představ. Věřím, že jste využili možnosti vrácení zásilky nebo její části do 14 dnů bez udání důvodu nebo jste nás kontaktovali na telefonu, mailu či chatu a dořešili vše k Vaší spokojenosti.
    Spokojenost našich zákazníků je u nás na prvním místě, proto jsme Vám k dispozici pro vyřízení jakýchkoliv potíží nebo jak jsme uvedla, lze knihu či knihy bez udání důvodu do 14 dnů vrátit a my Vám za ně obratem vrátíme peníze.
    Děkujeme za pochopení.
    Vaše Restorio :-)

balik mi prišiel až po tyždni a knihy ktore som si objednal a aj zaplatil v sume viac ako 1100 kč za tri knihy , mi vobec nedošli , Namiesto nich tam boli nejake braky ktore ja ani nečitam .

Reakce obchodu Restorio online antikvariát

mrzí nás, že máte negativní zkušenost. Pokud máte jakákoliv problém s doručenou zásilkou vždy se můžete na nás obrátit na telefonu, mailu či chatu, kde s Vámi vše rádi vyřešíme. Ale také máte možnost do 14 dnů od doručení zásilku nebo její část vrátit bez udání důvodu a my Vám obratem vrátíme peníze.
    Věříme, že jste nějakou možnost z výše jmenovaných využil a dořešil tak špatnou zásilku k Vaší spokojenosti.

• Rychlé odeslání
    • Dobré ceny
    • Knihy přišly špinavé

Knihy byly místy popsané, podepsané, orazítkované. To by mi asi tak nevadilo, ale byly také špinavé. Tyto vady nebyly popsané. Příště zkusím asi jiný online antikvariát.

Dobrý den Anet,
    děkujeme za recenzi. Je nám líto, že jste nevyužila možnosti vrácení bez důvodu do 14 dnů nebo se na nás neobrátila na mailu, chatu nebo telefonu.
    Pamatujte, že pokud byste měla kdykoliv v budoucnu nejistotu u kterékoliv knihy, můžete ji bez udání důvodu do 14 dnů od doručení vrátit.
    Budeme rádi když nám zachováte přízeň.

• Rychlost
    • Výběr
    • Knihy dorazily otlučené, zapatlané, polité, rozhodně stav neodpovídal tomu, který byl uvedený na webu

Reakce obchodu Restorio online antikvariát

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, které si velmi vážíme.
    Každou knihu se snažíme kontrolovat ručně, ale může se stát, že nám něco "proklouzne".
    Nastalá situace nás mrzí. Můžete nám knihy vrátit během 14 dnů a my uděláme vše pro to, aby Vám příště vyhovovaly lépe.
    Děkujeme za pochopení, podporu a čtení nechť nás provází!
    Vaše Restorio :-)

Po týdnu jsem dostal email že jedna kniha z objednávky není ve skladu a nemohu ji najít. Což mi přijde směšné vzhledem k tomu jak dlouho dodání trvá. Konkurenční weby dle mé zkušenosti doručuji do 24 hodin

Reakce obchodu Restorio online antikvariát

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, které si velmi vážíme.
    Mrzí nás nastalá situace. Pravděpodobně se v našem skladu objevil nějaký komunikační šotek.
    Neustále se snažíme naše služby zlepšovat, spokojenost zákazníků je pro nás na prvním místě.
    Děkujeme za pochopení a za Váš podnět ke zkvalitnění našich služeb.
    Vaše Restorio :-)

Nejprve jsem byla velice nadšená, že na jednom místě seženu spousty knih Stopy hrůzy, které jsem na druhém stupni četla a teď jsem je chtěla předat své dceři. Platba byla hned uhrazena a knihy po týdnu nikde. Nevím, kde se stala chyba, prosím o zdůvodnění.
    Děkuji Lišková.

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
    Velice nás mrzí nastalá situace. Vypadá to, že náš sklad je místo, kde si občas hrají šotci...
    Neváhejte nás prosím kontaktovat na uvedený email, chat, případně telefon od 10 do 16hod v pracovních dnech.
    Spokojenost zákazníků je pro nás klíčová. Podle Heureky je u nás spokojených 97 % zákazníků, tak se nám to nejspíš daří.
    Věříme, že vše vyřešíme co nejdříve k Vaší spokojenosti a Vaše dcera si bude moci přečíst příběhy Stopy hrůzy, které jsme snad v mládí četli všichni!

• On line
    • Nabízené zboží nebylo k dispozici. Skladník ho nemohl najít.

Reakce obchodu Restorio online antikvariát

zdá se, že náš skladník neměl ve Vašem případě šťastnou ruku! I když všechny knihy pečlivě kontrolujeme, může se stát, že nám něco „proklouzne“. Prosím, pošlete nám email, situaci vyřešíme.
    Děkujeme za pochopení.
    Vaše Restorio :-)

Koupila jsem pracovní sešit z angličtiny. Neznamená že stav byl používaný že není nový, ale počítala jsem s tím že bude používaný ale nepopsany a vygumovany k dalšímu možnému pouziti. Tento je celý popsaný a ještě k tomu propiskou. Nechápu jek ho můžete přijmout do prodeje. Je nám úplně ničemu.

Dobrý den, Marcelo,
    děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
    Mrzí nás, že jste s nákupem nebyla spokojena.
    Knihy lze bez udání důvodů do 14 dnů poslat zpět. Případně se s námi můžete spojit telefonicky každý den od 10 do 16 hodin.
    Spokojenost zákazníků je pro nás důležitá.
    Vaše Restorio :-)

po poslední mé zkušenosti nedoporučuji

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
    Mrzí nás, že jste nebyl s našimi službami spokojen.
    Spokojenost zákazníků je pro nás důležitá, své služby se stále snažíme zlepšovat.
    Vaše Restorio :-)

• Netušil jsem že lze bez upozornění prodávat knihy které normální smrtelník přečte jen s pomocí lupy

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
    Mrzí nás, že kniha nebyla podle Vašich představ. Pokud Vám velikostí písma nevyhovuje, lze ji vždy bez udání důvodů do 14 dnů poslat zpět.
    Spokojenost zákazníků je pro nás na prvním místě.
    Vaše Restorio :-)

• kniha byla špinavá ,upatlaná,po otevření se rozpadá, prvnich pár listů vypadlo, přidat si 100 kč a měla bych zcela novou

Dobrý den, Katko,
    velice děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
    Je nám líto, že jste nebyla spokojena. Pokud kniha nesplnila Vaše očekávání, lze ji bez udání důvodu do 14 dnů poslat zpět.
    Spokojenost zákazníků je pro nás důležitá!
    Vaše Restorio :-)

• Některé knihy jsou ve velmi dobrém stavu.

Zboží není dobře zabaleno.

Reakce obchodu Restorio online antikvariát

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, která je pro nás důležitá.
    Každý den se snažíme Restorio zlepšovat.
    Spokojenost zákazníků je pro nás důležitá!
    Vaše Restorio