- zboží uvedené skladem bylo vyprodané.
- Nedodržují pracovní dobu. Takže se vám může snadno stát, že se táhnete 3/4 hodiny v lijáku autobusama s miminkem v kočárku k nějaký zrezlý boudě uplně zbytečně.
- Velká sleva
- Nesprávně informace
na webu bylo uvedeno, že zboží je nové, pouze obal je poškozený, ale! samotný produkt byl poškozen a pocit není nový. Nedoporučuji to. nesprávné informace v popisu
- Bohužel musím říci, že koš mi došel promáčklý i když jsem kontroloval balení, které bylo neporušené. Neporušené bylo i polystyrénové chránění.
Reakce obchodu RepeteKup.cz
všechny případné vady výrobků se snažíme na našich stránkách popsat. U Vámi zakoupeného koše byl tento popisek uveden. Jsme rádi, že se nám s Vámi podařilo spojit a situaci jsme si vysvětlili, i když hodnocení nám již zůstalo.
Děkujeme mockrát a věříme, že si k nám cestu opět najdete.
RepeteKup -
- Vaše zboží bylo porušené
Vyzvedl jsem zásilku objednaného zboží, přičemž po měsíci je nefunkční.
Reakce obchodu RepeteKup.cz
velmi se omlouváme za komplikace se zbožím. Budeme Vás kontaktovat s řešením situace a samozřejmě Vámi zaplacenou částku vrátíme zpět.
Ještě jednou se omlouváme.
RepeteKup -
Objednala jsem si zde televizi, bohužel poslali mi televizi která měla prasklou obrazovku, a byla už jednou raklamovana.
Reakce obchodu RepeteKup.cz
Tato chyba nás mrzí a několikrát jsme se Vám za ní omluvily a zaslaly i dárek jako omluvu. Hned po zjištění vady jsme Vám zaslaly peníze na Váš účet. Chyby se bohužel dějí, ale věříme, že podobná situace už se nebude opakovat.
Tým RepeteKup -
Zboží je jiné než mělo být … Nesedí do výrobku...
Reakce obchodu RepeteKup.cz
velice se omlouváme a tato situace nás moc mrzí. Neprodleně Vás budeme kontaktovat ohledně náhrady a návrhu na řešení.
Hezký den přeje,
RepeteKup