Posílají spam
Reakce obchodu Resin Studio
Dobrý den. Po kontrole jsme zjistili, že jste se při objednávce přihlásil k newsletteru, proto Vám od nás tyto e-maily chodily. Určitě bychom si nedovolili posílat něco, k čemu nám náš zákazník nedal souhlas. Vidíme, že jste už newsletterů odhlášen, nebudeme Vás nadále kontaktovat. Přejeme hezký den!
- komunikacia s obchodom - riesili registracnu zlavu (ale objednavka uz bola vytvorena takze nic z toho)
- lakanie na registracnu zlavu, ktora platila len na nakup v CZK a nie v EUR
- platit sa neda na dobierku - v pripade ze nemaju produkt skladom, tak je to natahovanie s vracanim penazi (vlastna skusenost)
Pri kazdom nakupe riesim nejaky problem, produkty maju pekne ale toto bol posledny nakup.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Omlouváme se za jakékoli nepříjemnosti, které jste mohli zažít. Chápeme, že možnost platby na dobírku je pro mnoho zákazníků důležitá, a proto se snažíme tento způsob neustále zlepšovat.
Pokud se v minulosti vyskytl problém s vrácením peněz, velmi nás to mrzí. Naším cílem je zajistit rychlé a bezproblémové řešení v podobných situacích, a rádi bychom zajistili, abyste byla s našimi službami spokojena. Pokud nám poskytnete podrobnosti o této zkušenosti, rádi se na to podíváme, abychom mohli situaci vyřešit a předejít podobným problémům do budoucna.
Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Pokud byste měla jakékoli další otázky nebo potřebovala další pomoc, neváhejte nás kontaktovat.
Děkujeme za pochopení a Vaši trpělivost.
S přátelským pozdravem,
Resin Studio -
- stejné produkty jako na Temu nebo Shein za přemrštěnou cenu
Čekala jsem od produktů za takovou cenu víc. Balení všeho šíleně malé, nebylo to skoro ani na jedno použití. Silikonové formy jsou hrbolaté s nerovným povrchem. Tyto stejné produkty lze zakoupit za čtvrteční ceny na Shein nebo Temu.
Vážená zákaznice,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Mrzí nás, že naše produkty nesplnily Vaše očekávání. Velmi dbáme na výběr kvalitních dodavatelů a snažíme se zajišťovat produkty, které odpovídají požadavkům našich zákazníků.
Co se týče cen, rozumíme, že některé produkty lze zakoupit levněji na platformách, jako je Shein nebo Temu. Rádi bychom vysvětlili, že naše ceny zahrnují nejen samotné náklady na výrobu, ale také DPH, cla a další poplatky spojené s dodržením veškerých legislativních požadavků. Tyto náklady nám umožňují zajistit rychlé doručení, snadnou komunikaci se zákaznickou podporou, a především bezpečný a ověřený nákup.
Pokud jde o kvalitu produktů, velmi nás mrzí, že jste nebyla spokojená, a rádi bychom Vám nabídli možnost reklamace nebo výměny. Naším cílem je, abyste byla s naším sortimentem naprosto spokojená a rádi byste se k nám v budoucnu vracela.
Pokud máte jakékoli další otázky nebo potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro Vás.
Děkujeme za pochopení a Vaši zpětnou vazbu, která nám pomáhá zlepšovat naše služby.
S přátelským pozdravem,
Resin Studio -
Jak vám to z Aliexpresu prišlo tak ste to len prehodili do moje krabice. Silikonové formy boli otlacene a poškodené skladovaním na sebe. Preto som si to neobjednal z Aliexpresu, ale zaplatil za to 10X viac, aby som sa takému niečomu vyhol. Keďže ste si dali na tovar takú maržu počítal som s tým, že si tovar prezriate a vadné kusy nahradíte. RAdšej si už budem objednáť z Aliexpresu, mám to za jedno a 10x lacnejšie.
Dobrý den!
Všechno zboží, u kterého je to možné, kupujeme od lokálních, nebo evropských dodavatelů. V případě forem, na které zřejmě zákazník reaguje, neexistují jiní dodavatelé, než ti z Číny. Stejně tak tomu je u spousty dalšího zboží na českém trhu, kde jiný dodavatel jednoduše neexistuje. Tím, že zajistíme jeho import do České republiky, usnadníme jeho dostupnost zákazníkům, kteří pak nemusí sami objednávat a čekat na dodání několik měsíců, řešit pak celní řízení apod.
Všechno naše zboží je skladem a k dodání ihned, nejsme jeden z dalších podvodných e-shopů u kterých budete čekat týdne na dodání zboží. -
- Přeprodej z Číny
Dobrý den!