- Vše v pořádku
Není co vytknout.
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- Perfektní nabídka, naprostá spolehlivost, možnost osobní domluvy telefonicky, sofistikovaný prodejce.
- Česká pošta jako jediný dopravce.Nedodává až domů v potřebných časech.
Perfektní nabídka, kvalitní zboží,naprostá spolehlivost, možnost osobní domluvy telefonicky, sofistikovaný prodejce.
Doporučuji. -
- - rýchlosť zaslania
- - pútavá internetová ponuka
Po objednávke som zásielku obdržal obratom, s vyhotovením meča som spokojný a odporučím Váš obchod mojim priateľom. Ďakujem a prajem Vám veľa úspechov v práci.
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- Vše bez problému dodáno v stanoveném termínu.
- Zboží je kvalitně zpracované.
Repliky mečů vám mohu za sebe jen doporučit . Během mého třetího nákupu na e-shopu replik bylo vždy vše bez jakéhokoliv problému dodáno v daném termínu.
Zboží je kvalitně zpracované a sklízí obdiv. -
- Komunikace, e-shop, ochota za jedna!
- Trochu delsi doba dodani
Urcite spokojen
- Obchod neexistuje, marně budete objednávat, ničeho se nedočkáte, komunikace absolutně žádná !!!
Marně budete objednávat
- Pěkný eshop
- Dost nasazené ceny - konkurence mají o polovinu nebo dokonce o třetinu nižší cenu.
Doporučuji všem zjistit si ceny jinde a porovnat.
- Skvělá komunikace ,dodání dle dohody Mohu jedině doporučit
Kvalitní výrobky
- Vřele Doporučuji ... Kvalitní meče za rozumnou cenu
Skvělá komunikace
- Zpracování, informace ohledně výroby (certifikát), rychlé jednání.
Doporučuji.
- Zajímavý sortiment
- Dobrá podpora
Obchod nabízí muj oblíbený sortiment, nedávno jsem koupil jednu Hanwei katanu. Dobrá technická podpora, rychlé reakce. Můžu jen doporučit. Konečně obchod dle mýho gusta.